Maaltijdbox Vergelijken

Er zijn zoveel verschillende maaltijdboxen. Dat maakt het erg lastig om nou te kiezen welke box voor jouw situatie het meest ideaal is. Speciaal daarvoor hebben wij een aantal vergelijkingsspecialisten aan het werk die je vragen kunnen beantwoord. Zij kennen alle populaire maaltijdboxen en weten door een aantal simpele vragen te stellen precies waar je behoeftes liggen. We vergelijken maaltijdboxen op diverse punten. Op deze pagina kun jij zelf ook een maaltijdbox bekijken en de verschillende aspecten beoordelen. Vergelijken maaltijdbox doe je direct hieronder door het beantwoorden van 5 simpele vragen. Klik op; Vergelijk maaltijdbox, en start direct. Je kunt vervolgens je vergeleken maaltijdbox bestellen met een leuke korting.

Een maaltijdbox kiezen

Hier kun je een boodschappenbox vergelijken op diverse aspecten. Verderop deze pagina kun je lezen welke verschillende punten we hebben bekeken en beoordeeld. Door ons onderzoek weten we alles over de maaltijdboxen in Nederland en kunnen we jou dus goed advies geven. Dat doen we helemaal gratis. Waarom? Omdat wij het belangrijk vinden om goede informatie over online boodschappen doen toegankelijk te maken. Zelf zijn we een jaar geleden tegen hetzelfde probleem aangelopen. Er zijn meer dan 20 maaltijdbox aanbieders in Nederland en dat aantal neemt met de maand toe.


HelloFresh Maaltijdbox
  • 1. HelloFresh
Marley spoon
  • 2. Marley Spoon
Ekomenu Maaltijdbox
  • 3. Ekomenu
willem en drees Box
  • 4. Willem & Drees
familiebox
  • 5. Familiebox

Verschillen tussen de boxen

We onderscheiden een groot aantal punten waarop je kunt vergelijken. Ten eerste zijn we begonnen met het in kaart brengen van de grootte van de boodschappen kratten. Je kun onderscheid maken tussen 1 persoon, 2 personen, 4 personen of meer personen in een huishouden. Ten tweede keken we naar de mogelijkheden in ingrediënten aantallen en diner frequentie. Zo kun je boxen kiezen voor 2, 3, of 4 avondmaaltijden. Heel divers dus. Daarnaast vergelijken en boordelen we de pakketten op mate van versheid, biologische eigenschappen en bezorgd-kwaliteit. Ook de abonnementsstructuren, bestelmogelijkheden en kwaliteit van de recepten zijn vergeleken. Mede door deze gegevens kunnen wij jou erg goed adviseren. Bekijk natuurlijk ook alle fruitboxen, ontbijtboxen, soeppakketten, verspakketten en groenteboxen.

vergelijk maaltijdbox

Ingrediënten en recepten vergelijken

Twee punten waarop we de verschillende tussen de boxen bekeken bleken erg belangrijk te zijn. De ingrediënten bleken heel divers. De ene box bestaat uit unieke ingrediënten direct afkomstig van de boer, terwijl andere boxen meer standaard ingrediënten voorschotelen. Ook als we kijken naar de kwaliteit van de recepten moeten we concluderen dat hier ook veel variatie in zit. Vergelijk je een maaltijdbox op het eindelijke resultaat van wat je kunt maken met de boodschappen die je geleverd krijgt, dan moet je dus even goed opletten. Per box staat genoteerd wat je kunt verwachten. sommige boxen focussen zich op pure Nederlandse kost, terwijl andere pakketten het verre oosten bij je in huis brengen. Bourgondisch, biologisch, vegetarisch, alles ligt binnen handbereik. Laat ons de maaltijdboxen voor je vergelijken en je adviseren bij de aankoop. Neem contact met onze experts & vergelijkers op via het chatformulier. Je kunt natuurlijk ook direct een maaltijdbox bestellen via onze website. Op onze website hebben een aantal verschillende categorieën waarbinnen een maaltijdbox kan vallen. Deze categorieën zijn gebaseerd op gezinssituatie en op levensstijl (koolhydraatarm of glutenvrij) & overtuiging.

Niet alleen je leefstijl of eetwensen zijn belangrijk. Ook de samenstelling van het gezin heeft invloed op de keuzes. Daar hebben we natuurlijk aan gedacht. Zo bieden we informatie over maaltijdbox voor studenten, gezinsbox, en maaltijdbox voor ouderen. Dit zijn allemaal andere familiesamenstellingen. Verder kun je denken aan een vegetarische maaltijdbox, biologische maaltijdbox en een overzicht van de populairste maaltijdboxen.