Boerschappen

boerschappen-logoVerse boodschappen, direct van de boer. Vaak biologische en erg gezond. Dat is de maaltijdbox van boerschappen. Misschien ben je nog helemaal niet bekend met deze organisatie? Boerschappen is een leverancier van maaltijdbox en levert in heel Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Breda maar heeft een landelijk netwerk aan boeren en leveranciers. De oorsprong van dit bedrijf komt voor uit het enthousiasme van 2 mensen die een voorliefde hebben voor gezond en lekker eten. Een combinatie die voor sommige mensen ingewikkeld lijkt, maar door de boodschappenbox van boerschappen toch eenvoudig een stap dichterbij is gekomen. Lees hier direct ons review.

Hoe werkt boerschappen?

Boerschappen heeft geen grote distributiecentra’s waar dagelijks vrachtwagens hun fabrieksproducten komen brengen. Nee, Boerschappen bezoekt groot en deels zelf hun lokale leveranciers / boeren. Zo garanderen ze maximale versheid van hun producten, en dat proef je. Veel gewassen worden biologisch geteeld (nauwelijks bestrijdingsmiddelen en geen kleur-, geur- en smaakstoffen of slechte E-nummers toegevoegd).

De maaltijdboxen van Boerschappen

Op dit moment heeft het bedrijf een 5 tal verschillende boxen die je kunt afnemen. De oogst box, compleet box, vangst box, vegan box en Faim fruittas. De prijzen variëren tussen de €19,50 en €85 (afhankelijk van het aantal personen). Het gaat om boxen voor gemiddeld 3 maaltijden per week. Ook zijn er boxen waarbij je niet de volledige maaltijd bezorgd krijgt maar slechts alleen vlees, vis en zuivel. De foodbox die het dichts bij de huidige concurrentie (zoals HelloFresh) komt is de compleet box. Deze is te kiezen voor 1 tot 6 personen. Je ontvangt dan wel alles voor 3 maaltijden (inclusief recepten) zodat je direct aan de slag kunt gaan. Ook interessant: de pakketten van Grutto.

producten van boerschappen
Hoe werkt het bestellen en bezorgen?
Een bestelling kun je eenvoudig en snel plaatsen via de boerschappen.nl website. Je kiest de box die je wilt bestellen. Geeft het aantal personen aan en klik op bestellen. Vul je contactgegevens in en rond de bestelling af (inclusief betaling). Tijdens het invullen van je gegevens kies je ook een bezorgmoment. In principe wordt er wekelijks in heel het land bezorgd (via partners). Je ontvangt voor de bezorging altijd een SMS van de bezorger. Deze kun je ook online volgen via een track en trace systeem. Kom je uit het Zuiden van Nederland? Dan zijn er ook verschillende plekken waar je jou boerschappen maaltijdbox kunt afhalen bij een pick-up-point. Betalen gaat eenvoudig via iDeal en vervolgens automatische incasso.

Abonnement afsluiten?
Het is niet nodig om direct een contract af te sluiten. Je kunt namelijk ook gewoon een box uitproberen. Sterker nog; dit moedigen ze zelfs aan. Probeer eerst de verschillende boxen uit en kies dan voor het product dat bij jou past. Wil je meer vrijheid en zelf recepten bepalen? Kies dan voor de Vangst box of Oogst box. Wil je niet meer hoeven te denken aan extra boodschappen en altijd de geschikte recepten ontvangen? Kies dan voor de boerschappen compleet box.

Inhoud van de box
De inhoud van deze box zal wekelijks wisselen. Via de website kun je precies bekijken wat er in de box zit van de volgende week. Elke levering is dus weer anders en verrassend. Er wordt voornamelijk gewerkt met seizoensproducten. Dat kan natuurlijk ook niet anders omdat dit de producten zijn die op dat moment door de boeren geoogst worden. Weet je niet goed wat je kunt verwachten bij een eetbox? Lees dan hier verder; wat is een maaltijdbox?.

Korting bij boerschappen
Op dit moment is er bij ons geen boerschappen kortingscode bekend. Zodra er een speciale actiecode te gebruiken is zullen we die uiteraard op deze pagina plaatsen zodat jij een eerste box met korting kunt bestellen. Soms zijn er bij maaltijdbox aanbieders ook aanbiedingen voor bestaande klanten (denk aan 50% korting op je volgende bestelling). Mogelijk is dit ook iets wat we bij boerschappen tegen kunnen komen. Houdt maaltijdbox.net daarom goed in gaten om op de hoogte te blijven van de beste kortingsacties.