hellofresh-advertentie

hellofresh-maaltijdbox

 • Vegetarisch
 • Biologisch
 • Kindvriendelijke recepten
 • Wekelijks 13 recepten
 • Proefbox beschikbaar
 • 1 t/m 6 personen
 • €40,95, 2 pers. 3 maaltijden

HelloFresh Maaltijdbox

HelloFresh is met afstand de meest populaire maaltijdbox van Nederland. De kans is groot dat je wel eens een advertentie of kortingsbon van dit bedrijf bent tegengekomen. Inmiddels laten tienduizenden Nederlanders wekelijks zo’n handige foodbox bezorgen. HelloFresh staat voor gemak, inspiratie en gezondheid. Het kiezen van maaltijden en het koken is ontzettend eenvoudig. Wekelijks heb je de keuze uit 12 heerlijke en gezonde recepten die aansluiten bij jouw levensstijl. In deze pagina lees je meer over de populaire foodbox.

 • Keuze uit 4 verschillende boxen
 • Wekelijks 13 nieuwe recepten
 • Eenvoudig boxen aanpassen in je account
 • Eigen nauwkeurige bezorgservice
 • Eenvoudig te bereiden maaltijden
 • Nu met snelle 20 minuten gerechten
 • Aanvullende boxen als fruit- en wijnbox
 • De meest bekende box van NL

hellofresh-maaltijdbox

HelloFresh Maaltijden

Heb je een account? Dan kun je elke week kiezen uit 13 gevarieerde, gezonde en eenvoudige recepten. Er is voor iedereen wat wils: vegetarisch, calorie-focus, kindvriendelijk, lactosevrij of juist extra snelle “20 minuten” recepten. Aan de voorkant kies je voor een van de volgende 4 boxen. HelloFresh selecteert dan automatisch recepten die passen bij jouw levensstijl.

Veggiebox
In de Veggiebox vind je elke week verrassende maaltijden zonder vlees of vis. Daarentegen bevatten de maaltijden extra veel gezonde groenten, noten en zuivel.

Originalbox
De meest traditionele- en misschien wel de meest populaire maaltijdbox: een mix van maaltijden met vlees, vis en vegetarisch. Altijd met de meest verse ingrediënten en snel op tafel.

Quick & Easy Box
Als je houdt van snelheid, maar ook gezond wil eten. De maaltijden zijn niet alleen eenvoudig te bereiden, het staat ook nog eens supersnel op tafel. Vaak binnen 20 min.

Familybox
Deze box bevat gemakkelijke gerechten met vlees, vis en vega. De maaltijden zijn extra kindvriendelijk, en zijn lekker voor jong & oud. Ideaal voor het hele gezin!

Flexibele box
Goed om te weten: wanneer je voor een van deze 4 boxen kiest zit je niet automatisch vast aan een bepaald aantal recepten. De boxen zijn puur een hulpmiddel om jou te helpen met het kiezen van recepten. Kies je voor de Veggiebox? Dan worden er automatisch 3 vega-recepten geselecteerd. Je kunt deze later nog gewoon inwisselen voor bijvoorbeeld een vleesgerecht of een kindvriendelijk recept met vis. Daarmee is HelloFresh 100% flexibel.

Wat kosten de maaltijden?
De maaltijdbox van HelloFresh is verkrijgbaar vanaf €34,95, je ontvangt dan een box met 3 maaltijden voor 1 personen. De prijzen lopen op tot €119,95 (5 maaltijden voor 6 personen). Hoe meer maaltijden, en hoe hoger het aantal personen, des te lager de prijs per portie per maaltijd. De meest populaire box is de box met 3 maaltijden voor 2 personen. Deze kost €39,90 per week, wat neerkomt op €6,65 per maaltijd. Vind je dit aan de dure kant? Gebruik dan de HelloFresh kortingscode van €25,00. Je kunt jouw eerste box dan extra voordelig in huis halen zonder ergens aan vast te zitten.

 • Elke week 13 nieuwe recepten
 • Verse en gezonde maaltijden zonder pakjes en zakjes
 • Gemakkelijk te bereiden voor iedereen
 • Handig per maaltijd verpakt
 • Handige culinaire profielen
 • Sparen voor mooie cadeau’s
 • Kennismaken met nieuwe ingrediënten en recepten
 • Ook desserts meebestellen

Premium gerechten en desserts
Bij HelloFresh heb je de mogelijkheid om jouw maaltijd nog completer en luxer te maken. Zo zijn er heerlijke desserts die je kunt bestellen. Deze kosten €4,95 – €5,95 voor 2 porties. Daarnaast biedt HelloFresh nu ook speciale premium gerechten: dit zijn extra luxe maaltijden met speciale groenten, kruiden, vlees of vis. Denk aan Gebakken zalmfilet met zeekraaltopping of Varkenshaas met orecchiette. De meerprijs van een premium gerecht bedraagt €2,00 per persoon.

desserts van hellofresh

Hoe werkt het abonnement?

Net als veel andere maaltijdboxen werkt HelloFresh met een flexibel abonnement. Dit betekent dat je – met behulp van jouw eigen account – op ieder moment boxen kan wijzigen, overslaan of jouw abonnement kan stopzetten. Let op: wil je een box wijzigen? Dan moet je dit wel op tijd aangeven. In het overzicht hieronder zie je precies wanneer je uiterlijk een wijziging door moet voeren:

Tot wanneer kan ik wijzigen?
Via jouw account kun je iedere week eenvoudig wijzigingen doorvoeren. Let op dat je dit wel op tijd doet. In de tabel hiernaast vind je de per bezorgmoment het uiterlijke moment waarop je nog een wijziging kunt doorvoeren. Daarna gaat HelloFresh aan de slag met jouw box, en kan je ‘m niet meer wijzigen of annuleren.

hellofresh flexibel abonnement

Bezorging
HelloFresh bezorgt in heel Nederland (inclusief Waddeneilanden) en in een groot deel van België. In veel plaatsen wordt er bezorgd op zaterdag, zondag, maandag, dinsdag en woensdag. Je kunt tevens een tijdslot kiezen (bijvoorbeeld in de ochtend, middag af avond). Een dag van tevoren ontvang je een SMS met de verwachte bezorgtijd (deze kan een uur afwijken). Op de dag van bezorging ontvang je nogmaals een SMS met de verwachtte bezorgtijd, inclusief een track & trace link waarmee je de bezorger live kunt volgen. Ben je niet thuis? Dan kun je aangeven dat de box buiten geplaatst mag worden, of bij de buren afgeleverd mag worden.

Hoe werkt de betaling?
Bij HelloFresh kun je op veel verschillende manieren betalen: VISA, Mastercard, American Express, Discover, Paypal en natuurlijk iDeal. Eigenlijk is de betaalwijze alleen de eerste keer relevant. Bij het bestellen van jouw eerste box ga je namelijk een lidmaatschap aan. Eventuele volgende boxen worden automatisch van je rekening afgeschreven. Je kunt overigens op ieder gewenst moment jouw lidmaatschap opzeggen. Houd dan wel rekening met de uiterlijke termijn zoals hierboven omschreven. Wil je liever geen lidmaatschap aangaan? Kies dan voor de HelloFresh Proefbox. Bij deze box ga je geen enkele verplichting aan. Let op: deze box is wel iets duurder, en de kortingsacties gelden ook niet voor deze box.

HelloFresh kortingscode gebruiken?

Wil jij eens extra voordelig kennismaken met deze maaltijdbox? Neem dan een kijkje bij onze HelloFresh kortingscodes. Hier vind je het hele jaar door interessante acties en aanbiedingen. Zo kun je gebruik maken van de €25,00 kortingsactie. Je bestelt jouw eerste box dan met een korting van liefst 25 euro. Voor dit geld kan je deze box eigenlijk niet laten liggen. Let op: de korting geldt slechts één keer, en geldt alleen voor nieuwe klanten. Nadat je jouw eerste box met de korting ontvangen hebt, betaal je het reguliere tarief voor de boxen. De kortingscodes gelden doorgaans niet op de proefbox, maar enkel wanneer je een abonnement aangaat. Je kunt jouw abonnement op ieder moment weer wijzigen of stopzetten.

Reviews & ervaringen

Ben jij gebruiker van HelloFresh, en wil jij jouw review achterlaten? Of ben je benieuwd wat anderen zeggen over deze foodbox? Bekijk hieronder actuele en handige reviews of laat juist jouw eigen ervaringen achter. Dat is weer handig voor anderen die deze box misschien overwegen. Ben jij ook al bekend met de vernieuwde familiebox?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

HelloFresh
Average rating:  
 12 reviews
by Keuken Ninja on HelloFresh
Ervaring van een ervaren kok

Mij werd gevraagd een korte review te schrijven na aanleiding van mijn bestelling. Welnu; hierbij mij gedachten over HelloFresh.

Ten eerste gaat het bestellen heel eenvoudig. Je klikt de box aan die je wilt, geeft aan waar je woont en wanneer jij de bestelling bezorgd wilt hebben en rekent af (met de kortingscode erbij). Vervolgens kun je direct recepten kiezen voor je box. Dit stukje bevalt goed.

Als je de bestelling aan huis krijgt is elk gerecht apart verpakt. Wel moet je zelf even de producten uit de bakjes halen die niet in de koelkast hoeven. Over de versheid ben ik redelijk te spreken. Wel worden er soms wat goedkopere producten gebruikt het ik het idee. Veel recepten hebben boontjes en tomaten bijvoorbeeld.

Als je kookt wordt je goed ondersteund door de recepten. Ze zijn duidelijk, zoals ook wel uit de reviews van deze website blijkt. Vooral de ondersteunende foto's vind ik van toegevoegde waarde.

Eindoordeel: ik beoordeel deze box met 4 sterren.

by Tooske on HelloFresh
Proefbox HelloFresh

Mijn buurvrouw heeft al een tijdje een abonnement op HelloFresh. Nu vroeg ik aan de klantenservice of ik ook een box kon proberen zonder abonnement. Je hoort wel van die verhalen dat je er nooit meer vanaf komt. Toch heb ik me over laten halen een proef abonnement te nemen en hier heb ik tot dusver nog geen spijt van. Ik kan in de Hello fresh app zelf kiezen wanneer ik wel een box wil ontvangen en wanneer niet. Wel kreeg ik de laatste week twee telefoontjes van ze of ik nog wilde bestellen. Het is simpel om met een maaltijdbox te koken!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»