HelloFresh Wijnbox

Voor de echte genieters is er nu wel iets heel leuks op de markt gekomen; de wijnbox. Er zijn al veel bedrijven die wijnboxen en bierboxen via internet verkopen, maar passen die wijnen wel bij je maaltijden? HelloFresh introduceert daarom de wijnbox. Een unieke selectie van bijzondere en smaakvolle wijnen, afgestemd of de recepten uit je box. Op deze pagina leggen we uit wat deze box verder inhoudt, wat de kosten zijn en hoe jij hem kunt bestellen.

€90
Bekijk code
hellofresh-kortingscodes-actueel

HelloFresh tot €90 korting

Bestel jouw eerste 4 boxen met een korting tot €90!
Bekijk kortingscode

De wijnbox
Zelf zegt HelloFresh het volgende over het wijnpakket: “Bij twee van de gerechten in jouw HelloFresh Box krijg jij een bijpassende wijn. De wijnen zijn geselecteerd door onze wijnkenners op basis van smaak en herkomst van de gerechten. Op de receptkaarten kun je lezen waarom we juist deze wijnen voor jou hebben uitgekozen”. De wijnen uit Portugal, Spanje en Italië passen uitstekend bij gerechten uit de Original-, Veggie- en Familybox. Wekelijks selecteren ze 8 verschillende wijnen en adviseren ze welk gerecht het beste bij welke wijn past. Een goede toevoeging dus voor iedereen die een goed glaasje wel kan waarderen. Je hoeft het zo zelf niet meer in te kopen bij de slijterij of supermarkt en weet zeker dat de smaken altijd bij elkaar zullen passen.

Wat kost het HelloFresh wijnpakket?
De Wijnbox bevat twee wijnen van 375 ml. Deze flessen kosten totaal €9, dus iets meer dan €4 per flesje. Een prima prijs voor een uitstekend product. Je kunt dit pakket alleen bestellen bij een maaltijdbox van HelloFresh (geen proefbox). De bezorging is dus gratis en vindt tegelijkertijd met de levering van je HF box plaats.

Meer leren over wijn
Wil jij meer leren over waarom wijn zijn smaak heeft, hoe het produces van wijn maken werkt, waarom bepaalde smaken ontstaan, waarom bepaalde gerechten bij specifieke wijnsoorten of streken passen? Antwoorden op dit soort vragen krijg je van HelloFresh. Bij elk wijnpakket zit namelijk een duidelijk uitleg van echte wijnexperts / sommeliers, om je wijnkennis een flinke boost te geven. Er zit altijd een rode en een witte wijn in de Wijnbox. Per fles haal je zo’n drie glazen, dus voldoende om goed te kunnen proeven! Let op: er zijn nu ook toetjes te bestellen bij HelloFresh.