Dessert met HelloFresh Toetjes

Ben jij zelf al bekend met de HelloFresh box? Dan weet je wellicht dat deze box bedoeld is voor de avondmaaltijd. Zoals je misschien ook weet hebben ze een bijpassende wijnbox, een ontbijtbox en tevens een fruitbox. Hierover schreven we al eens wat informatie. Tegenwoordig is daar echter een onmisbaar product bijgekomen; de HelloFresh toetjes. Na elke maaltijd wil je toch een heerlijk dessert kunnen nuttigen? Nog geen enkele foodbox had dit in het assortiment, echter is daar nu verandering in gekomen. Bij elke Vega- Original- of Familiebox bestel je nu gemakkelijk lekkere nagerechten. Nadat je een bestelling hebt geplaatst kies je zelf hoeveel je wilt bestellen. Klik hieronder om direct gebruik te maken van een scherpe introductie aanbieding.

€110
Bekijk code
hellofresh-kortingscodes-actueel

HelloFresh tot €110 korting

Bestel jouw eerste 4 boxen met een korting tot €110!
Bekijk kortingscode

HelloFresh nagerecht bestellen

De visie van HelloFresh is een complete maaltijd-beleving te bieden. Meer de additionele boxen die hierboven al beschreven staan probeerden ze dit gevoel te versterken. Nu de dessertbox daarbij is gekomen is het verhaal aardig compleet. Misschien komt er ook ooit nog wel een voorgerechtenbox. Grote vraag is natuurlijk: Wat voor HF toetjes kun je verwachten? Het antwoord van deze week is; chocoladevla met mango en kardemomcashews en een mini-trifle met vanillemuffins, gebakken appel en vanilleyoghurt. Volgende week wellicht; vlaflip met frambozenjam en peer tot flensjes met gekarameliseerde sinaasappel en steranijs. Binnenkort zullen we deze desserts gaan reviewen om de kwaliteit en variatie te beoordelen. Kom daarom regelmatig terug en bekijken onze nieuwsberichten.Wat kosten deze desserts?

De prijzen van de toetjes kunnen variëren tussen zo’n €4 en €9, afhankelijk van hoeveel mensen er mee-eten. Toen we de laatste keer keken was het €4,95 voor twee personen en €8,95 voor vier personen. De luxere desserts kunnen iets duurder zijn, denk dan aan een toeslag van een euro. Wekelijks zijn er dus twee nagerechten. Je kunt kiezen of je bijvoorbeeld twee keer hetzelfde wilt bestellen of 2 keer een ander HelloFresh dessert wilt proberen. Elke week wordt het assortiment vernieuwd. Belangrijk om te vermelden is dat de producten snel op tafel staan. Je hoeft geen 20 minuten voorbereidingen te treffen! Bekijk nu ook de ontbijtbox.