HelloFresh Fruitbox

Je dagelijkse portie fruit bestel je nu ook gemakkelijk bij HelloFresh. Met wekelijks een nieuwe box vol vitamines kun je elke dag goed beginnen. Bananen, appels, mandarijnen en seizoensfruit van eigen bodem: dat is de fruitbox van HF. Maar wat kost dit nou? Hoe kan je dat bestellen? Zitten er ook nadelen aan zo’n box? Op deze pagina leggen we alle uit over deze gezonde frisse box en leggen we uit waar je hem online kunt kopen.

€90
Bekijk code
hellofresh-kortingscodes-actueel

HelloFresh tot €90 korting

Bestel jouw eerste 4 boxen met een korting tot €90!
Bekijk kortingscode

Wat houdt zo’n box vol fruit in?
Volgens de website van HelloFresh omvat zo’n pakket het volgende: De Fruitbox bevat zowel Hollands seizoensfruit als exotisch fruit. De inhoud van de box is elke week anders en is afgestemd op het seizoen. De medium Fruitbox bevat gemiddeld 15 stuks fruits en de large Fruitbox gemiddeld 30 stuks. Je ontvangt de box wekelijks, inclusief een leuk en verrassend fruit recept. Veel mensen hebben moeite met het consistent eten van fruit. Iedereen weet dat dit eigenlijk heel belangrijk is. Met deze box heb je als het ware een stok achter de deur om voldoende vitamines binnen te krijgen.

Wat voor fruitsoorten zitten er in?
Elke week wisselt het aanbod natuurlijk. Voorbeelden van wat je in de box vindt zijn o.a bananen, kokos, aardbei, avocado, kiwi, bessen, grapefruit, perziken, sinaasappel, passievrucht, watermeloen, mango, ananas, appels, peren, frambozen, kersen, gedroogd fruit en lucuma. Soms van eigen bodem, soms uit andere (exotische) landen.
HelloFresh fruitbox
Wat zijn de kosten van de fruitbox?
Zoals hierboven is te lezen zijn er twee soorten bozen. Eentje voor grote gezinnen, en eentje voor kleinere huishoudens. De normale box kost €14 per week, de grotere variantie kost €22 per week. Bij elke maaltijdbox bestelling kun je aangeven of je fruit wilt ontvangen. Je kunt dus gemakkelijk pauzeren of stoppen. Er zijn nog veel meer aanbieders van fruitboxen in Nederland. We hebben er een aantal op de website voor je vergeleken. Wist je dat er ook een wijnbox is?