marley spoon nieuwe logo

 • Vegetarisch
 • Biologisch
 • Kindvriendelijke recepten
 • 30 recepten per week
 • Proefbox beschikbaar
 • 2 t/m 4 personen
 • €49,89, 2 pers. 3 maaltijden

Marley Spoon Maaltijdbox

Marley Spoon staat bekend als “De Betere Maaltijdbox”. En dat is eigenlijk wel terecht. Met deze box heb je elke week opnieuw de keuze uit 30 nieuwe recepten. Bij Marley Spoon vind je geen standaard macaroni of stamppot. Het zijn stuk voor stuk luxe, gevarieerde en gezonde maaltijden die supersnel op tafel staan. Met de handige filters vind je snel de maaltijden die passen bij jouw smaak en levensstijl.

 • Elke week 40 nieuwe recepten
 • Alleen koken wat je lekker vindt
 • Bestellen wanneer jij dat wil
 • Een flexibel abonnement
 • Tot 8 weken vooruit plannen
 • Verse ingrediënten van het seizoen
 • Minimale voedselverspilling
 • Aantrekkelijke welkomstaanbieding (€60 korting)

marley-spoon-maaltijdbox

De maaltijden van Marley Spoon

Marley Spoon biedt elke week 40 gevarieerde maaltijden waar je er minimaal 2 en maximaal 4 van kunt kiezen. De gerechten zijn beschikbaar voor 2 personen, en voor 3-4 personen (Familiebox). De maaltijden kook je altijd met de meest verse ingrediënten: zoveel mogelijk van eigen boeren, en vaak van het seizoen. Doordat je precies de benodigde hoeveelheid thuisgestuurd krijgt hoef je vrijwel niets weg te gooien. Wel zo duurzaam!

Elke week kun je eenvoudig jouw eigen box samenstellen. De gerechten hebben handige labels als “zuivelarm”, “kindvriendelijk” of “bliksemsnel” (binnen 20 minuten op tafel). Op die manier kun je razendsnel maaltijden kiezen die passen bij jouw smaak en levensstijl. De maaltijden van Marley Spoon zijn eigenlijk elke week weer verrassend. Je treft hier niet gauw een standaard stamppot, of vlees met aardappelen: de gerechten zijn inspirerend, soms wat exotisch, maar eigenlijk altijd toegankelijk voor jong en oud. Bovendien zijn er speciale kindvriendelijke recepten die sowieso goed aansluiten bij de jongste eters.

Wat kosten de maaltijden?
De maaltijdbox van Marley Spoon is verkrijgbaar vanaf €49,89 (2 personen 3 maaltijden) oplopend tot €92,59 (4 maaltijden, 3-4 personen). De gemiddelde kosten per portie per persoon bedraagt ongeveer €7,50. Met een kortingscode van Marley Spoon kan je het extra voordelig proberen.

 • Alle ingrediënten handig in een zak verpakt
 • Standaard gekoelde bezorging
 • Eenvoudig te volgen receptenkaarten
 • Verse ingrediënten in juiste hoeveelheid verpakt
 • Handige labels als “glutenarm” en “kindvriendelijk”
 • Voordeliger dan de supermarkt
 • Met inspirerende buitenlandse recepten
 • Optioneel een fruitbox meebestellen

Recepten voor iedereen
Marley Spoon biedt elke week opnieuw 30 nieuwe recepten. Ideaal, want zo zit er ook altijd iets lekkers en gezonds bij wat past bij jou en jouw lifestyle. Marley houd rekening met individuele wensen als Glutenarm, zuivelarm, maar ook extra snelle- of kindvriendelijke gerechten. Kortom: er zitten altijd wel 3 of meer maaltijden bij die jou zullen aanspreken. De box wordt geleverd met een handige receptenkaart. Je hoeft alleen maar de stappen te volgen, en zet zo eenvoudig en snel een lekkere en gezonde maaltijd op tafel!

maaltijden-marley-spoon

Hoe werkt het abonnement?

Bij Marley Spoon kies je allereerst voor de 2-persoonsbox, of de 3-4-persoonsbox. Vervolgens geef je aan voor hoeveel maaltijden je de box wil ontvangen (2, 3 of 4). Zodra je jouw eerste bestelling hebt geplaatst ga je een zogeheten flexibel abonnement aan. Dit houdt in dat je het abonnement op ieder gewenst moment kunt wijzigen, pauzeren of stopzetten. Je kunt dus eenvoudig een weekje overslaan, wisselen van box of een bezorgadres wijzigen. Je regelt het allemaal gemakkelijk en overzichtelijk in jouw eigen Marley Spoon account of met de handige App. Let op: wijzigingen kun je tot uiterlijk 6 dagen voor de bezorgdatum doorvoeren. Dan wordt namelijk jouw box klaargemaakt voor verzenden en kun je deze niet meer annuleren. Je kunt tot 8 weken vooruit plannen.

Bezorging
Marley Spon bezorgt door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen. Bezorging vindt plaats op zondag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Er zijn verschillende tijdslots waar je uit kunt kiezen. De boxen worden bezorgd door Leen Menken. Dit is een bezorger die gespecialiseerd is in het bezorgen van gekoelde producten. Op die manier krijg je alles lekker vers in huis. Er gelden geen bezorgkosten.

Betaling
Jouw Marley Spoon maaltijdbox kan je betalen met creditcard, Paypal of iDeal. De eerste box dien je handmatig te betalen. Vervolgens ga je het genoemde flexibele abonnement aan. Toekomstige boxen die worden afgeleverd worden dan automatisch van je rekening afgeschreven. Je zit nergens aan vast, pauzeren of stopzetten kan op ieder moment.

Marley Spoon met korting bestellen

Een Maaltijdbox van Marley Spoon biedt een hoop gemak: je hoeft niet meer te bedenken wat je gaat eten, en alles wordt lekker makkelijk thuisbezorgd. Wil jij dit eens proberen? Maak dan gebruik van een van de actuele Marley Spoon kortingscodes. Dankzij onze geselecteerde actiecodes kan je de box extra voordelig proberen. Op dit moment loopt er een actie van liefst €88,00 korting. Kies je een box met 3 maaltijden voor 2 personen? Dan kost jou deze slechts €21,25 (inclusief bezorging). Dat komt neer op €3,15 per persoon per portie. Gezien de kwaliteit van de ingrediënten is dit echt een koopje. Probeer het nu zelf uit en ontdek of het iets voor jou is!

Reviews & ervaringen

Benieuwd naar Marley Spoon ervaringen van anderen? Of wil jij graag zelf jouw review achter laten? Hieronder lees je reviews van andere gebruikers, maar kan je ook zelf jouw beoordeling schrijven. We zien jouw review graag tegemoet. Heb je trouwens onze blog over HelloFresh ook gezien?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Marley Spoon
Average rating:  
 15 reviews
 by F van Gelder

Ik heb veel geleerd over het koken van verschillende gerechten en de maaltijdboxen hebben me geholpen om meer variatie in mijn weekmenu te brengen. Ik bestel om de week een nieuwe box. De recepten bewaar ik in een mapje, handig voor later:)

 by Silvia

30 recepten per week om uit te kiezen is echt meer dan genoeg. Soms denk ik; waarom zoveel keuze? Bij ons thuis wil namelijk iedereen meebeslissen welke maaltijden er komen. De jongste is nogal kritisch. Ik moet zeggen dat de recepten compleet zijn, ik mis nooit wat en de smaak is altijd goed.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»