marley-spoon-box-actie

Kortingscode Marley Spoon

Zoek jij een werkende Marley Spoon kortingscode voor Oktober? Dan hoef jij niet verder te zoeken. Op deze pagina vind jij alle actuele actiecodes waarmee je direct korting op je maaltijdbox kunt krijgen. Niet alleen voor nieuwe klanten maar ook voor bestaande klanten. Op dit moment (Oktober 2018) hebben we bijvoorbeeld een interessante Marley Spoon korting waarmee je direct €25 goedkoper uit bent als je online besteld. Hieronder leggen we kort uit hoe deze actie werkt en of er ook nog andere aanbiedingen zijn waarvan jij direct kunt profiteren. Wil je eerst meer weten over deze box? Bekijk dan alle info over de Marley Spoon foodbox.


€25 Korting op Marley Spoon
Probeer het direct uit door hieronder op 'Bekijk Code' te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de juiste pagina waar de Marley Spoon box kunt bestellen met €25 korting.
€25 Korting op Marley Spoon
Probeer het direct uit door hieronder op 'Bekijk Code' te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de juiste pagina waar de Marley Spoon box kunt bestellen met €25 korting.

€25 korting op de Marley Spoon box
Zoals je hierboven kunt lezen hebben we een werkende code beschikbaar voor nieuwe klanten waarmee je direct €25 voordeel hebt. De meest voordelig box kan je al bestellen voor €11 (2 personen en wekelijks 2 gerechten). Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een familiebox te bestellen voor €34,40 (4 personen 3 gerechten per week). Aan jou de keuze. Wil je de box vegetarisch maken? Kies dan voor de optie vega. De box krijg je wekelijks gratis thuisbezorgd, je kunt hem altijd pauzeren en je kiest uit 12 recepten (nu ook bliksemsnelle maaltijden die binnen 20 minuten klaar zijn).

Marley Spoon behoort tot de top 3 aanbieders van foodboxen in Nederland. Met duizenden klanten die elke week hun box via PostNL gratis bezorgd krijgen zijn ze een serieuze maaltijdbox speler. Al jaren zijn ze actief op deze markt hebben dus regelmatig leuke actie. Soms kun je een vriend een box cadeau geven of extra korting geven met een kortingscode. Hiervoor moet je wel een account aanmaken op de website. Elke 7 dagen wordt er een box naar je verstuurd, tenzij je hebt aangegeven een week te willen overslaan. Dit kan ook bij o.a. HelloFresh en Allerhande. De keuze in aantal boxen is wat beperkt. Zo hebben ze geen 100% biologische pakketten. Koken wordt in ieder geval een feest met hun heerlijke recepten keuzes en ingrediënten.

Marley Spoon kortingscode Oktober 2018

Zoals we hebben aangegeven verzamelen we hier de actuele werkende kortingscodes van Marley Spoon. Helaas zijn er geen codes voor bestaande klanten beschikbaar op dit moment. Wel hebben we de €25 voucher voor nieuwe klanten. Op deze manier kun je voor slechts een tientje al een box uitproberen. Hieronder gaan we uitleggen hoe je deze actie kunt claimen en tot wanneer deze geldig is. Heb jij zelf een code voor deze maaltijdbox gevonden die werkt? Neem dan contact op met onze klantenservice om hem te delen. Zo kunnen we allemaal Marley Spoon goedkoper bestellen en op die manier extra genieten.


marley spoon

Hoe werkt deze kortingscode?

Wanneer je een bestelling plaatst op marleyspoon.nl begin je met het kiezen van de box. 2 of 4 personen bijvoorbeeld en 2 tot 4 gerechten per week. Als je dat gedaan hebt vul je jouw postcode en email adres in. Zo wordt gekeken of je al eens eerder hebt gesteld. Vervolgens maak je een account aan kies je een betaalmethode. In dat veld kun je een Marley Spoon kortingscode invoeren. Als het goed is wordt de actie automatisch toegevoegd aan jouw account als je op de bestelknop hierboven klikt. Mocht dit niet het geval zijn moet je de actiecode invoeren die bovenaan deze pagina is weergegeven. Het veld vind je in de checkout pagina. Neem deze letterlijk over om fouten zoals hoofdletter & speciale tekens te voorkomen en zeker te weten dat je het extra voordeel krijgt. Veel plezier met je foodbox in Oktober 2018 en we zijn benieuwd naar jouw review / ervaringen. Heb je vragen of is de code verlopen? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een nieuwe voucher. Mogelijk vind je ook de actuele familiebox korting het proberen waard?
actuele marley spoon kortingscode