Over Ons

Welkom op de website maaltijdbox.net. Op deze pagina lees je meer over deze website, ons initiatief en de mogelijkheden die wij bieden op maaltijdbox.net. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen via email of social media.

Over Maaltijdbox.net

In 2015 zijn we begonnen met het ontwikkelen van deze website. De markt van online boodschappen doen veranderd enorm. Op dit moment mei 2024 wordt slechts 5% van alle boodschappen online besteld. De markt is volop in ontwikkeling en dat zal de komende jaren nog zeker zo blijven. Naast het kopen van losse boodschappen bij de website van lokale of landelijke supermarkten treden ook veel speciaalzaken de online boodschappen markt binnen. Een van de innovatie die zij brengen is de maaltijdbox.

Wie zijn wij?

Wij houden de markt voor je in de gaten. Onze meest ervaren specialist is Jan Michel. Hij blogt al jaren over deze markt en weet alle ins en outs over de boxen. Hij heeft veel ervaring met koken en heeft jaren lang in een restaurant gewerkt. Door deze ervaring weet hij de producten / ingrediënten goed op waarde te schatten.

Waarom een Maaltijdbox?
We hebben er allemaal last van: gebrek aan tijd. We zijn de hele dag druk met werk, kinderen, hobbies en nog veel meer. ‘s avonds moet er echter wel iets lekkers op tafel staan. Het liefst vers en gevarieerd. Dat kan knap lastig zijn met een drukke agenda en een gezin dat veel aandacht vraagt. Speciaal daarom zijn maaltijdboxen in het leven geroepen. Deze boxen zitten vol lekker ingrediënten om de heerlijkste maaltijden te kunnen koken. Elke week automatisch thuis gestuurd, wie wil dat nou niet? Wil jij er direct een bestellen? Kies dan een van de aanbieders uit op deze website en bestel direct. Je hebt de box dan binnen enkele dagen in huis.

Waarom deze website?

Omdat er veel verschillende aanbieders van maaltijdboxen zijn in Nederland zijn wij tot de conclusie gekomen dat er een goede vergelijkingswebsite moet komen. Eentje die objectief verteld wat de verschillen tussen de maaltijdboxen zijn. Zo kun je op onze website gemakkelijk een maaltijdbox vergelijken. We geven inzicht in de kosten en bieden aantrekkelijke kortingscodes en aanbiedingen zodat je nooit te veel voor je boodschappenbox betaald.


team maaltijdbox.net medewerkers

Team, Medewerkers en Vacatures

Inmiddels werken we met veel verschillende medewerkers aan de inhoud van www.maaltijdbox.net. Zo zijn er meerder mensen die regelmatig nieuwe blogs schrijven en het laatste nieuws voor je in de gaten houden (bijvoorbeeld rondom kerst). Toch zijn we af te ook op zoek naar nieuwe mensen die ons kunnen ondersteunen bij het schrijven van content. Benieuwd waar we in mei 2024 naar op zoek zijn? Bekijk dan de vacatures hieronder:

Actuele vacature mei 2024: Op dit moment zijn we uitsluitend op zoek naar freelance contentmarketeers die interessante blog kunnen schrijven over uiteenlopende onderwerpen op het gebiedt van koken, voeding en boodschappen. Daarnaast staan we open voor het ontvangen van open sollicitatie voor stages (MBO en HBO) binnen de disciplines Marketing en Communicatie of voedingswetenschappen (diëtetiek). Neem hiervoor contact op met vacatures@maaltijdbox.net.Kantoor Maaltijdbox.net

Ons kantoor is op dit moment geen bezoekadres, uitsluitend een postadres. Informatie kunt u opsturen naar onderstaande adresgegevens t.a.v. team maaltijdbox.net.

Dokter van Deenweg
8025BM, Zwolle, Nederland
info(@)maaltijdbox.net