Over Ons

Welkom op de website maaltijdbox.net. Op deze pagina lees je meer over deze website, ons initiatief en de mogelijkheden die wij bieden op maaltijdbox.net. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen via email.

Maaltijdbox.net
In November 2015 zijn we begonnen met het ontwikkelen van deze website. De markt van online boodschappen doen veranderd enorm. Op dit moment wordt slechts 1% van alle boodschappen online besteld. De markt is volop in ontwikkeling en dat zal de komende jaren nog zeker zo blijven. Naast het kopen van losse boodschappen bij de website van lokale of landelijke supermarkten treden ook veel speciaalzaken de online boodschappen markt binnen. Een van de innovatie die zij brengen is de maaltijdbox.

Waarom een Maaltijdbox?
We hebben er allemaal last van: gebrek aan tijd. We zijn de hele dag druk met werk, kinderen, hobbies en nog veel meer. ‘s avonds moet er echter wel iets lekkers op tafel staan. Het liefst vers en gevarieerd. Dat kan knap lastig zijn met een drukke agenda en een gezin dat veel aandacht vraagt. Speciaal daarom zijn maaltijdboxen in het leven geroepen. Deze boxen zitten vol lekker ingrediënten om de heerlijkste maaltijden te kunnen koken. Elke week automatisch thuis gestuurd, wie wil dat nou niet? Wil jij direct een maaltijdbox bestellen? Kies dan een van de aanbieders uit op deze website en bestel direct. Je hebt de box dan binnen enkele dagen in huis.

Waarom deze website?
Omdat er veel verschillende aanbieders van maaltijdboxen zijn in Nederland zijn wij tot de conclusie gekomen dat er een goede vergelijkingswebsite moet komen. Eentje die objectief verteld wat de verschillen tussen de maaltijdboxen zijn. Zo kun je op onze website gemakkelijk een maaltijdbox vergelijken. We geven inzicht in de kosten en bieden aantrekkelijke maaltijdbox kortingscodes en maaltijdbox aanbiedingen zodat je nooit te veel voor je boodschappenbox betaald.