marley-spoon-box-actie

Maaltijdbox Aanbiedingen

Sinds de introductie van de maaltijdbox zijn de prijzen flink aan het schommelen geweest. Eind 2013 en begin 2014 waren er veel introductie aanbiedingen. Zo kon je goedkoop kennismaken met een maaltijdbox en deze even snel testen en uitproberen. Daarna gaan de abonnementsprijzen gelden. Tegenwoordig zijn die aanbiedingen er nog steeds. Weliswaar moet je de prijzen wel goed in de gaten houden. Gelukkig hebben wij altijd leuke kortingen en deze verzamelen we voor jou op deze website. In 2015 en zeker in 2016 bieden we unieke deals aan waarmee jij voordelig een box kan kopen. Hoe kan dan? Dat komt omdat wij afspraken hebben gemaakt met de leveranciers van de maaltijdboxen om zo de beste producten voor een eerlijke prijs aan jou te kunnen aanbieden.

Maaltijdbox introductie aanbieding

Om kennis te maken met de maaltijdbox bieden veel maaltijdbox bedrijven een speciale introductie aanbieding aan. Deze aanbieding maakt het mogelijk om op een goedkope manier kennis te maken met hun product. Zo kun je een proefbox bestellen voor bijvoorbeeld de helft van de prijs, of is de eerste bestellen in een abonnement een stuk voordeliger. Wij hebben nauw contact met de maaltijdbox aanbieders en kunnen jou zo voorzien van de scherpste en meest aantrekkelijk maaltijdbox aanbiedingen. Zo hebben we op dit moment een Mathijs maaltijdbox aanbieding van €15 korting en geven we op Hellofresh maaltijdboxen korting. Daarnaast is de allerhande aanbieding ook zeker de moeite waard om te bekijken. Hier krijg je gratis bezorging en de mogelijkheid om extra boodschappen te bestellen. Let wel op dat de meeste aanbiedingen van maaltijdboxen geldig zijn op de eerste bestelling en dat je na die tijd het normale bedrag moet betalen. Vaak is de korting wel rond de €20 euro dus dit bedrag komt er dan de tweede keer wel extra bij. Hieronder zie je onze 3 beste aanbiedingen.

maaltijdbox aanbiedingen
 • 1. Marley Spoon
 • Absolute nummer 1
  Gevarieerd en gezond
  Redactie topper
 • €36
 • €11


 • 2. HelloFresh
 • Innovatieve Box
  Wekelijks vernieuwd
  Overal bezorgd
 • €39
 • €14


 • 3. Allerhande Box
 • Vertrouwde AH kwaliteit
  Snelle levering
  Handig receptenboek
 • €37,50
 • €27,50

Foodbox actie & aanbiedingen

Door een van de bovenstaande 3 maaltijdboxen te kiezen kun je goedkoop een maaltijdbox bestellen. Deze aanbiedingen zijn slechts voor een bepaalde tijd geldig. Let erop dat je een goede keus maakt bij het kiezen van een box. Deze aanbiedingen zijn geldig op zowel kleine als grote pakketten, dus profiteer van deze aantrekkelijke prijzen. Door een uitgebreide foodbox te kiezen kun je maximaal profiteren van deze discount. De maaltijdbox aanbiedingen wordt wekelijks bijgewerkt zodat je altijd de meest actuele en scherpste prijzen hebt.

Eenmalige korting

Zoals gezegd gelden de korting op de eerste maaltijdbox die je besteld. Het kan zijn dat er speciale maaltijdbox aanbiedingen zijn die gelden op de totale abonnementsduur. Dit staat dan apart vermeld. Lees voor de aankoop altijd even goed de voorwaarden van de aanbieding door. Standaard kan je er vanuit gaan dat de aanbieding dus geldig is op de introductie levering. Tijdens deze levering maak je kennis met de maaltijdbox en bekijk je of je een tweede box wilt bestellen. Voor dat tweede pakket betaal je dan vervolgens een iets hogere prijs. Vandaar dat de maaltijdbox aanbieding geldig is op de eerste aankoop. Je kunt ook geen tweede keer gebruik maken van deze aanbiedingen op hetzelfde adres. Wel kun je bij verschillende aanbieders natuurlijk een aanbieding afnemen. Dit “hoppen” van maaltijdboxen zorgt ervoor dat je zelf goed kan beoordelen welke maaltijdbox bij jou past. Handig toch die kortingen? Bekijk ook de happy box voor een uniek boodschappenpakket.

Extra aanbiedingen voor de maaltijdbox
Niets is leuker dan wanneer je een maaltijdbox cadeau krijgt, of een flinke prijsverlaging kan toepassen. Wij hebben voor jou een aantal aantrekkelijk deals samengesteld. Mogelijkheden om zelfs van de aanbieding maaltijdbox winnen gebruik te maken. Verder geven we informatie over maaltijdbox kortingscodes, een gratis proefbox en kun je een maaltijdbox uitproberen.