Factor Kortingscode

Factor Meals is net gelanceerd in Nederland en wil direct voordelig kennis laten maken met hun heerlijke kant en klaar maaltijden. Op dit manier krijg je een goede indruk van hun opwarmmaaltijden en kun je ze goedkoop uitproberen. Als je nu kiest voor hun maaltijdboxen, hebben wij een hele aantrekkelijke kortingscode. Met behulp van de Factor Promotiecode kun je deze ready-to-eat maaltijden voordelig testen, waarbij je tot wel €99,- bespaart op je eerste vier bestellingen. Druk op de onderstaande knop om de promotiecode te onthullen. Ga vervolgens naar de website van Factor door op de knop te drukken; je promotiecode wordt dan automatisch toegepast. Kies de maaltijden die je bij Factor wilt bestellen. Voer bij het afrekenen de promotiecode in, als deze nog niet automatisch is toegepast. De kortingscode wordt onmiddellijk verrekend en als nieuwe klant geniet je meteen van een mooie besparing. Voor toekomstige aankopen wordt de korting automatisch toegepast.

€99
Bekijk code

€99 korting op 4 boxen

Ontvang tot wel €99 voordeel!

Kortingscodes Factor april 2024

Zin om de gebruiksvriendelijkheid van de kant-en-klare gerechten van Factor te ontdekken en tegelijk te besparen? Met onze speciale Factor vouchercodes krijg je korting op je eerste maaltijdbox(en). Elke week kun je uit diverse recepten kiezen en ontvang je thuis hoogwaardige maaltijden die zijn afgestemd op jouw voedingsbehoeften. Zo geniet je van vers, divers en verantwoord eten. Jij bepaalt: elke week selecteer je de gerechten die je wilt en het moment van bezorging. Wil je een week overslaan? Dat is met één klik geregeld. Niet tevreden? Stoppen kan ook, zelfs al na de eerste box.

€99 kortingsvoucher
De actuele voucher voor april 2024 is de €99 coupon. Deze waarde wordt verdeeld over de eerste 4 bestellingen. Let op: kies je minder gerechten per week, dan zal de korting ook iets lager worden. Hieronder zie je een overzicht van de maximale kortingsbedragen.

  • Box 1: €35,00 voordeel
  • Box 2: €22,40 voordeel
  • Box 3: €18,20 voordeel
  • Box 4: €18,20 voordeel

maaltijden factor meals kiezen met voordeel

Voordelige kant-en-klare maaltijden van Factor met €99 korting!

De actiecodes zijn bedoeld om nieuwe klanten kennis te laten maken met de smakelijke gerechten. Veel mensen denken ten onrechte dat een maaltijdservice als Factor te duur is. Ze bieden zes verschillende abonnementsvormen aan, variërend van 4 tot 14 maaltijden per week. Alles wordt vers thuisbezorgd. Het instapabonnement van vier maaltijden per week kost €10,99 per gerecht en is zowel smaakelijk als ook erg gezond. Hoe meer je bestelt, hoe meer je bespaart: het abonnement van veertien maaltijden kost slechts €8,49 per gerecht. Als de eerste maaltijden in de smaak vallen, kun je eenvoudig overstappen naar het veertien-maaltijdenplan en €2,50 per gerecht besparen. Eventueel kun je ook wekelijks wisselen van abonnement (afhankelijk van je weekinvulling, hobbies, vakanties etc).


Hoe kan ik de kortingscode activeren?
Vul bij het afrekenen je kortingscode in om van de korting te genieten. Dit doe je nadat je een maaltijdplan hebt samengesteld en je adresgegevens hebt doorgegeven. In de laatste stap voor het betalen wordt een speciaal actiecodeveld getoond waar jij een codes kan toepassen. Als je via maaltijdbox.net doorklikt naar Factor Meals website wordt de korting al automatisch toegepast.

Waar Vind ik Mijn Factor Kortingscode?
Om actieve Factor-kortingscodes te vinden, log je in op je Factor-account en klik je rechtsboven op je naam. Ga naar ‘Instellingen’ en ‘Beheren’, en je ziet je beschikbare kortingscodes onder het tabblad ‘Maaltijdplan’. Je kunt altijd slechts 1 actieve code hebben. Wanneer je een andere voucher invoert zal het eerdere voordeel komen te vervallen.

Wat zijn de Factor Freebies?
Er bestaan ook speciale Factor Freebies. Dit zijn gratis opwarm-maaltijden die je krijgt als je een bepaalde doelstelling bij Factor haalt (zoals een X aantal bestelling of X aantal ontvangen gerechten). Deze hebben een totale waarde van maximaal €120: dit wordt verdeeld over een korting van €90 op je eerste box, €20 op de tweede box en €10 op de derde box. Je kunt dit ook delen met je vrienden die zo ook extra korting krijgen.

Geldt deze korting voor nieuwe klanten en bestaande klanten?
De Factor acties richten zich doorgaans vooral op nieuwe klanten. De meeste vouchers zijn uitsluitend geldig op nieuwe accounts die hun eerste bestelling gaan plaatsen. Wel zijn er soms speciale heractivatie-codes beschikbaar waarmee bestaande klanten opnieuw kunnen bestellen met extra voordeel. Bijvoorbeeld nadat ze een paar maanden niet besteld hebben. Op deze manier kunnen ze opnieuw voor een lagere prijs kennismaken met de gezonde kant en klare gerechten.

Welke gerechten kan ik allemaal in de aanbieding kiezen?
De kortingen die beschikbaar zijn gelden op je complete bestelling. Bij Factor maaltijden wordt geen onderscheid qua prijzen tussen de verschillende gerechten. Dit betekent dat je het menu kunt bekijken en echt alles kan aanklikken wat je lekker vindt.