Uitgekookt Kortingscode

Ben jij na het lezen van de informatie over Uitgekookt ook zo enthousiast geworden? Dan wordt het tijd om je eerste bestelling te plaatsen. De maaltijden van Uitgekookt kosten gemiddeld zo’n €7,00. Een beetje extra voordeel is dan natuurlijk mooi meegenomen. Op deze pagina verzamelen we daarom de actuele kortingscodes van Uitgekookt die geldig zijn in mei 2024. We updaten dit overzicht regelmatig, dus komt zeker nog eens terug. Om gebruik te maken van deze acties kun jij je eenvoudig aanmelden door op de onderstaande bestelknop te klikken.

Vraag proefpakket aan

Korting Uitgekookt mei 2024

Uitgekookt maakt gebruik van een proefpakket, 4 maaltijden voor €25,-. Er is niet één specifiek proefpakket. Je kiest vier maaltijden van 450 gram uit ons weekmenu. Bij het afrekenen verrekent Uitgekookt de korting, dat is dan je proefpakket. Wanneer jij een bestelling gaat plaatsen bij Uitgekookt met voordeel hoef je meestal niet speciaal gebruik te maken van een kortingsvoucher. De korting wort dus automatisch verwerkt.

proefpakket uitgekookt

Proefpakket voor €25,00

Op dit moment is er een hele aantrekkelijk Uitgekookt aanbieding met het proefpakket. Je kunt 4 gezonde maaltijden aan huis laten bezorgen voor slechts €25,00. Daarvoor gebruik je voucher PROEF1504. Normaal betaal je voor dit pakket bijna €30,00. Dat betekend dat je een korting van ruim €5,00 ontvangt. Je profiteert daarnaast ook standaard van gratis bezorging aan huis door een persoonlijke koerier. Doorgaans zal deze bezorger altijd bij je aan de deur komen. Een vertrouwd gezicht en een persoonlijk aanpak dus. Bij het Uitgekookt proefpakket kun je kiezen uit 24 verschillende gerechten.

Bekijk Uitgekookt aanbieding

Hoe kan ik het Proefpakket van Uitgekookt bestellen?

Het bestellen van de proefmaaltijden is erg eenvoudig. Je voert je adresgegevens in of maakt een nieuw account aan. Op basis van je locatie weet het systeem wanneer de bezorger bij je langs kan komen. Door een datum te selecteren zie je direct het actuele aanbod maaltijden. Zoals gezegd kun je kiezen uit 24 maaltijden met verschillende combinaties van Hollands tot werelds. Er wordt altijd gekookt met seizoensproducten en verse ingrediënten. Zo vind je altijd minimaal 150 gram groente in de maaltijden terug. Nadat je een keuze hebt gemaakt uit de gerechten van Uitgekookt kun je de bestelling afronden. De betaling kan worden gedaan middens iDeal, PayPal of via de automatische incasso.

korting-bij-uitgekookt-maaltijdservice


Kan ik als bestaande klant ook gebruik maken van deze kortingscode?
Nee, de korting van het proefpakket wordt eenmalig toegepast op een Uitgekookt bestelling. Daarom zal deze actie niet werken voor bestaande klanten / mensen die al een actief account hebben. Voor nieuwe klanten is dit een middel om de maaltijdservice uit te proberen. Bestaande klanten kunnen profiteren van andere voordelen.

Is de bezorging van Uitgekookt altijd gratis?
Bij Uitgekookt betaal je geen bezorgkosten bij een afname van minimaal 3 maaltijden. Wanneer je zeven dagen van te voren je bestelling plaatst krijg je naast de gratis bezorgkosten ook €0,99 vroegboekkorting. Dit is een korting wanneer je verder dan 7 dagen vooruit bestelt.

Wat kosten de maaltijden normaal gesproken?
Er zijn verschillende soorten gerechten (normaal en luxe) en porties (klein, gemiddeld en groot). De prijzen variëren tussen de €6,79 en €9,98) per portie. Gemiddeld betaal je zo’n €7 per maaltijd. Door gebruik te maken van de kortingsactie van Uitgekookt betaal je slechts €6,25 voor een maaltijd.

Zijn er ook verlopen aanbiedingen?
In het verleden zijn er andere aanbiedingen geweest. Onder andere 5 maaltijden voor €20 (wat neerkomt om €4 per gerecht) en 3 gerechten voor €12,50 (wat neerkomt op €4,16 per maaltijd). De huidige aanbieding is dus de meest scherpe actie tot nu toe. 4 heerlijke recepten voor €19,95 (zonder bezorgkosten) is echt uniek.

Korting via de gemeente ontvangen?
In diverse gemeenten in Nederland kun je aanspraak maken op tafeltje dekje subsidie. Via de wet maatschappelijke ondersteuning, persoonsgebonden budget of de wet langdurige zorg of gemeentelijke voordeelpassen krijg je soms een tegemoetkoming in de kosten voor de maaltijdservice. Dit gaat echter buiten de uitgekookt maaltijdservice om en moet je regen via het desbetreffende loket van de gemeente.