Uitgekookt Kortingscode

Ben jij na het lezen van de informatie over Uitgekookt ook zo enthousiast geworden? Dan wordt het tijd om je eerste bestelling te plaatsen. De maaltijden van Uitgekookt zijn kosten gemiddeld zo’n €7 per stuk. Afhankelijk van het typ gerecht en de portie. Een beetje extra voordeel is dan natuurlijk mooi meegenomen. Op deze pagina verzamelen we daarom de actuele kortingscodes van Uitgekookt die geldig zijn in maart 2023. We updaten dit overzicht regelmatig, dus komt zeker nog eens terug. Om gebruik te maken van deze acties kun jij je eenvoudig aanmelden door op de onderstaande bestelknop te klikken.

Vraag proefpakket aan

Korting Uitgekookt maart 2023

Wanneer jij een bestelling gaat plaatsen bij Uitgekookt met voordeel moet je gebruik maken van een kortingsvoucher. Deze stellen ze regelmatig beschikbaar (bijvoorbeeld bij het proefpakket). In de bestelmodule is een plek waar je deze actiecode kunt invoeren. De prijs wordt dan automatisch aangepast. Wanneer je gebruik maakt van het introductie-aanbod (het kennismakingspakket) wordt de prijs direct aangepast naar €19,95.
proefpakket uitgekookt

Proefpakket voor €19,95

Op dit moment is er een hele aantrekkelijk Uitgekookt aanbieding met het proefpakket. Je kunt 4 gezonde maaltijden aan huis laten bezorgen voor slechts €19,95. Daarvoor gebruik je voucher PROEF1504. Normaal betaal je voor dit pakket zo’n minimaal €29,95. Dat betekend dat je een korting van €10+ krijgt. Je profiteert daarnaast ook standaard van gratis bezorging aan huis door een persoonlijke koerier. Doorgaans zal deze bezorger altijd bij je aan de deur komen. Een vertrouwd gezicht en een persoonlijk aanpak dus. Bij het Uitgekookt proefpakket kun je kiezen uit 16 gerechten. Normaal zijn dit er 30, wanneer je een standaard bestelling wilt plaatsen.

Bekijk Uitgekookt aanbieding

Hoe kan ik het Proefpakket van Uitgekookt bestellen?

Het bestellen van de proefmaaltijden is erg eenvoudig. Je voert je adresgegevens in of maakt een nieuw account aan. Op basis van je locatie weet het systeem wanneer de bezorger bij je langs kan komen. Door een datum te selecteren zie je direct het actuele aanbod maaltijden. Zoals gezegd kun je kiezen uit 16 maaltijden (zowel Hollandse gerechten als wereldkeuken, vlees en vis combinatie en keuzes van de chef. Er wordt altijd gekookt met seizoensproducten en verse ingrediënten. Zo vindt je altijd minimaal 200 gram groente in de maaltijden terug. Nadat je een keuze hebt gemaakt uit de gerechten van de Uitgekookt maaltijdservice kun je de bestelling afronden. De betaling kan worden gedaan middels iDeal of automatisch incasso.

korting-bij-uitgekookt-maaltijdservice


Kan ik als bestaande klant ook gebruik maken van deze kortingscode?
Nee, de korting van het proefpakket kun je eenmalig toepassen op een Uitgekookt bestelling. Daarom zal de kortingscode niet werken voor bestaande klanten / mensen die al een actief account hebben. Voor nieuwe klanten is dit een middel om de maaltijdservice uit te proberen. Bestaande klanten kunnen profiteren van andere voordelen.

Is de bezorging van Uitgekookt altijd gratis?
Standaard betaal je bij Uitgekookt geen bezorgkosten als je vroegtijdig besteld. Wanneer je echter voor de komende dagen al een maaltijd aan huis wilt laten bezorgen betaal je een toelage van €1,99 per bestelling. Zorg er daarom voor dat je in het begin van de week al je bestelling doorgeeft.

Wat kosten de maaltijden normaalgesproken?
Er zijn verschillende soorten gerechten (normaal en luxe) en porties (klein, gemiddeld en groot). De prijzen variëren tussen de €6,25 en €10,25) per portie. Gemiddeld betaal je zo’n €7 per maaltijd. Door gebruik te maken van de kortingsactie van Uitgekookt betaal je slechts €4,99 voor een maaltijd.

Zijn er ook verlopen aanbiedingen?
In het verleden zijn er andere aanbiedingen geweest. Onder andere 5 maaltijden voor €20 (wat neerkomt om €4 per gerecht) en 3 gerechten voor €12,50 (wat neerkomt op €4,16 per maaltijd). De huidige aanbieding is dus de meest scherpe actie tot nu toe. 4 heerlijke recepten voor €19,95 (zonder bezorgkosten) is echt uniek.

Korting via de gemeente ontvangen?
In diverse gemeenten in Nederland kun je aanspraak maken op tafeltje dekje subsidie. Via de wet maatschappelijke ondersteuning, persoonsgebonden budget of de wet langdurige zorg of gemeentelijke voordeelpassen krijg je soms een tegemoetkoming in de kosten voor de maaltijdservice. Dit gaat echter buiten de uitgekookt maaltijdservice om en moet je regen via het desbetreffende loket van de gemeente.