Dinnerly Kortingscode

Wanneer je hebt besloten om een Dinnerly box te bestellen wil je vast ook weten of je gebruik kunt maken van een voucher. Veel andere leveranciers van maaltijdboxen werken hier namelijk ook mee. En je hebt geluk: ook in mei 2024 is er een kortingscode van Dinnerly te gebruiken. Soms bestel je boxen met wel 50% korting, en soms is dit verspreid over meerdere bestellingen (denk aan voordeel op 2 of 3 pakketten). Op deze pagina houden we dit goed voor je in de gaten. Kom daarom regelmatig terug om te profiteren.

dinnerly logo


€66,00
Bekijk code
logo dinnerly uitgelicht

€66,00 korting bij Dinnerly

Profiteer van 41% + 15% + 15% + 10% voordeel!

€19,15
Bekijk code
logo dinnerly uitgelicht

Eerste box voor €19,15

Bestel je eerst box al vanaf €19,15 plus GRATIS bezorging

 

Korting voor Dinnerly in mei 2024

Op dit moment is een kortingscode van €66,00 toe te passen op je bestelling. Deze voucher geeft recht op 41% + 15% + 15% + 10% voordeel. Dat betekent dat je het niet in 1 keer kunt gebruiken. Wij raden ook zeker aan om de boxen van Dinnerly vaker uit te proberen om een goed beeld van de totale service te krijgen. Of je nu een bestelling voor 2 personen of 4 personen plaatst; je kunt altijd profiteren van deze 4-boxen voordeelactie. In de tabel hieronder hebben we alle prijzen voor en na de korting op een rijtje gezet!

Box Normale prijs Actieprijs Actietarief p.p.p. maaltijd
2 personen + 3 maaltijden €38,59 €19,15 €3,19
2 personen + 4 maaltijden €45,95 €23,46 €2,93
2 personen + 5 maaltijden €52,15 €27,10 €2,71
4 personen + 3 maaltijden €57,19 €30,06 €2,50
4 personen + 4 maaltijden €71,39 €38,39 €2,40
4 personen + 5 maaltijden  €80,95 €43,99 €2,20

kortingscode dinnerly toepassen

Hoe werkt deze actiecode?

Als je op de link klikt via onze website zal de kortingscode automatisch aan je bestelling worden toegevoegd. Dat bespaart je tijd. Soms gaat dit niet helemaal goed en wordt het prijsvoordeel niet automatisch verwerkt. Je dient dan zelf handmatig de Dinnerly kortingsvoucher in te voeren in het daarvoor bestemde invulvak in de checkout. Je ziet vervolgens dat de totaalprijs wordt bijgewerkt en kunt afrekenen.

Gratis bezorging
Er kan wat verwarring ontstaand over de bezorgkosten. Je betaald namelijk standaard €5,95 bezorgkosten. Soms hebben ze een aanbieding waarbij deze bezorgkosten zijn weggelaten. De prijs per maaltijd die Dinnerly op hun site communiceert is exclusief deze afleverkosten. Dat betekend dat wanneer je deze tarieven wel meerekent de prijs per maaltijd wat hoger zal uitvallen. Dit staat echter wel heel duidelijk vermeld in het besteloverzicht.FAQ

Welke verlopen acties zijn er?
Aangezien de maaltijdboxen van Dinnerly nog maar net in Nederland te koop zijn hebben we geen overzicht van verlopen aanbiedingen. Over een tijdje zullen we die op deze pagina plaatsen. Te verwachten promoties zijn; geef een gratis maaltijdbox aan een vriend, ontvang een vaste korting op je eerste bestelling en gratis bezorging.

Kan ik als bestaande klant ook profiteren?
Nee, helaas is de bestaande vouchercode alleen geldig voor nieuwe klanten. Dit doen ze om meer mensen kennis te laten maken met de pakketten van Dinnerly. We verwachten zeker dat er in de nabije toekomst ook aanbiedingen voor bestaande klanten gaan komen. Dit kan zijn in de vorm van een spaaractie of een campagne waarbij je een vriend of vriendin lid kunt maken en daar zelf ook voordeel van hebt.

Waarom zijn de boxen van Dinnerly goedkoper?
De prijzen van de boxen kunnen laag worden gehouden om een aantal redenen. Allereerst worden er geen recepten meegeleverd. Je moet deze zelf uitprinten of online opzoeken (werkt prima). Daarnaast zijn de recepten een stuk eenvoudiger. Je kookt met slechts 6 verschillende ingrediënten. Dit maakt de maaltijden een stuk goedkoper in vergelijking met andere maaltijdboxen.

Hoe kan ik betalen?
Via je online Dinnerly account kun je snel en simpel betalen met verschillende betaalmethoden. Alles is erop gericht om je klant te maken voor langere tijd natuurlijk. Hiervoor kun je kiezen uit Paypal, iDeal een creditcard betaling of SEPA overboeking. Eventuele vervolgbestellingen worden automatisch afgeschreven via een incasso. Zo heb je daar zelf geen werk meer mee.