Willem&Drees is een samenwerking aangegaan met Ekomenu. Hun heerlijke recepten en biologische producten vind je nu terug in het ‘mijn persoonlijke menu’ van Ekomenu. Bekijk direct hele aanbod op de nieuwe website.

Kortingscode Willem en Drees

Ontvang in juni 2024 €10,00 extra korting op de Willem & Drees maaltijdbox
 • 2 actuele acties
 • Gecontroleerd
 • Update: 20 juni 2024

De populaire biologische maaltijdbox van Willem en Drees bestel je nu met €10,00 korting in juni 2024! Hieronder vind je alle huidige acties en aanbiedingen. Altijd handmatig gecontroleerd.

€10
Bekijk code
willem-en-drees-logo-2019

€10 korting bij Willem en Drees

Profiteer van €10 voordeel bij Willem en Drees.

Biologisch
Bekijk code
willem-en-drees-logo-2019

Voordelige biologische boxen

Nu biologische foodboxen tijdelijk extra voordelig.

€10,00 korting op de Willem & Drees Maaltijdbox

Wil je de Willem&Drees maaltijdbox goedkoop bestellen? Je kunt ervoor kiezen om een abonnement te nemen of via onze links een willem en drees maaltijdbox te proberen. Wij verzamelen op deze pagina de meest recente actie’s en aanbiedingen van Willem&Drees. Deze kortingen kunnen dagelijks veranderen (juni 2024), dus wees er snel bij. Het kan zijn dat er geen korting voor de Willem en Drees maaltijdbox beschikbaar is. Kom dan later nog eens terug, of bestel de box direct via onze bestelknop. Wil je eerst meer weten over dit boodschappen pakket? Lees dan meer informatie op onze Willem&Drees maaltijdbox pagina? Wacht niet langen en bestel je box direct!

Alle Willem & Drees actiecodes van juni 2024

Je kunt de Willem & Drees maaltijdbox een keertje proberen voor een aantrekkelijke prijs. Via onze vergelijker kunt je deze actuele prijzen gemakkelijk met elkaar vergelijken. Als je op de knop “bestel de Willem&Drees maaltijdbox met korting” klikt, dan bestel je deze maaltijdbox direct voor de beste prijs. Kortingen worden automatisch verrekend zodat jouw willem en drees maaltijdbox goedkoop wordt thuisbezorgd. De bezorging van de boxen is standaard gratis. Zorg ervoor dat je je adres goed invult en een geschikte leverdatum selecteert. Korting op je boodschappen, wie wil dat nou niet? Bestel nu direct je Willem & Drees maaltijdbox met korting!

Maaltijdbox uitproberen met extra korting (proefbox)

Wil jij een Willem&Drees maaltijdbox proberen maar er niet te veel geld aan uitgeven? Vind je maaltijdboxen duur, maar wil je het toch een keertje testen? De willem en drees maaltijdbox is zeker het testen waard. Probeer de Willem&Drees maaltijdbox nu een keer voor een aantrekkelijke prijs. Binnen elke dagen heb je de box in huis en kun je genieten van de boodschappen. Je hoeft niet meer naar de supermarkt, alles wordt tot de voordeur gezorgd. En dat alles voor een scherpe prijs. Profiteer van de willem en drees maaltijdbox korting door op de kortingsknop hierboven te klikken. De korting wordt automatisch aan je winkelmandje toegevoegd. Je hoeft dus niet zelf nog een kortingscode in te voeren.
actuele willem en drees kortingscode

Prijzen en aanbiedingen Willem&Drees

De prijzen van boodschappenpakketten verschillen veel. Soms past een maaltijdbox leverancier zijn prijzen en aanbiedingen weer aan. Ook bij Willem&Drees kan dit het geval zijn. Bekijk daarom voordat je een Willem en Drees maaltijdbox besteld weer wat de exacte prijs is. De eerste willem en drees maaltijdbox kun je met korting bestellen, de boxen daarna zijn natuurlijk voor de normale prijs. Zo laat Willem&Drees je kennismaken met hun box zodat je wellicht later nog meer boodschappen besteld. We horen graag wat jij van de Willem&Drees maaltijdbox vindt. Mocht je verder nog vragen hebben over deze box, of vragen hebben over aanbiedingen en kortingen, dan helpen we je graag verder via onze klantenservice.

Uitleg over het verzilveren van de W&D actiecode

Benodigde tijd: 5 minuten

Een Willem & Drees maaltijdbox bestellen met kortingscode

 1. Kies een van de beschikbare kortingscodes

  Bovenaan deze pagina vind je het overzicht met actuele actiecodes en aanbiedingen. Klik op de gewenste actie.

 2. Kopieer jouw code

  Er verschijnt nu een nieuw venster met daarin de code. Je kunt nu doorklikken naar willemendrees.nl

 3. Kies de gewenste box

  Je ziet nu het overzicht met alle beschikbare boxen Kies de box die je wilt proberen

 4. Kies het aantal personen

  Vervolgens kies je het aantal personen waarvoor je de box wilt betellen. De meeste boxen bevatten standaard 3 maaltijden. Eventueel kan je ook jouw overige biologische boodschappen meebestellen.

 5. Gegevens invoeren

  Je kunt nu jouw maaltijdbox online afrekenen. Vul hiervoor jouw gegevens in

 6. Voer de kortingscode in

  Aan de rechterkant van jouw scherm zie je de totale kosten van jouw bestelling. Je kunt hier ook jouw actiecode invoeren die je eerder gekopieerd hebt

 7. Kies bezorgmoment en betaal jouw box online 

  Maak een keuze uit een van de beschikbare bezorgmomenten. Afrekenen kan eenvoudig via iDeal. Let op: er geldt een minimale afname van 2 boxen.

FAQ: Veelgestelde vragen over de aanbiedingen

Voor wie zijn de actiecodes bedoeld?

De meeste actiecodes gelden voor nieuwe Willem & Drees klanten in Nederland.

Kan ik als bestaande klant ook gebruik maken van de codes?

Nee, de codes zijn enkel bedoeld voor nieuwe klanten. Als bestaande klant profiteer je wel regelmatig van andere acties en kortingen. Denk aan een gratis extraatje in jouw box.

Zit ik vast aan een abonnement?

Bij het bestellen van jouw eerste boxen ga je een flexibel abonnement aan. Je kunt jouw abonnement op ieder moment wijzigen of helemaal stopzetten. Je ontvangt dus nooit zonder jouw wil een box thuis.

Waarom moet ik minimaal 2 boxen afnemen?

Bij Willem & Drees begin je altijd met 2 boxen. Op die manier krijg je een goed beeld bij het verhaal en de werkwijze van deze aanbieder. Het is dus neit mogelijk om één losse box te bestellen.

Wat kost de Willem & Drees maaltijdbox met korting?

De boxen van Willem & Drees zijn beschikbaar vanaf €39,00. Je ontvangt dan een box met 3 maaltijden voor 2 personen. Dankzij onze actiecode ontvang je €10,00 korting. Je ontvangt jouw eerste box dus voor slechts €29,00. Let op: een tweede box is verplicht. Hiervoor betaal je wel gewoon het reguliere tarief.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kortingscode Willem en Drees
Average rating:  
 4 reviews
 by Truus
Complimenten

Ik wil hierbij mijn complimenten geven aan de box van willem en drees. Ik heb al een paar maal een pakket thuis ontvangen en hou daar beslist nog niet mee op. Het verveelt niet. Telkens weer wat nieuws in de vegetarische box.

 by Sam
Biologische topper

Ik ben voorstander van een bewuste eetcultuur. Willem en Drees past daarom goed in mijn gedachtegoed. Eerlijk voor de boeren en een groene keten, dat waren kreten die mij erg aanspraken op de homepage van hun website. Ik bestel nu wekelijks een box bij ze!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»