Kortingscode Veganbox

Tijdelijk 40% korting op jouw eerste Veganbox maaltijdbox in juli 2024!

 • 2 codes gevonden
 • Gecontroleerd
 • Update: 20 juli 2024

Alle actuele en geldige Veganbox kortingscodes van juli 2024 op een rij! Profiteer nu van de 40% kortingsactie en bestel je eerste box al vanaf €22,80!

40%
Bekijk code
veganbox logo

Veganistische maaltijdbox vanaf €22,80

Bestel een veganistische maaltijdbox voor €22,80

40%
Bekijk code
veganbox logo

40% korting op Veganbox

Direct je eerste box met 40% korting

Actuele Veganbox korting in juli 2024

Zoals je hierboven kunt zien hebben we op dit moment een korting van 40% op de eerste bestelling. Bestaande klanten kunnen helaas geen gebruik maken van de actie. De korting wordt automatisch verwerkt op de hele bestelling. Het maakt niet uit voor welke leverdatum of voor hoeveel personen je besteld. Op deze manier kun je dus extra voordelig je eerste veganistische maaltijdbox uitproberen.

Direct bestellen met 40% korting

Om te bestellen met de actiecode hoef je alleen maar hierboven op de bestelknop te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de bestelpagina. Hiervoor hoef je geen aparte kortingscode in te voeren. Zoals je kunt zien wordt de 40% voordeel direct op de bestelling toegepast. De goedkoopste box kost dan geen €43,00 maar €25,80. De box voor een heel gezin (4 personen) kost dan geen €63 maar €37,80. Altijd inclusief gratis bezorging. In de tabel hieronder vind je een overzicht van de actuele prijzen en kortingstarieven van juli 2024. Let op: dit is op basis van 3 maaltijden per week. 

Aantal personen Actuele prijs Actie Kortingstarief Aantal maaltijden
2 personen €43,00 40% €25,80 3
4 personen €63,00 40% €37,80 3

korting op veganbox

Benodigde tijd: 5 minuten

Een Veganbox met korting bestellen

 1. Vergelijk maaltijdboxen

  Bepaal welke box bij je past. Kies je voor veganistisch? Bezoek dan de website van veganbox.nl via onze bestellinks.

 2. Maak een keuze uit de boxen

  Kies je voor de box voor 2 personen of 4 personen? Op basis van deze beslissing klik je door om een account aan te maken.

 3. Maak een account aan

  Voer je naam, email en adresgegevens in. Kies een wachtwoord en je account is compleet. Je kunt nu de betaling via iDeal voldoen.

 4. Kies een bezorgmoment

  Tijdens de bestelling geef je aan op welke maandagavond of dinsdagavond jij de Veganbox thuisbezorgd wilt krijgen.

 5. Start met koken

  Heb je de box ontvangen? Leg dan alle ingrediënten in de koelkast. Wil je direct koken? Pak dan een receptenkaart en de benodigde producten. Genieten maar!

Hoe werkt deze maaltijdbox?

Elke week zitten er 3 nieuwe gerechten in de Veganbox. Deze kun je niet zelf kiezen maar worden geselecteerd door het team. Altijd zoveel mogelijk biologisch en 100% vers. Je kiest uit een box voor 1-2 personen of 3-4 personen.

Hoe gaat het met de bezorging?

Elke maandag of dinsdag wordt er in de avond overal in Nederland een bezorgronde gereden. Je kunt zelf aangeven wanneer je wilt dat de box wordt afgeleverd. Natuurlijk altijd volledig gratis.

Zit je vast aan een abonnement?

Nee, je zit nooit vast aan een abonnement. Je sluit een flexibel contract af waarbij je altijd een week kunt overslaan, pauzeren of je hele abonnement kunt opzeggen. Je kunt dus ook een eenmalige proefbox bestellen.

Korting voor bestaande klanten

Op dit moment is er geen actie waar bestaande klanten gebruik van kunnen maken. Zij moeten hun mail goed in de gaten houden. Regelmatig heeft Veganbox acties waar ook de bestaande gebruikers van kunnen profiteren.