Veganbox

Ben jij al bekend met Veganbox? Deze veganistische maaltijdbox is sinds enkele jaren actief in Nederland. Eerst heel lokaal, maar tegenwoordig bezorgen ze overal in Nederland hun veganistische recepten. Op deze pagina vind je alles wat jij moet weten over Veganbox. Ook hebben we een hele aantrekkelijke kortingscode voor juni 2024 beschikbaar en kun je een uitgebreide review lezen.

Waarom kiezen voor een veganistische maaltijdbox?

Uit onderzoek is gebleken dan mensen met een veganistische leefstijl een lagere bloeddruk hebben. Daarnaast verlaagt deze eetstijl de kans op hartziekten en vaatzieken en verminderd het overgewicht doordat de recepten erg gezond zijn (laag in calorieën). Ook komen maagklachten minder voor bij mensen die veganistische koken. Je draagt bovendien bij aan aan een beter milieu. Je eet geen producten met een dierlijke oorsprong.
maaltijden van veganbox


Welke verschillende boxen zijn er?

Op dit moment onderscheiden zijn er Veganbox twee verschillende maaltijdboxen. Een voor 1 tot 2 personen en daarnaast een alternatief voor 3 tot 4 personen. De prijzen variëren tussen de €38 en €73. Op dit moment hebben we een leuke kortingscode waardoor je direct 40% voordeel op je eerste Veganbox ontvangt. In de tabel hieronder vind je actuele prijzen van juni 2024.

Aantal personen Aantal gerechten Normale prijs Actieprijs
2 personen 3 per week €43,00 €25,80
4 personen 3 per week €63,00 €37,80

Voordelen

 • Wekelijks drie vernieuwde maaltijden
 • Weinig verpakkingsmateriaal en plastic
 • Focus op biologische leveranciers
 • Goede porties zodat je niks hoeft weg te gooien
 • Superverse ingrediënten van het seizoen
 • Gratis bezorging aan huis in heel Nederland
 • Eenvoudig pauzeren of opzeggen

Nadelen

 • Vaste recepten, geen vrije keuze
 • Beperkt aantal bezorgmomenten
 • Recepten koken duurt wat langer
 • Geen vrije keuze in recepten

veganbox recepten

Wat zit er in de Veganbox?

In deze maaltijdbox zitten altijd 3 maaltijden. Je ontvangt alle VEGAN-recepten en ingrediënten om deze gerechten te maken. De kookinstructies zijn erg duidelijk en volledig. De maaltijden zijn zo tussen de 30 – 40 minuten te breiden. Dat maakt het geen snelle maaltijdbox, maar wel een hele lekkere. Je eet elke week nieuwe recepten, verrassende smaken en 100% gezond.

Wanneer wordt je Veganbox bezorgd?
In heel Nederland wordt op maandagavond en dinsdagavond bezorgd. Altijd tussen 6 uur ‘s avonds en 10 uur ‘s avonds. Je hoeft niet thuis te zijn want de box wordt ook afgeleverd bij de buren of op een plek achtergelaten die je zelf hebt gekozen (schuur, garage, tuin, oprit etc). Dit is allemaal door te geven via je online account.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Veganbox
Average rating:  
 5 reviews
 by R.

Weinig keuze en een relatief hoge prijs. Zou graag voor 1 persoon willen bestellen maar dat is niet mogelijk.

 by Heico

Snel, simpel en eenvoudig. Maar toch lekker. Ik kook regelmatig voor vrienden en dan is het handig om wat recepten in huis te hebben. Ik maak de gerechten ook nog wel eens zelf (met eigen boodschappen). Handig als je de receptkaarten dus goed bewaard, dan heb je er later nog wat aan.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»