Veganbox

Ben jij al bekend met Veganbox? Deze veganistische maaltijdbox is sinds enkele jaren actief in Nederland. Eerst heel lokaal, maar tegenwoordig bezorgen ze overal in Nederland hun veganistische recepten. Op deze pagina vind je alles wat jij moet weten over Veganbox. Ook hebben we een hele aantrekkelijke kortingscode voor januari 2021 beschikbaar en kun je een uitgebreide review lezen.

Waarom kiezen voor een veganistische maaltijdbox?

Uit onderzoek is gebleken dan mensen met een veganistische leefstijl een lagere bloeddruk hebben. Daarnaast verlaagt deze eetstijl de kans op hartziekten en vaatzieken en verminderd het overgewicht doordat de recepten erg gezond zijn (laag in calorieën). Ook komen maagklachten minder voor bij mensen die veganistische koken. Je draagt bovendien bij aan aan een beter milieu. Je eet geen producten met een dierlijke oorsprong.
maaltijden van veganbox


Welke verschillende boxen zijn er?

Op dit moment onderscheiden zijn er Veganbox twee verschillende maaltijdboxen. Een voor 1 tot 2 personen en daarnaast een alternatief voor 3 tot 4 personen. De prijzen variëren tussen de €40 en €60. Op dit moment hebben we een leuke kortingscode waardoor je direct 10% voordeel op je eerste Veganbox ontvangt. In de tabel hieronder vind je actuele prijzen van januari 2021.

Aantal personen Aantal gerechten Normale prijs Actieprijs
1-2 personen 3 per week €41,50 €37,35
3-4 personen 3 per week €57,00 €51,30

Voordelen

 • Wekelijks drie vernieuwde maaltijden
 • Weinig verpakkingsmateriaal en plastic
 • Focus op biologische leveranciers
 • Goede porties zodat je niks hoeft weg te gooien
 • Superverse ingrediënten van het seizoen
 • Gratis bezorging aan huis in heel Nederland
 • Eenvoudig pauzeren of opzeggen

Nadelen

 • Vaste recepten, geen vrije keuze
 • Beperkt aantal bezorgmomenten
 • Recepten koken duurt wat langer
 • Geen vrije keuze in recepten

veganbox recepten

Wat zit er in de Veganbox?

In deze maaltijdbox zitten altijd 3 maaltijden. Je ontvangt alle VEGAN-recepten en ingrediënten om deze gerechten te maken. De kookinstructies zijn erg duidelijk en volledig. De maaltijden zijn zo tussen de 30 – 40 minuten te breiden. Dat maakt het geen snelle maaltijdbox, maar wel een hele lekkere. Je eet elke week nieuwe recepten, verrassende smaken en 100% gezond.

Wanneer wordt je Veganbox bezorgd?
In heel Nederland wordt op maandagavond en dinsdagavond bezorgd. Altijd tussen 6 uur ‘s avonds en 10 uur ‘s avonds. Je hoeft niet thuis te zijn want de box wordt ook afgeleverd bij de buren of op een plek achtergelaten die je zelf hebt gekozen (schuur, garage, tuin, oprit etc). Dit is allemaal door te geven via je online account.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Veganbox
Average rating:  
 3 reviews
by Gerrit on Veganbox

Veganfood makkelijk gemaakt. Naast veganmasters gebruiken we deze veganistische maaltijdbox om meer inspiratie op te doen rondom vegan-koken. En dat werkt erg goed moet ik zeggen!

by Karin on Veganbox
Lekker veganistisch

Op een laagdrempelige manier veganistisch koken is nergens zo makkelijk als bij Veganbox. Wel jammer dat je geen box voor 4 dagen of 5 dagen kunt bestellen. Elke week zijn de recepten weer heerlijk!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»