allerhande-box-advertentie

Kortingscode Allerhande box

Wil jij profiteren van extra korting op de allerhande box? Wij kijken elke dag voor jou wat de beste aanbiedingen zijn bij Albert Heijn. Zowel voor bestaande klanten, als nieuwe klanten, is er voldoende te kiezen. Deze box is al een aantal jaren beschikbaar en de afgelopen periode een aantal keer aangepast. Zo kun je kiezen uit 4 gerechten en is er een inspiratiebox en familiebox. Op dit moment hebben de mogelijkheid je het volgende te geven: €10 korting op allerhande box. Het maakt niet uit of je voor 2 of 4 personen besteld. Lees ook onze review over deze box. De klanten die van de supermarkt houden kunnen de box ook afhalen bij een pick-up-point in plaats van voor gratis bezorgen te kiezen.


€5 Korting op de Allerhande Box

Ontvang direct 5 euro korting op de Albert Heijn maaltijdbox! Let wel op: op=op, wees er snel bij. Je betaald nu dus tijdelijk geen €37,50 maar €32,50.

€5 Korting op de Allerhande Box

Ontvang direct 5 euro korting op de Albert Heijn maaltijdbox! Let wel op: op=op, wees er snel bij. Je betaald nu dus tijdelijk geen €37,50 maar €32,50.

€5 korting op de allerhande box
Wil jij de AH box met korting bestellen? Klik dan hierboven op “bekijk de code”. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar ah.nl en kunt daar een keuze maken. Het is niet vandaag besteld morgen in huis. Je moet altijd vroegtijdig bestellen om de box volgende week in huis te hebben. De korting (September 2018) is geldig voor nieuwe klanten en soms ook voor bestaande klanten. De huidige voucher werkt alleen als je een nieuw account aanmaakt. Hiervoor heb je geen bonuskaart nodig (deze kun je wel direct aanvragen)

Welke Albert Heijn boxen zijn er?
Sinds de komst van de allerhande box was er een vast concept. 1 box met 3 gerechten voor 2 of 4 personen. Om toch wat meer keuze te bieden introduceren ze een recept wissel. Je kunt nu uit 4 maaltijden kiezen. Wil je liever meer vegetarische eten, of juist vis of vlees? Voor kleine gezinnen is er de inspiratiebox, en grote families of gezinnen met kinderen kunnen kiezen voor de familiebox. Het pakket wordt altijd gratis thuisbezorgd en je kunt de andere boodschappen bij Albert Heijn ook gratis mee bestellen. Hoe handig is dat!

Allerhande box kortingscode September 2018

In September hebben we weer een unieke actiecode van Albert Heijn voor je geselecteerd. Om de box van AH uit te proberen krijg je eenmalig €5 voordeel. Maar hoe werkt deze code? Hoe kan jij deze gebruiken? Werkt deze ook in de App? Is de bezorging gratis? Hieronder leggen we precies uit hoe deze actie precies werkt en hoe jij hiervan kunt profiteren. Mocht je zelf nog een kortingscode hebben gevonden die wellicht ook interessant is voor andere Albert Heijn klanten? Deel deze dan met onze klantenservice.


allerhande box

Hoe kan je deze kortingscode gebruiken?

Om de Allerhande box kortingscode toe te passen op je bestellen voor €5 voordeel en gratis bezorging van de boodschappen moet je een voucher gebruiken. Deze actiecode vind je bovenaan de pagina. Je kunt hem gebruiken door de volgende stappen te doorlopen.

  1. Klik op bestellen en ga naar de website van albert heijn.
  2. Kies de foodbox die je wilt bestellen en selecteer de maaltijden.
  3. Voeg eventueel andere boodschappen toe (extra voordeel).
  4. Maak een account aan of log in op je bestaande AH account.
  5. Vul je gegevens in, kies en bezorgdatum en rond de bestelling af.
  6. Voordat de koop definitief wordt kom je in een betaalscherm.
  7. Vul de Allerhande kortingscode in het daarvoor bestemde vakje in.
  8. De korting wordt nu automatisch aan je bestelling toegevoegd.

actuele allerhande box kortingscode


Wat kost de box met deze aanbieding?
De 2 persoons box kun je normaal kopen voor €37,50 (6,25 euro per maaltijd) maar nu dus voor €32,50. Ook de box voor vier personen is nu afgeprijsd van €49 (4,08 per portie) naar €44. Dat is een aantrekkelijk manier om de AH box te proberen natuurlijk. Als je het doorrekent is de korting meer dan €1 p.p per maaltijd. Daar kun je toch zelf geen boodschappen voor bestellen? De actievoorwaarden zijn te lezen op ah.nl. Liever een andere box voordelig bestellen? Check dan de 50% hellofresh kortingsactie!