Mealhero Kortingscode

Wil jij Mealhero uitproberen met korting? Let dan even goed op. Op deze pagina verzamelen we namelijk alle kortingsacties die op dit moment geldig zijn. Bij Mealhero bestel je vriesverse maaltijden die je moeiteloos kunt verwarmen middels hun slimme stomer. Deze stomer huur je voor slechts €5 per maand (in bruikleen). Door de maaltijden te scannen weet de stoommachine precies wat je gaat bereiden en hoe lang dat moet gebeuren. Op die manier kun je genieten van heerlijke verse gerechten die prima smaken en bovendien erg gezond zijn. Kun je niet wachten? Bestel dan je eerste Mealhero maaltijdbox met voordeel.

€45 korting
Bekijk code
mealhero logo

€45 korting

Nu tijdelijk 3 x €15 korting op je eerste bestellingen!

Gratis
Bekijk code
mealhero logo

Gratis Mealhero maaltijden

Probeer Mealhero voordelig uit met het proefpakket

Korting Mealhero mei 2024

Op dit moment hebben we 2 hele leuke Mealhero aanbiedingen waarover we je willen bijpraten. De eerste is de huidige kortingsvoucher van €45. Ten tweede natuurlijk de introductieaanbieding voor nieuwe klanten om de service uit te proberen (8 gratis maaltijden). Voor beide actie geldt een actiecode die moet worden ingevuld tijdens het bestelproces. Het totaalbedrag wordt dan automatisch aangepast. Voor bestaande klanten is dit voordeel helaas niet van toepassing. De voorwaarden staan verder vermeld op de website mealhero.me.

mealhero website

3 x €15 voordeel

Met de actiecode PRIVATECHEF3X15 kun je eenvoudig 3 keer een korting van €15 verkrijgen. De totale korting wordt verdeeld over verschillende leveringen. De totale korting is altijd gelimiteerd tot €45. Wanneer je maandelijks besteld zal er dus drie maal vijftien euro in mindering worden gebracht. Hieronder is een tabel met de actuele kortingsprijzen van Mealhero te vinden zoals die geldig zijn in mei 2024. Eventueel kun je ook een maaltijdbox voor 1 persoon of 3 personenen bestellen. Je dient altijd minimaal 2 tot maximaal 6 gerechten per week te selecteren.

Personen Porties Levering Prijs per week Met korting
2 3 Maandelijks €42,48 €38,73
2 5 Maandelijks €69,56 €65,81
2 3 2 wekelijks €47,12 €43,37
2 5 2 wekelijks €72,34 €68,59
4 4 Maandelijks €109,26 €105,51
4 6 Maandelijks €163,43 €159,68
4 4 2 wekelijks €110,19 €106,44
4 6 2 wekelijks €164,35 €160,6

8 gratis maaltijden aanvragen

Eventueel kun je ook kiezen voor de introductie-aanbiedingen van 8 gratis maaltijden. Met kortingscode 8XLEKKERTHUIS verrekenen ze deze actie automatisch met je bestelling. Je kunt voor 2 personen 4 maaltijden laten bezorgen zonder kosten voor het eten. Je betaal alleen de huur van de slimme stomer. Eventuele vervolgbestellingen reken je af tegen normale prijzen. Het is een tijdelijke deal die vooral bedoeld is voor iedereen die nog twijfels heeft over de kwaliteit van de maaltijden, de smaak van de gerechten of de voordelige service van Mealhero.

korting mealheroKan ik zelf maaltijden kiezen?
Ja, ook als je gebruik maakt van een Mealhero voucher kun je gewoon zelf je gerechten kiezen uit een lijst van 30 maaltijden. Elke week is er weer een nieuw aanbod. Dit kiezen kan je doen via je online account of in de app van Mealhero (iPhone/Android). Zorg er wel voor dat je dit vroegtijdig doet (zodat je geen levering mist).

Wat voor gerechten zijn het?
De producten zijn allemaal vriesvers. Dat betekend dat ze lang houdbaar zijn in de diepvries. Hiervoor heb je natuurlijk wel voldoende ruimte in het vriesvak nodig. Elke maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Een vlees of vis gedeelte (eventueel vegetarische alternatieven), een groentecomponent en een aardappel/rijst/pasta/salade gedeelte. Er zijn heel veel combinaties te maken.

Hoe zijn de porties verpakt?
Elk deel van het gerecht is apart verpakt en los te scannen door de slimme stomer. De porties zijn zo overzichtelijk op te slaan. Wanneer we kijken naar de hoeveelheden dan zijn dit gemiddelde porties. Een normale eter zal voldoende hebben als avondmaaltijd.

Moet ik een abonnement afsluiten?
Wanneer je een bestelling plaatst dan ga je een flexibel abonnement aan. Dit betekend dat je automatisch nieuwe gerechten thuisbezorgd krijgt (heel makkelijk en prettig). Wil je even een maand overslaan dan kun je dit in het account aangeven. Ook is het abonnement natuurlijk elke moment van de dag op te zeggen. Je zit nooit vast aan een minimale afname of bezorg-verplichting.

Hoe werkt de Mealhero kortingsvoucher?
Wanneer je via deze pagina doorklikt wordt op de website van Mealhero het actietarief automatisch toegepast op je bestelling. Soms gaat het niet goed en moet je zelf nog handmatig de kortingscode invoeren. Kopieer de speciale code van onze website en plak deze in de winkelwagen in het daarvoor bestemde actiecode veld. Controleer altijd voordat je de bestelling bevestigd of het totaalbedrag klopt.