Mealhero

mealheroBen jij al bekend met het bedrijf Mealhero? Dit van origine Belgische bedrijf is nu ook in Nederland actief met hun kant en klare maaltijdconcept. Met een Mealhero maaltijdbox haal je gemak en snelheid in huis voor een goede prijs. De ready-to-eat gerechten zijn vriesvers en kun je eenvoudig opwarmen met hun eigen slimme stomer. Een uitkomst voor zowel ouderen als jonge gezinnen met kinderen die snel een gezonde maaltijd op tafel willen zetten. De gerechten bevatten voldoende groente en zijn desgewenst ook vegetarisch te bestellen. Wekelijks wisselt het aanbod en kun je een nieuwe Mealhero box bestellen met andere inhoud. Op deze pagina lees je alles over Mealhero en kun je de veelgestelde vragen over dit bedrijf vinden.

Wat is Mealhero en hoe werkt het?

Anders dan bijvoorbeeld HelloFresh, Ekomenu of Marley Spoon hoef je bij Mealhero de gerechten alleen nog maar op te warmen in de bijgeleverde stomer. Dit is een soort magnetron die de ingrediënten op een gezonde manier opwarmt (precies zoals een kok het ook zou doen). Je scant de gerechten en vervolgens weer het apparaat precies hoelang het verwarmd moet worden. Elke week wisselt het aanbod van recepten. De bestelling wordt maandelijks aan huis bezorgd en het verse eten kun je bewaren in de vriezer (tot maximaal 6 maanden). Je kunt bestellen voor 1, 2, 3 of 4 personen (tot wel 6 maaltijden per week per persoon). Het is dus niet uitsluitend voor alleenstaanden / singles maar ook voor gezinnen. Daarnaast zijn de maaltijden gezond en tevens kindvriendelijk.

Recepten kiezen

Elke week kun je kiezen uit meer dan 30 nieuwe recepten of 60 ingrediënten. Je kunt ervoor kiezen om de maaltijden te eten zoals zijn vermeld staan in de recepten. Er is echter ook een optie om te variëren en zelf combinatie te maken die je lekker vindt. Wil je bijvoorbeeld een bepaalde maaltijd vegetarisch maken en een andere liever met vlees eten dan kan dat. Ingrediënten zoals rijst, aardappelen of puree kunnen eenvoudig uitgewisseld worden. Ook soorten vlees of vis lenen zich daar goed voor. Je hebt dus de volledige vrijheid in het kiezen van gerechten bij Mealhero. Hieronder hebben we onze top 8 recepten geplaatst:

  1. Stoverij met appeltjes en aardappelpuree
  2. Parelgerst met wokgroenten en parelcouscous
  3. Kipmigonette met Siciliana groenten en pastinaak
  4. Griekse salade met gegrilde country groenten
  5. Hutsepot met boerenworst en puree met spekblokjes
  6. Zalmhaasje met wok verde en noodles
  7. Pizzaiola gehaktrol met cannelloni ricotta en groenten
  8. Balls & Glory Liégeoise met aardappelpuree

kant en klaar maaltijdbox mealhero


Kosten Mealhero maaltijdbox

Om je een beeld te geven van de kosten is het allereerst belangrijk om te bekijken waarop de prijs gebaseerd wordt. Via de website kun je eenvoudig een maaltijdplan samenstellen op basis van 3 keuzes. Het aantal personen, het aantal maaltijden per week en het bezorginterval (2 wekelijks of maandelijks). De prijzen variëren dan van €6,80 per maaltijd tot €10,80 per gerecht. In de tabel hieronder vind je een aantal populaire combinatie met de actuele prijzen van Mealhero in maart 2024.

Personen Maaltijden Bezorging Prijs per maaltijd Prijs per week
1 3 Maandelijks €7,85 23,55
1 5 Maandelijks €7,23 36,15
1 3 2 wekelijks €10,46 31,38
1 5 2 wekelijks €8,16 40,8
2 4 Maandelijks €6,89 55,12
2 6 Maandelijks €6,85 82,2
2 4 2 wekelijks €7,47 59,76
2 6 2 wekelijks €7,08 84,96

Proefbox uitproberen

Met de Mealhero proefbox kun je heel eenvoudig het maaltijdboxconcept uitproberen. Je ontvangt dan een maaltijdbox met 8 gerechten aan huis zonder kosten (wel €5 huur voor de stomer en €15 kosten indien je niet door wilt bestellen). Je kunt op deze manier verschillende smaken uitproberen en ervaren hoe het bestelproces en bezorgproces in z’n werk gaat. Ben je enthousiast geworden? Dan kun je eenvoudig via je nieuwe Mealhero account nieuwe vriesverse kant-en-klaar maaltijden bestellen. Naast deze actie zijn er regelmatig andere acties en aanbieding voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Houd onze Mealhero kortingscode pagina daarom goed in de gaten.

slimme stomer mealhero

Hoe lang zijn de Mealhero maaltijden houdbaar?
De normale ingrediënten zijn 6 maanden houdbaar in de vriezer. Alles zit verpakt in zakjes die je kunt opstapelen (zo neemt het weinig ruimte in je vrieskist in. Door te kiezen voor maandelijkse bezorging heb je altijd verse nieuwe maaltijden thuis. Wij raden aan om de maaltijden binnen 3 maanden te consumeren zodat je altijd vers ingevroren ingrediënten gebruikt.

Hoe kan ik de maaltijden opwarmen?
De speciale Mealhero slimme stomer is speciaal ontwikkeld voor dit type maaltijd. De slimme stomer heb je in bruikleen voor €5 per maand. Wij raden ook aan om deze stomer te gebruiken in plaats van een eigen magnetron of oven.

Hoe werkt de slimme stomer?
Door een ingredient (zakje) te scannen op de stomer herkent deze wat je wilt opwarmen. Hij berekent dan ook op hoeveel graden en hoe lang het opgewarmd moet worden om smaakvol en volledig gaar te zijn. Het neemt dus al het werk uit handen.

Wanneer worden de maaltijden bezorgd?
Je kunt zelf kiezen hoe vaak en wanneer je de maaltijden aan huis bezorgd wilt krijgen. Dit kan bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks. Op basis van hoeveel maaltijden je afneemt en hoeveel ruimte je in de vriezer hebt kies je een geschikt bezorgmoment en interval.

Hoeveel kosten de Mealhero maaltijden?
Een maaltijdbox van Mealhero kent geen vaste prijzen. Dit is afhankelijk van het aantal maaltijden dat je wekelijks eet en voor hoeveel weken je vooruit besteld. Gemiddeld moet je rekenen op zo’n €6,80 tot €7,80 per gerecht.