Gratis Proefbox

Een proefbox bestellen? Of wil je een proefbox testen? Met een proef maaltijdbox kun jij snel zelf bekijken of dit product iets voor je is. Partijen als Hellofresh en de Familiebox bieden proefboxen aan. De proefbox bevat alle ingrediënten, in precies afgemeten hoeveelheden, voor 3 of 5 gevarieerde maaltijden voor het door jou aangeven aantal personen. De bijbehorende recepten worden natuurlijk meegeleverd. Zo kun je eenmalig het gemak van een maaltijdbox proberen. Wij hebben een speciale actie voor je waarmee jij kans kunt maken om een gratis proefbox te testen. Maandelijks wisselen de aanbiedingen zodat je ook in de toekomst kans kunt blijven maken op een proefbox. Hieronder kun je direct je eerste box met korting bestellen. De beste en meest exclusieve aanbiedingen van juni 2024 staan hieronder weergegeven.

50%
Bekijk code
ekomenu-kortingscode-overzicht

50% korting bij Ekomenu

Bestel je Ekomenu maaltijdbox nu met 50% voordeel

€88,00
Bekijk code
marley-spoon-logo-2019

€88,00 korting Marley Spoon

TIP: nu €88,- korting op de eerste 4 boxen

€18,49
Bekijk code
hellofresh-kortingscodes-actueel

Probeer HelloFresh voor €18,49

Eerste box nu proberen vanaf slechts €18,49

Wat is een proefbox

Wij kunnen ons goed voorstellen dat als je nog niet zoveel kennis hebt van online boodschappen doen, of van de maaltijdbox, graag even op een laagdrempelige manier kennis wil maken met het product. Supermarkten weten dit en bieden daarom proefboxen aan. Ook wel kennismakingsboxen genoemd. Deze boxen zijn vaak wat goedkoper en zijn erg veelzijdig. Je kunt een proefbox gebruiken om de ingrediënten te testen, de recepten te proberen en de bezorging te ervaren.

HelloFresh uitproberen

De meeste bekende aanbieders van boxen in Nederland is naast Albert Heijn en Marley Spoon toch wel HelloFresh. Bijna iedereen kent dit merk. Ze bieden voor nieuwe klanten aantrekkelijke aanbiedingen. Bestaande klanten die al een tijdje lid zijn en meerdere boxen hebben afgenomen kunnen een box weggeven. Vaak ontvangen ze de mogelijkheid om 3 vrienden een speciale gratis HelloFresh weggeven actiecode te versturen. Hiermee kan iemand een Originalbox, Veggiebox, Familybox en Quick & Easy Box voor 4 personen en 3 maaltijden bestellen zonder kosten.


Een gratis proefbox winnen?

Ons team heeft voor jou een aantal aantrekkelijke proefbox aanbiedingen. Je kunt ze direct bestellen via onze website, of je schrijft je in voor de proefbox test wedstrijd. Door je aan te melden ding je automatisch mee om deze proefbox te winnen. Het enige dat je hoeft te doen voor het winnen van een gratis proefbox is een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Je wordt vervolgens op de hoogte gehouden van de uitslag en kan telefonisch of via email benaderd worden met een relevante aanbieding.

Voordelen van een proefbox
De proefbox prijs van deze week is een gratis Original maaltijdbox van HelloFresh’. Deze box kan genuttigd worden door 4 personen. Met de weekwinnaar wordt, na de trekking, telefonisch of per e-mail contact opgenomen. De prijs is niet inwisselbaar voor andere prijzen/boxen. De proefbox wordt naar het opgegeven adres opgestuurd binnen een aantal weken na bekendmaking van de winnaar.