Hellofresh gratis box weggeven

Een HelloFresh box gratis weggeven, dat klinkt te mooi om waar te zijn, of niet? Nou niet helemaal. Voor nieuwe klanten hebben wij hele aantrekkelijke kortingscodes voor 50% voordeel op de eerste box (of zelfs 25% op de eerste 3 boxen!). Bestaande klanten hebben echter geen mogelijkheden om mee te doen aan dit soort acties. Daar heeft HelloFresh wat op gevonden. Er zijn namelijk gratis boxen weg te geven voor klanten die zelf een aantal keer een box hebben besteld. In deze blog leggen we precies uit hoe dat in z’n werk gaat even geven we een aantal tips hoe jij je vrienden en familie een Hello Fresh box zonder kosten kunt geven.

€110
Bekijk code
hellofresh-kortingscodes-actueel

HelloFresh tot €110 korting

Bestel jouw eerste 4 boxen met een korting tot €110!
Bekijk kortingscode

Gratis box HelloFresh weggeven

Op dit moment zijn er 3 manieren om een pakket weg te kunnen geven als cadeau. Bij 1 van deze manieren kun je zelf ook nog eens €25 tegoed verdienen (extra interessant dus). Hieronder bespreken we deze 3 mogelijkheden. Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en ga direct aan de slag. Laat ook je vriend of vriendin kennismaken met gratis HelloFresh. Misschien nodigen ze je wel uit voor een lekker diner bij hen thuis, dat is Win-Win!

  • Optie 1, de gratis cadeaubon in de box: Veel vaste klanten ontvangen van HelloFresh af en toe een cadeaubon bij hun bestelling. Dit zit in een klein envelopje tussen de recepten. Doorgaans vind je daarin 2 of 3 kortingscodes. Met de vouchers kunnen vrienden die nog geen Hello Fresh hebben geprobeerd kosteloos een box voor 4 personen (3 maaltijden) bestellen. Er zitten verder geen afname verplichting aan. Wanneer ze op tijd opzeggen hoeven ze niet perse een tweede box te bestellen (als zullen ze dat vast wel willen als ze eenmaal doorhebben hoe gemakkelijk zo’n box is). Meer over de voordelen en nadelen kunnen ze lezen op deze website.

gratis hellofresh cadeaubon

Het grote voordeel van deze manier is dat je ze zelf de kortingscode kunt doorsturen per sms of WhatsApp. Er zit wel een maximale geldigheid aan de vouchers vast. Laat ze dus niet te lang wachten met bestellen. Ze hebben uiteraard verder alle voordelen die normale klanten ook hebben. Zelf recepten kiezen en eventuele extra’s toevoegen (fruit, wijn, ontbijt).

  • Optie 2, de uitnodigingsmail via je HelloFresh account: De andere mogelijkheid is af en toe zichtbaar in je persoonlijke account. Wanneer je inlogt op hellofresh.nl kun je in het menu een link vinden naar kosteloos box weggeven. In deze omgeving kun je tot 3 verschillende namen en emailadressen invoeren van vrienden, buren of bekenden. Ze ontvangen dan een persoonlijke mail met daarin een bestellink.

Je kunt in je eigen omgeving vragen wie er nog geen box geprobeerd heeft. Ook met deze actiecode kunnen ze een box voor 2 personen, 3 maaltijden (of vier personen, drie maaltijden) bestellen. Wederom krijgen ze een eigen gratis account binnen de online omgeving van www.HelloFresh.nl. Het opzeggen kan in dit account of via de klantenservice. Deze zijn telefonisch bereikbaar, maar ook via email, chat of social media.

€25 korting weggeven, en zelf 25 euro verdienen

  • Optie 3, €25 voordeel voor allebei: Wat veel klanten wel weten is dat er ook een mogelijkheid bestaan om een kortingsbon aan vrienden of familie weg te geven met een waarden van vijfentwintig euro. Wanneer iemand dan voor het eerst een box besteld geeft jij gratis €25 korting op hun maaltijdbox van HelloFresh. Jij ontvangt vervolgens ook €25 in je eigen account. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op je volgende bestelling. Zo heb je dus allebei een financiële meevaller.
gratis maaltijdbox weggeven in hellofresh app
25 euro korting op een box