Green Chef Kortingscode

green chef logoWil jij met extra voordeel een Green Chef maaltijdbox bestellen? Let dan even goed op. Op deze pagina vind jij alle actuele Green Chef kortingscodes van mei 2024. Je kunt deze vouchers direct toepassen op jouw nieuwe bestelling. Zo profiteer je van lagere prijzen en/of extra’s zoals gratis bezorging. Hieronder kun je direct de actieve promotiecode vinden en doorklikken naar de webshop. Verder leggen we uit hoe deze maaltijdbox precies werkt en wat de voorwaarden van de acties zijn.

Actuele Green Chef kortingscode mei 2024

Wil je gebruik maken van de beste Green Chef actiecodes? Dan zit je hier goed! Wij speuren namelijk het internet af naar de beste coupons en aanbiedingen zodat jij deze box met extra korting kunt bestellen. Op dit moment kan je gebruik maken van de aantrekkelijke actie met 50% + 20% + 20% + 20% voordeel. Dit betekent niet alleen 50% voordeel op de eerste box, maar ook nog eens extra voordeel op jouw tweede, derde en vierde box. Je zit nergens aan vast, je kunt jouw box op elk moment weer stopzetten. Binnenkort verwachten we ook vouchers met een vast voordeel van bijvoorbeeld €15 of €20. Vaak zijn de meest interessante acties die waarbij je meerdere Green Chef boxen met voordeel kan bestellen. We hebben in de tabel hieronder de kortingsbedragen op een rijtje gezet.

€90
Bekijk code
green-chef-kortingscode-overzicht

Eerste 4 boxen met voordeel

Tot €90 korting op je eerste 4 boxen

€44
Bekijk code
green-chef-kortingscode-overzicht

€44 korting op de 1e box

Bestel de eerst box vanaf €28,02!

Wat kost Green Chef met korting?

# Type box Normale prijs 50% korting 40% korting 25% korting
2 personen, 3 maaltijden €52,99 €26,50 €31,79 €39,74
4 personen, 3 maaltijden €84,99 €42,50 €50,99 €63,74
2 personen, 4 maaltijden €66,99 €33,50 €40,19 €50,24
4 personen, 4 maaltijden €109,99 €55,00 €65,99 €82,49
2 personen, 5 maaltijden €79,99 €40,00 €47,99 €59,99
4 personen, 5 maaltijden €129,99 €65,00 €77,99 €97,49

 

Bestel green chef met voordeel

Hoe werkt een Green Chef actiecode?

Een bestelling plaatsen op de website van greenchef.nl is heel erg eenvoudig. Wanneer je hebt besloten om deze maaltijdbox uit te proberen bezoek je de site en klik je op de knop “aan de slag”. Door op de bestelknop hierboven te klikken wordt je direct doorgestuurd naar deze site en kun je Green Chef met korting bestellen.

  1. De eerste stap is het kiezen van een persoonlijke menuvoorkeur. Zo kun je kiezen uit keto, koolhydraatarm, vegan, veganistisch, flexitarisch of pescotarisch.
  2. De tweede stap is het selecteren van jouw box. Kies het aantal personen en aantal gerechten dat je wekelijks wilt laten bezorgen. Er is een box voor 2 en 4 personen die je kunt vullen met 3, 4 of 5 recepten.
  3. Vervolgens ga je een account aanmaken. Vul je email-adres en alle persoonsgegevens in.
  4. Op basis van je adresgegevens kun je nu een aflevermoment kiezen. Tevens kan je een bezorgoptie selecteren voor wanneer je niet thuis bent op moment van levering.
  5. In het scherm is ook een kortingscodes-veld beschikbaar. Hier kun je direct de promotiecode van onze site invoeren.
  6. Het totaalbedrag wordt nu bijgewerkt naar het actietarief en je kunt doorklikken om de betaling af te ronden.
  7. Wanneer je de betaling afrond geef je automatisch toestemming voor een incassomachtiging. Eventuele vervolgbestellingen worden dan automatisch afgeschreven.
  8. Als je de bestelling hebt geplaatst kun je jouw favoriete recepten kiezen.

Actievoorwaarden 50% maaltijdbox actie

Veel aanbiedingen zijn geldig op de eerste box of de eerst twee/drie/vier boxen. Daarbij komt dat uitsluitend nieuwe klanten kunnen profiteren van de standaard kortingscodes van Green Chef. Bestaande klanten hebben soms de mogelijkheid om hun abonnement te heractiveren met speciale vouchers die per mail worden verzonden. Deze kom je soms ook fora of kortingssites tegen. Het komt af en toe voor dat ook bestaande klanten kunnen profiteren van voordeel van nieuwe klanten (zo hebben we gezien in USA & UK). Let erop dat je altijd goed de totaalprijs bekijkt voordat je de bestelling plaatst. Je weet dan 100% wat je gaat betalen en komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

kortingscodes van Green Chef


Kan ik een gratis box uitproberen?
Op dit moment is er nog niks bekend over de mogelijkheid om een gratis Green Chef maaltijdbox aan te vragen. Aangezien dit bedrijf onder de vlag van HelloFresh opereert, en deze aanbieder wel soortgelijke vriendenkorting aanbied, hebben we sterk het vermoeden dat ook Green Chef een aanbieding als dit gaat introduceren. Wanneer hierover meer bekend is delen we dat op deze actiepagina.

Is er gratis bezorging mogelijk?
Je betaald altijd een vast bezorgtarief van €5,99. Dit is inbegrepen in het totaalbedrag dat je ziet als je de bestelling plaatst. Het is goed mogelijk dat er nog speciale codes voor gratis bezorging gaan komen.

Hoe werkt een korting voor meerdere boxen?
Maaltijdboxen bieden vaak vouchers aan voor meerdere kookboxen. Dat betekend dat je bijvoorbeeld €45 korting krijgt over de eerste 3 bestellingen (elke keer €15 korting). Een andere gangbare korting is bijvoorbeeld 50% voordeel voor 2 boxen (je krijgt dan 2 keer een prijsvoordeel van 25%). Wil je liever eenmalig een box proberen? Zoek dan naar een voucher met het hoogste kortingspercentage.

Wat moet ik doen als de kortingscode niet werkt?
Zorg er eerst voor dat je alle benodigde opties voor de door jou gekozen maaltijdbox hebt geselecteerd en controleer vervolgens of de code/voucher nog binnen de vervaldatum valt (geldigheid). Houd er rekening mee dat problemen met actiecodes vaak optreden wanneer een code voor nieuwe klanten is toegepast op een account van een bestaande klant. Als je nog steeds problemen ondervindt, gebruik dan een andere browser omdat dit het probleem mogelijk kan oplossen. Als het probleem zich blijft voordoen, kun je contact opnemen met het klantenservice.

Is het mogelijk meerdere actie tegelijkertijd te gebruiken?
Nee, je kunt slechts 1 code invoeren per bestelling. Wanneer je eventueel een extra voucher zou toepassen vervalt de eerste. Eventueel kun je de andere code wel bewaren en proberen te gebruiken op een nieuwe bestelling (indien dit binnen de voorwaarden valt).