Het kiezen van Maaltijden bij HelloFresh

Het is al een tijdje mogelijk bij HelloFresh; Maaltijden kiezen. Of je nou de box Familie, Vegetarisch of original kiest; je kunt gemakkelijk recepten wisselen. Op deze pagina leggen we uit hoe dat werkt, hoe jij dat zelf kunt doen, en wat daarbij komt kijken. In de basis is het zo dat je kun kiezen uit 10 gerechten. Natuurlijk zijn dit niet allemaal Vis, Vlees of Vega maaltijden. Er is een goede mix gemaakt zodat er voor iedereen wat te kiezen valt. Altijd een gezonde mix. Let op: Kies na het bestellen direct je gerechten. Wacht niet te lang. Je kunt slechts tot een aantal dagen voor de levering wisselen. Het zou jammer zijn als je te laat bent en daardoor ingrediënten thuisbezorgd krijgt die jij of je gezinsleden niet lekken vinden.

€110
Bekijk code
hellofresh-kortingscodes-actueel

HelloFresh tot €110 korting

Bestel jouw eerste 4 boxen met een korting tot €110!
Bekijk kortingscode

bevesting bestelling hellofresh

Het kiezen van maaltijden doe je niet voorafgaand aan de bestelling. Het is belangrijk dat je eerst een box kiest en de bestelling plaatst. Vervolgens krijg je een ordernummer en wordt je box aan jouw account toegevoegd met een aantal standaard gerechten. In het voorbeeld hieronder zie je een box met 5 gerechten. Je kunt de gerechten alvast bekijken en beoordelen. Vind je de gemaakte keuze door HF goed? Dan laat je de gerechten staan. Wil je wisselen? Dan is dat het moment. Klik op je bestelling en scroll naar beneden. Klik op “wijzig menu” en selecteer de maaltijden die jij in je HelloFresh Maaltijdbox wilt ontvangen deze week.

Maaltijden selecteren

voorgekozen maaltijden

recepten kiezen bij HelloFresh

Wanneer jij de maaltijden hebt gewisseld is het heel belangrijk dat je de keuze wel opslaat en verstuurd naar de HelloFresh klantenservice. Dit doe je door op “opslaan” te klikken, onderaan de pagina. Je kunt eventueel later nog eens een maaltijd wisselen. Er zit geen maximum aan het aantal “switch momenten”.

Kies gerechten via de HelloFresh App

Wat veel mensen nog niet weten is dat de App van HelloFresh zeer uitgebreid is. De applicatie voor iPad, tablet, of smartphone (Android + Apple IOS) biedt veel functionaliteiten. Zo kun je er recepten terugkijken en ook je recepten wisselen. Met 1 druk op de knop, waar je ook bent, pas je nog even snel je bestelling aan. De app ziet er grafische heel mooi uit en werkt super snel. Je vindt er ook account informatie, bestelgeschiedenis, en je ontdekt er nieuwe recepten of ingrediënten. Lees nu onze post over de verschillende recepten.