HelloFresh alleen opwarmen

HelloFresh biedt nu ook snelle en voedzame kant-en-klaar maaltijden die je eenvoudig en snel kunt opwarmen in de oven of magnetron. De gerechten zijn speciaal bedoeld voor de dagen dat je geen tijd of even geen zin hebt om zelf een maaltijd klaar te maken. Op dit moment kan je elke week kiezen uit 2 van deze kant-en-klaar maaltijden. De gerechten kosten €5,95 per portie. Goed om te weten: het is een extra maaltijd die je naast jouw reguliere 3, 4 of 5 maaltijden optioneel kunt kiezen. Je kunt kiezen uit o.a. groentelasagne, Penne al ragù, Spaghetti arrabiata met gehaktballen en lamscurry. Op deze pagina vind je meer over deze kant-en-klaar maaltijden van HelloFresh. Tip: je kunt nu ook gezonde opwarmmaaltijden van Factor bestellen (partner van HelloFresh).

hellofresh-alleen-opwarmenDe opwarmmaaltijden van HelloFresh in het kort

 • Elke week kan je kiezen uit 2 snelle en voedzame maaltijden
 • Deze gerechten kan je snel opwarmen in de magnetron (8 minuten) of oven (25 minuten)
 • De prijs per portie ligt op €5,95
 • Elke week staan er 2 andere maaltijden klaar
 • Deze gerechten zijn perfect voor een drukke dag, of gewoon als je even geen zin hebt om zelf te koken

Gezonde kant-en-klaar maaltijden bij HelloFresh

HelloFresh staat natuurlijk voor snel en eenvoudig een gezonde maaltijd op tafel. Elke week heb je al de keuze uit veel snelle recepten die vaak binnen 20 – 25 minuten op tafel staan. Maar soms is dat nog niet snel genoeg. Je hebt bijvoorbeeld een drukke dag en je bent laat terug van je werk. Of je hebt gewoon echt even geen zin om in de keuken te staan. In dat geval is het fijn wanneer je een gezond en lekker alternatief hebt. Dus geen pizza, patat of een diepvriesmaaltijd met veel zout. De opwarmmaaltijden van HelloFersh bieden hier uitkomst. Voor €5,95 per portie ontvang je een lekkere, voedzame en gezonde kant-en-klaar maaltijd in jouw box.

Hoe gezond zijn deze snelle gerechten eigenlijk?
HelloFresh is de perfecte manier om minimaal 3 keer per week een gezonde, gevarieerde en lekkere maaltijd op tafel te zetten. Geen pakjes en zakjes, maar zelf groentenen snijden en koken met de meest verse producten. Maar hoe zit het dan met deze kant-en-klaar gerechten? Volgens HelloFresh geniet je met deze kant-en-klare gerechten van dezelfde HelloFresh-kwaliteit. Lekker en bereid met de beste ingrediënten.  Het is vanzelfsprekend dat deze opwarmmaaltijden niet net zó gezond zijn als wanneer je een recept zelf klaarmaakt. De chefs hebben gerechten gemaakt die snel op tafel staan, en die voedzaam zijn. Het is een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld een pizza of een kant-en-klaar maaltijden uit de supermarkt. Het idee is dus ook dat je niet de hele week dergelijke maaltijden eet. Maar dat je er 1 of 2 porties bijneemt voor momenten dat je het even niet anders kan.

Binnen 8 minuten een gezond gerecht op tafel

De “alleen opwarmen” maaltijden van HelloFresh zijn gezond, en staan binnen no-time op tafel. Je hoeft niets meer te snijden, te bakken of te koken. Je hoeft de maaltijd alleen maar even op te warmen. Dit kan in de magnetron of in de oven.

 • Opwarmen in de magnetron
  De snelste manier om het gerecht klaar te maken is de magnetron. Je prikt een aantal gaatjes in de folie en plaatst het bakje in het midden van de magnetron. Vervolgens verwarm je de maaltijd 8 minuten op 900 watt. Het kan zijn dat het in jouw magnetron net iets sneller of iets langzamer warm wordt.
 • Opwarmen in de oven
  Sommige mensen warmen hun eten liever op in de oven. Vaak vanwege de smaak. opwarmen in de oven doe je als volgt: verwijder de folie, dek het bakje af met aluminiumfolie en verwarm het gerecht 25 minuten in een voorverwarmde oven (180°C).