Hoe werkt de bezorging bij HelloFresh?

Iedereen kan zich indenken hoe lekker het is om een Maaltijdbox thuisbezorgd te krijgen. Je hoeft zelf de deur niet meer uit om je ingrediënten in te kopen. Laat staan om te bedenken wat je gaat eten. Maar heb jij je wel eens afgevraagd hoe het bezorgen bij HelloFresh precies in z’n werk gaat? Voordat je een box gaat bestellen snappen we dat je dat wilt weten. Op deze pagina hebben we geprobeerd een aantal veelgestelde vragen over HF te beantwoorden. Op deze manier weet jij alles wat je moet weten voordat je zelf een box wilt bestellen.

€90
Bekijk code
hellofresh-kortingscodes-actueel

HelloFresh tot €90 korting

Bestel jouw eerste 4 boxen met een korting tot €90!
Bekijk kortingscode

Op welke dagen kan ik een HelloFresh box laten bezorgen?
Normaal gesproken werken ze met een aantal vast bezorgdagen. Deze kunnen per regio verschillen. In de provincies Utrecht, Noord-Holland (behalve de kop) en Zuid-Holland (tot aan de grens Hellevoetsluis) kun je kiezen of je de HelloFresh Box bezorgd wilt krijgen op zaterdag of zondag, maandagavond tussen 16:30 en 22:30 uur, op dinsdag tussen 16.30 en 22.30 of op woensdag tussen 15:00 en 22:30 uur. In bovenstaande afbeelding is dit gebied geel gekleurd. In de andere delen van Nederland kun je kiezen of je de HelloFresh Box op zaterdag of zondag bezorgd wilt krijgen, op dinsdagavond tussen 16:30 en 22:30 uur of op woensdag tussen 15.00 en 22.30 uur. In bovenstaande afbeelding is dit gebied groen gekleurd.

Zitten er kosten aan thuisbezorgen verbonden?
Nee, een box thuisbezorgen (een andere optie is er ook niet) kost geen geld. De logistieke kosten zitten al in de prijs van de maaltijd verwerkt. Er zijn veel aanbieders waar je bijvoorbeeld €4,50 bezorgkosten moet betalen. Dit is ook vaak het geval bij online supermarkten of boodschappen speciaalzaken.

Hoe kies ik een bezorgmoment?
Op het moment dat je een box hebt gekozen via de website van HF kun je zelf een tijd selecteren. Kies een van de hierboven genoemde aflevermomenten en klik op bevestigen. Je ontvangt altijd een SMS voordat de box geleverd wordt. Je kunt dan precies volgen hoe laat de bezorger precies bij jou aan huis komt. Onze ervaring is dat dit heel accuraat is! Bekijk nu direct de maaltijden die je kunt kiezen.

maaltijdbezorigng hellofresh

bezorging bij HelloFresh