Lunchbox

Met een maaltijdbox heb je een service voor de avondmaaltijden. Je krijgt ingredienten en recepten voor diverse avondmaaltijden. Maar hoe zit het dan met de andere eetmomenten? In onze recente blog over ontbijtboxen kon je al lezen dat er een speciale ontbijtbox op de markt is gekomen. Maar hoe zit het met de lunch? Kun je ook een lunchbox bestellen waardoor je tussen de middag een maaltijd kunt nuttigen? Voor thuis of op het werk? Op deze pagina gaan we verder in op de middagmaaltijden.

Bestaat er een box voor de lunch?

Op dit moment is er nog geen maaltijdbox aanbieder die een service aanbiedt voor dit tijdstip. Het is echter wachten op de introductie hiervan. Zo heel HelloFresh in het buitenland al diverse proeven gedaan met een lunch-automaat voor kantoor. Hier kunnen diverse broodjes, dranken en wraps worden besteld. We zijn in Nederland natuurlijk vooral benieuwd naar dit concept in pakketvorm zodat we thuis heerlijke belegde broodjes, soepen of warme lunchgerechten kunnen bereiden. Hier is zeker vraag naar, blijkt uit verschillende vragen die wij van jullie lezers hebben ontvangen.

HelloFresh Lunchbox

Het meest voor de hand liggende scenario zou zijn dat Hello Fresh een extra additionele box introduceert. Deze kun je dan toevoegen aan je reguliere maaltijdbox bestelling. Op dit moment werkt dat ook zo met andere add-ons (ontbijt, fruit, soep en wijn). Je ontvangt de bestelling dan gratis thuisbezorgd samen met de andere recepten.

Hoe zou zo’n box eruit moeten zien?
Wanneer er een lunchbox op de markt komt zal dit waarschijnlijk bestaan uit 3 dingen. Allereerst natuurlijk verschillende broodjes, eieren, zuivel, beleg etc voor de maaltijd. Daarnaast is er een kans dat dranken / sappen worden meegeleverd zoals jus d’orange, melk, fruitsappen etc. Uiteraard zal ook een duidelijk recept niet ontbreken. De box zal in potentie veel kunnen lijken op een ontbijtbox, aangezien veel mensen tijdens de lunch dezelfde dingen eten.

Alternatief?
Er zijn natuurlijk ook mensen die rond het middaguur de normale warme maaltijd nuttigen. Deze kunnen hiervoor de normale boxen van HelloFresh gebruiken (vegetarisch, original, familie of quick & easy). Voor de avondmaaltijd kan dan gekozen worden voor brood, soep, uitsmijter, tosti, zuivel of iets anders. Je kunt naar een restaurants, fastfoodrestaurants, snackbars, shoarmazaken, lunchrooms, bistro, café-restaurant of wegrestaurant; maar zelf koken is natuurlijk veel leuker!

Lunchrecepten

Heel veel mensen die gaan lunchen eten een broodje. Wat dacht je van een Pistolet, Italiaanse bol, Kornbol, Mais Carré, Bonk, Ciabatta of sandwich? Qua beleg kun je dan denken aan Jonge kaas, Komijnen kaas, Brie, Achterham, Rauw ham, Gekookt ei, Gekookt ei/tomaat, Gebraden kipfilet, Gebraden gehakt, Boterhamworst, Fricandeau, Salami, Rosbief, Eiersalade, Kip/kerrie salade, Filet American, Zalmsalade, Jam, Hagelslag, Gerookt zalm of Gerookte paling. Totdat er een lunchbox op de markt komt zul je het moeten doen met een online supermarkt, om daar je boodschappen te bestellen. Albert Heijn is hiervoor de meest geschikte aanbieder. Snelle bezorging en een ruim assortiment.