Sparen met de HelloFresh Spaarclub

Ja, we blijven hollanders toch? Als er wat te sparen valt, dan doen we dat natuurlijk. Er zijn maar weinig maaltijdbox aanbieders met een spaarsysteem. Soms vind je iets extra’s in de box, een klein cadeautje of een kortingsbon voor een andere winkel. Toch is er bij HelloFresh een heus spaarsysteem. Ja je lees het goed. Er zijn op dit moment 7 verschillende bonussen te verzilveren.

Hoe kom ik aan HelloFresh spaarpunten?

Je kunt op verschillende manieren aan spaarpunten komen. Natuurlijk ten eerste door het bestellen van een proefbox of gewone box. Per levering ontvang je daarvoor bonuspunten. Ook wanneer jij een box cadeau geeft aan een vriend, en deze besteld een gratis maaltijdbox, krijg jij 20 punten. Door langer mee te doen en meer boxen te bestellen stijg je in rang en wordt je een professionele kok. Hier koren natuurlijk punten bij (bijvoorbeeld als je een mijlpaal bereikt). Als laatste krijg je ook 5 punten wanneer je een gerecht via Facebook of Twitter deelt met je vrienden. Door het verspreiden van nieuws op social media kan je puntenaantal flink groeien en kun je snel kiezen uit leuke prijzen.

Hieronder zie je nog eens overzichtelijk de drie acties waarmee je punten kunt verdienen. Vervolgens lees je hoeveel punten je nodig hebt om bijvoorbeeld de schort of de leuke snijplank te kunnen kiezen. Soms kan het even duren voordat je een leuk presentje van HelloFresh thuis kunt verwachten. De cadeautjes zijn echter erg leuk om te sparen. Weet jij alles al over de bezorgmogelijkheden?


punten sparen met de maaltijdbox


Wat kan ik kiezen als HelloFresh Cadeau?

  • Receptenmapje: Een receptenmapje waar alle receptenkaarten in passen.
  • Receptenhouder: Handige houder voor de receptenkaarten.
  • Ontbijtplank: een super leuke snijplank van beukenhout.
  • Pannenlappen: Om ook het opdienen in hellofreshstijl te doen.
  • HelloFresh keukenhulpjesset: Drie verschillende spatels in leuke opvallende kleuren.
  • Kookschort: Omdat de echte chef er natuurlijk stak bij loopt.
  • Snijplank: Een luxe grote beukenhout snijplank voor het echte werk.

de cadeaus van hellofresh