koolhydraatarme Maaltijdbox

Ken jij hem al; de koolhydraatarme maaltijdbox? Voor veel mensen die bewust bezig zijn met hun leefstijl een eetgedrag kan een koolhydraat bewuste maaltijdbox erg handig zijn. Koolhydraten zijn te vinden in brood, pasta, noedels, aardappelen, rijst, graanproducten, fruit, groente en alle suikerrijke producten zoals snoepgoed, gebak, koekjes en kant-en-klare sauzen. Je zou denken dat je door het eten van vetten lichaamsvet opslaat. Hoewel dat deels waar is, zijn juist koolhydraten de hoofdoorzaak van overtollig vet. Met een koolhydraatarm dieet verbrand je elke week opnieuw kilo’s vet. Als jij op een gezonde, snelle en veilige manier wilt afvallen zonder hongergevoel of supplementen dan is koolhydraatarme eten een erg goede oplossing. Er zijn speciale koolhydraatarme maaltijdboxen beschikbaar die je daarbij kunnen helpen. Met een koolhydraatarme foodbox kun je gevarieerd eten zonder dat je daar zelf heel veel tijd en energie in hoeft te steken. De meest populaire koolhydraatarme maaltijdboxen zijn die van Ekomenu en beebox. Wij leggen op deze pagina uit wat deze maaltijdbox precies inhoudt.

Voordelen van een maaltijdbox zonder koolhydraten

Nooit meer nadenken over wat je mag eten, klinkt dat niet geweldig? Wanneer je hier specifiek op wil of moet letten kan het best lastig zijn. Want welke ingredienten kies je, wat mag je wel eten en wat kun je beter laten staan? Met een box zonder koolhydraten is dit probleem in 1 keer opgelost. De recepten uit die koolhydraatarme box zijn sluiten 100% aan bij je dieet of levensstijl. Dat bespaart je veel tijd en frustratie. Daarnaast wordt je wekelijks verrast met nieuwe smaken en gerechten.

koolhydraatarme maaltijdbox ekomenu

De koolhydraatarme maaltijdbox van Ekomenu

Ekomenu biedt veel verschillende foodboxen aan. De meest gangbare maaltijdboxen zijn het variatie menu en het familie menu. Maar op de website vind je ook een vegetarisch menu, een vegan menu, een gluten-lactosevrij menu, een streekbox en een 9 maanden menu. In deze pagina staan we stil bij het Koolhydraatarme Ekomenu. Deze speciale maaltijdbox is een uitkomst voor mensen die op gewicht willen blijven, willen afvallen, of voor mensen die diabetes 2 willen omkeren. Uiteraard is het ook voor mensen die het gewoon lekker vinden, en er een “gezond” gevoel bij hebben. De inhoud is altijd 100% biologisch, en voor een groot deel afkomstig van eigen boeren. De maaltijden worden handig verpakt per zak. Je kan het in een keer in de koelkast zetten. De gerechten uit de koolhydraatarme maaltijdbox van Ekomenu staan binnen 30 minuten op tafel!

De koolhydraatarme Maaltijdbox van Willem en Drees (Beebox)

De beebox is erg succes met hun specialistische boxen. Zo hebben de naast de koolhydraatarme box ook een vegetarische box. Wat zit er dan zoals in zo’n box? bruine bonen, Bulgaarse yoghurt, eieren, gehakt, gele ui, knoflook, knolselderij, mais, paarse wortelen, pastinaak, prei, rode ui, salademix, shoarma, tomatillo, winterpostelein, witte champignons en bijvoorbeeld wortelen. Bij Willem en Drees wordt je wekelijks voorzien van heerlijke recepten waarmee je in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel zet. Deze recepten zijn altijd al twee dagen voordat je de box ontvangt te vinden via de website beschikbaar. De koolhydraatarme maaltijdbox is biologische, alle producten komen van Nederlandse bodem, en altijd goedkoper dan in de supermarkt. De recepten van de beebox zijn gemakkelijk, de koolhydraatarme box is flexibel in gebruik en de klantenservice is erg goed. Met Willem&Drees haal je een goede partij in huis die jou koolhydraatarme maaltijden kan verzorgen. Lees nu verder over de verschillende recepten.

koolhydraatarme maaltijdbox koolhydraten foobox

Wat kost een koolhydraatarme box?

De koolhydraatarme foodbox van Ekomenu is verkrijgbaar vanaf €42 . Je ontvangt dan een box voor 2 personen en 3 maaltijden (€7 per maaltijd). Dezelfde box voor 4 personen heeft een prijskaartje van €65. Dit komt neer op €5,42 per maaltijd. De koolhydraatarme variant van Ekomenu is iets duurder dan het “standaard” variatiemenu. Deze kost  €39.

De koolhydraatarme maaltijdbox van willem en drees is beschikbaar voor 2 en 4 personen. De prijzen variëren van 40,40 (voor 2 personen) tot 58,50 (voor 4 personen) per maaltijdbox. Bij willem en drees bestel je altijd een box voor twee weken. Dit komt neer op zo’n €6,75 per persoon voor een uitgebreid diner. Een hele makkelijke manier dus om te beginnen met koolhydraatarme eten. Voor mensen die willen afvallen is een koolhydraatarme maaltijdbox zeer geschikt. Het is bewezen dat een koolhydraatarme eetgewoonte op een positieve manier bijdraagt aan gewichtsverlies. Als je deze maaltijdbox dus combineert met sporten, en verder veel fruit en gezonde snacks eet kunt u gerust verwachten dat er op lange termijn een paar kilo’s afvliegen.