Maaltijdbox voor gezinnen

Als gezin heb je het soms druk, heel druk. Kinderen moeten naar school, komen thuis, de was moet nog gebeuren, het huis moet nog schoongemaakt worden en dat hebben we het nog niet gehad over die berg afwas die er nog staat van gisteravond. Ja, gezinnen in Nederland worden steeds drukker. Dit blijkt onder andere uit de enorme groei van online winkelen. Het gemak van thuisbezorgen heeft de Nederlandse gezinnen wel bereikt. Vanaf 2015 hoort daar ook zeker een maaltijdbox bij. Een maaltijdbox voor gezinnen bestel je eenvoudig via het internet en wordt dan dezelfde week nog thuisbezorgd. Een heerlijke box vol boodschappen waarmee je voor die week een aantal fantastische recepten kunt maken.


familiebox-advertentie

 

Gezinsbox met kindvriendelijke maaltijden

Misschien is het wel herkenbaar voor je; verschillende gezinsleden met verschillende wensen. Niets is moeilijker dan dat. Ga er maar aanstaan. Elke week weer boodschappen doen om het iedereen naar z’n zin te maken. Vaak resulteert dit in een situatie waarbij je vaak veel dezelfde soort gerechten eet, elke week weer opnieuw. Dat is niet leuk, helemaal niet als je zelf van koken houdt. Gelukkig zijn er gezinsboxen op de markt. Deze gezin-maaltijdboxen zijn geschikt om elke week weer iets verrassends op tafel te zetten wat elke kind lekker vind. Een mix van groente en vlees/vis.

Een gezinsbox
Bij elke maaltijdbox zit een gerechtenboekje bij. Hierin vind je de recepten om de lekkerste diners op tafel te zetten voor jou gezin. Mochten er echt bepaalde ingrediënten in de maaltijdbox zitten die een specifiek kind niet lekker vindt, dan kun je besluiten om dit ingrediënt te vervangen of weg te laten. Veel kinderen vinden het zelf ook leuk om mee te helpen met koken. Het is namelijk heel duidelijk hoe het koken in z’n werk gaat. Kinderen die kunnen lezen snappen de gerechten, en kunnen daarom gemakkelijk een handje helpen.

Welke gezinsbox is de beste?
Wij hebben op dit moment drie gezinsboxen getest die allemaal erg lekker waren. De testers zijn erg enthousiast over de kwaliteit en kunnen ze dus gerust aan jou aanraden. Bekijk vervolgens zelf welke grootte van de box voor jou gezin geschikt is zodat je niet veel of te weinig ingrediënten hebt.

1. De de Familiebox gezinsbox

De gezinsbox van de familiebox is de meest verse box die we hebben getest. Veel gerechten worden bereid met veel groente (die soms wat hard blijft na de bereiding. Tip: kook de groente voordat je ermee gaat wokken). De box is verder heel divers en bevat voedzame ingrediënten waarmee je heerlijke gerechten op tafel zet voor jou gezin. Bekijk nu de de Familiebox gezinsbox.

2. De allerhande box

De meest praktische box voor de hele familie is wel de allerhande box van Albert Heijn. Het voordeel van deze box is dat je de rest van de boodschappen gemakkelijk gratis kunt mee bestellen. De gerechten zijn samengesteld door professionals en dat zie en proef je er vanaf. Meegeleverde kruiden zijn heerlijk en de veel biologische producten. Lees meer over de allerhande box.

3. De HelloFresh gezinsbox
Hello Fresh blinkt uit in eenvoud. De gerechten zijn snel te maken zodat jij binnen no-time klaar bent met koken. Dit betekend dat je tijd aan andere dingen kunt besteden. Afgezien van het feit dat dit de meest bekende maaltijdbox is, kun je ervoor kiezen om bij HelloFresh een variatie box te bestellen, mocht je een keer iets verrassends voor je kinderen op tafel zetten. Start met HelloFresh maaltijdbox.

Boodschappenpakket voor gezinnen met kinderen

Wie wil er nog geen tijd besparen met de boodschappen. Elke week weer de auto in om de supermarkt leeg te kopen? Dat kan veel makkelijker. Je kunt tegenwoordig gewoon de boodschappen voor het hele gezin online kopen. Dit bespaart je tijd en geld. Naast de boodschappen los aanschaffen kun je dit ook in een gezinspakket doen. Dit boodschappenpakket heet ook wel een maaltijdbox. Waarom is een gezinsbox nou zo aantrekkelijk? Nou, dat komt door de eenvoud van het product. Je besteld een box, selecteert uit hoeveel gezinsleden je gezin bestaat, kiest voor hoeveel avonden je een diner wilt bestellen en bepaald uiteindelijk zelf de levertijd. Zo heb je over de boodschappen toch nog de volledige controle. Bestel nu direct een maaltijdbox of lees verder voor meer informatie. Op dit moment komt HelloFresh en de Familiebox uit de bus als beste gezinsbox.

maaltijdbox gezinnen

Een box voor de hele familie

Met de komst van de familieboxen halen gezinnen eindelijk een concept in huis dat kinderen zal helpen om gevarieerder te eten. Want zeg nou zelf, kinderen eten niet uit zichzelf altijd het meest gezonde voedsel. Tijdens het boodschappen doen kiezen gezinsleden vaak de ingrediënten die ze kennen, en vooral die ze lekker vinden. Zo ontdek je als familie nooit eens iets nieuws. Met het boodschappenpakket voor gezinnen haal je deze variatie wel in huis. Je krijgt iedere week iets nieuws, ontvangt inspirerende recepten en kookt verser dan ooit. Echte ambachtelijke producten die vaak in de supermarkt niet te koop zijn. Direct van de boer. Het beste voor jou gezin, en tegenwoordig ook voor senioren.