Maaltijdbox voor 4 personen

Koken voor je gezin kans soms een hele lastige klus zijn. Vooral als je kinderen hebt. Een huishouden van 4 personen of meer vraagt natuurlijk om een hele andere winkelwagen dan wanneer je alleen bent. Vooral met kinderen kan het lastig zijn om de juiste producten te koken. Veel kinderen hebben in hun jongere jaren namelijk erg veel last van eetproblemen. Het is daarom belangrijk dat ze zo vroeg mogelijk leren mee-eten met hun ouders. Door bijvoorbeeld samen te koken kun je deze barrière positief beïnvloeden. Veel ouders hebben moeite met het aanbrengen van gezonde variatie in hun eetgewoontes. Vaak komen er standaard gerechten voorbij die dan ook nog eens een paar keer per maand opnieuw worden gegeten. Met een maaltijdbox voor 4 personen haal je een goede hulp in huis. Op deze pagina lees je meer over de mogelijkheden om te koken voor 4 personen. De maaltijdbox kan voor jou wel eens de ideale oplossing zijn!

Koken en eten met de familie
Niets is gezelliger dan samen in de keuken staan om vervolgens gezellig te eten. Veel gezinnen zijn druk en hebben daarom moeite met het plannen en organiseren van dit soort momentjes. Alleen al de tijd die je in de supermarkt kwijt bent om je boodschappen te doen is al kostbaar, laat staan de tijd die je kwijt bent aan het koken zelf. Zou het niet mooi zijn als je aan de ene kant tijd kunt besparen om dat vervolgens te besteden aan tijd met je gezin? Dan wordt het voor jou ook tijd om eens een maaltijdbox te proberen. Je ontvangt dan een boodschappenpakket thuis met de door jou opgegeven kenmerken. Zo kun je vegetarische, biologisch of gewoon lekker Hollands eten. De groote van de box is volledig aan te passen zodat kleine en grote gezinnen kunnen eten met een maaltijdbox. Een maaltijdbox voor 4 personen kun je vervolgens selecteren voor 3 of 5 avondmaaltijden. Helemaal afhankelijk van wat jij en je gezin prettig vindt.

maaltijdbox-familie-met-4-personen

Welke maaltijdboxen voor 4 personen zijn er?

Om te beginnen met een maaltijdbox moet je eerst weten wat de verschillen zijn. Op onze website kun je gemakkelijk een maaltijdbox vergelijken en vind je een overzicht van alle maaltijdboxen. Zo kun je bepalen welke maaltijdbox bij jou past. Wil je liever een maaltijdbox waarvan je zeker weet dat die geschikt is voor 4 personen? Wij hebben speciaal voor 4 personen een aantal boxen geselecteerd die je direct voor een aantrekkelijke prijs kunt aanschaffen.

1. De de Familiebox voor 4 personen
Om te beginnen zijn veel families erg enthousiast over de familiebox van mathijs. Veel herkenbare gerechten die ook voor kinderen erg goed geschikt zijn. Elke week zijn de recepten weer vernieuwend en producten worden met een perfecte kwaliteit thuisbezorgd. De familiebox voor 4 personen is geschikt voor ouders en 2 tot 3 kinderen. Je kunt de box kiezen voor 3 avondmaaltijden of meer. Lees verder over de Familiebox.

2. De 4 persoons allerhande box
De allerhande box van Albert Heijn biedt speciaal een box aan voor 4 personen. Hierin vindt je altijd genoeg ingrediënten om 3 maaltijden te maken. De box wordt samengesteld door een team van food-specialisten zodat je recepten altijd kloppen en onderscheidend zijn. De meeste families vinden dit handig omdat je naast de maaltijdbox ook extra boodschappen kunt mee-bestellen. Lees meer over de allerhande box.

3. De Hellofresh box voor vier personen
Ook HelloFresh heeft geschikte boodschappenpakketten voor 4 personen. Zo is hun original box maar ook de family box geschikt. Deze zijn voor vier personen beschikbaar en je kunt kiezen tussen meerder hoeveelheden avondmaaltijden. Bijvoorbeeld 3 of 6 gerechten. Elke week lees je op hun site alvast wat er volgende week in de box zit. Zo weet je precies wat jullie te wachten staat. Koken met HelloFresh wordt als erg leuk ervaren. Lees meer over de hellofresh box.

Meer variatie voor vier personen?
Wil je meer variatie? Kook dan eens biologische met de biologische maaltijdbox van Beebox. Verder kun je voor de afwisseling ook gaan voor de 4 persoons maaltijdbox van marley spoon. Deze box is wat exclusiever en heeft weer totaal andere recepten voor jou in petto. Kijk eens op onze maaltijdbox aanbiedingen pagina voor de meest recente kortingen en acties. Zo betaal je nooit te veel en kunnen jullie 4 goedkoop kennis maken met een foodbox. Ervaar het gemak van online boodschappen doen!