De Buurman

Op deze pagina lees je alles over de “De Buurman Maaltijdbox”. We geven tips bij het bestellen van de De Buurman Maaltijdbox en hebben indien mogelijk leuke actie’s en kortingen voor de “De Buurman Maaltijdbox” voor je verzameld. Ook kun je reviews en ervaring van gebruikers van de De Buurman Maaltijdbox lezen. Daarnaast kun je lezen hoe de verzending van de De Buurman Maaltijdbox in z’n werk gaat. Zo weet je direct hoe het thuisbezorgen van dit De Buurman boodschappenpakket precies werkt.


de buurman


De Buurman Maaltijdbox bestellen

Het concept van De buurman maaltijdbox komt uit regio Salland, Vechtdal en IJsseldelta. Opgericht door twee enthousiaste ondernemers worden de boxen met veel liefde en passie gemaakt. Elke week worden recepten vernieuwd zodat je bijna nooit hetzelfde gerecht eet. Alle ingredienten komen van lokale ondernemers die op deze manier bijdrage aan het “dichtbij” principe van de buurman. Alle gerechten worden door een voedingsdeskundige getest om zo de kwaliteit en gezondheid te kunnen waarborgen. De buurman bied een maaltijdbox aan voor het hele gezin of voor iemand die alleen woont. Er is voldoende keuze; 2, 3, of 4 personen. Je kunt ook aangeven of je een box wilt voor 2 of bijvoorbeeld 3 avondmaaltijden. Zo bepaald je zelf hoe vaak je in de week iets eet van de buurman en hoe vaak je zelfs dus nog moet koken. Eenvoudig toch?

De buurman is vol in ontwikkeling. Op dit moment voeren ze 1 soort maaltijdbox, echter is de planning dat dit in de nabije toekomst wordt uitgebreid. Zo denken ze aan een vegetarische box. Verder levert de buurman ook een speciale kerstbox en wordt er aan meer soorten themaboxen gewerkt. Erg handig natuurlijk om op dat soort moment niet te hoeven nadenken over wat er gekookt moet worden. Een maaltijdbox van de buurman staat in het teken van vers, direct van de boer. Door de korte schakels tussen boer en klant kunnen bieden ze een hoge kwaliteit, en dat proef je. Naast een foodbox worden er ook losse ingredienten bezorgd. Zo kook je kaas, worst, vlees, vis, groente, fruit en andere zuivelproducten direct van de boer. De buurman zorgt er vervolgens voor dat jij niet zelf langs alle boerderijen hoeft te gaan om je producten op te halen. De mannen van de buurman verzamelen de boodschappen en brengen deze vervolgens naar je toe. Naast consumenten biedt de buurman ook ruimte voor zakelijke klanten. Heb je een bedrijfskantine of zakelijk evenement? Wil je iets ludieks doen met je klanten? De buurman verzorgt hiervoor een customized product dat volledig op maat wordt gemaakt. Boodschappen voor een picnic? Een brunch? De buurman heeft het allemaal. Verser dan vers met lokaal vakmanschap!

De Buurman Maaltijdbox aanbiedingen

Naast de standaard prijs en abonnementen zijn er voor De Buurman maaltijdbox incidenteel ook leuke acties. Op onze pagina maaltijdbox aanbiedingen vind je overzicht van alle actuele De Buurman maaltijdbox aanbiedingen. Ook zijn er kortingscodes beschikbaar. Deze kun je gebruiken voor korting op je maaltijdbox of maaltijdbox abonnement. Korting op je De Buurman box is natuurlijk altijd leuk meegenomen. Soms is er een De Buurman introductie aanbieding waardoor je goedkoop kunt kennismaken met de boodschappenbox. Je kunt een De Buurman pakket altijd gemakkelijk weer opzeggen. Nog niet overtuigt? Lees hieronder dan verder en ontdek meer over De Buurman maaltijdbox.

De Buurman Maaltijdbox thuisbezorgen
Niets is makkelijker dan je boodschappen thuisbezorgen toch? Dat geldt natuurlijk ook voor je maaltijdbox. Wil jij ook je De Buurman maaltijdbox laten thuisbezorgen? Dat is geen probleem, in bepaalde regio’s kun je de box namelijk al laten bezorgen. De De Buurman boodschappenbox wordt na de bestelling voor je klaargemaakt en vervolgens bij je thuisbezorgd. Hiervoor vragen ze slechts een kleine vergoeding. De maaltijdbox laten bezorgen kan vaak ook op het moment dat het jou uitkomt. Zo heb je de De Buurman box snel op je keukentafel staan en kun je genieten van alle heerlijke producten en ingrediënten. Je kunt de box ook afhalen bij een afhaalpunt. In heel de regio heeft de buurman zelf contact gelegd met lokale ondernemers zodat jij voldoende keuze hebt om een afhaal lokatie te kiezen. De boxen worden daar op vrijdag afgeleverd, rond een uur of 13:00, zodat jij de rest van het weekend de tijd hebt om rustig je maaltijdbox op te halen.

De Buurman Maaltijdbox ervaringen

Verse producten uit de regio rondom Zwolle, waar jij heerlijke maaltijden mee maakt bestel je bij “De Buurman”. De Buurman heeft voor jou producenten uit de regio Salland, Vechtdal en IJsseldelta geselecteerd. Heerlijke, verse producten en puur van smaak. Hier kan je online je complete maaltijdbox selecteren en bij het door jou gewenste afhaalpunt ophalen. Daarnaast kan je er ook verse en ambachtelijke producten bij bestellen, zoals brood, fruit en zuivel. Woon je in Zwolle (Stadshagen)? Dan bezorgen ze jouw maaltijdbox ook bij jou (op de fiets!). Je hebt de keus uit verschillende maaltijdboxen, van 2 tot 4 personen. De foodbox bevat duidelijke recepten. Ook andere pakketten behoren tot de mogelijkheid zoals een luxe weekendpakket, een ontbijtbox of een borrelbox. Deze zijn ook geschikt om cadeau te geven! Wil je weten wat anderen vinden van De Buurman? Bekijk dan hieronder de recensies van De Buurman. Ook kun je de maaltijd box van De Buurman zelf een cijfer geven.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
De Buurman Maaltijdbox
Average rating:  
 1 reviews
 by De Maaltijdbox Expert
De Buurman maaltijdbox review

De buurman maaltijdbox is regionaal, wat gelijk nadelig is voor bepaalde delen in Nederland. Er wordt veel variatie geboden en er zijn twee pakketten die passen bij elke gezinssituatie. Er worden duidelijke recepten meegeleverd. Ambachtelijk brood, fruit en zuivel maken deze box tot een succes!

Recepten en ingrediënten De Buurman Maaltijdbox
De recepten die je kunt maken met de de ingrediënten uit de De Buurman maaltijdbox zijn elke keer verschillende. De De Buurman maaltijdbox verrast je iedere keer weer met lekkere culinaire creaties. In de De Buurman maaltijdbox zitten veel verschillende ingrediënten die je vaak op meerdere manieren kunt gebruiken. Je kunt zelf kiezen hoe je kookt met de boodschappen uit je De Buurman maaltijdbox. Voor meer recepten kun terecht op de website van De Buurman, kijk in een kookboek of vraag het eens aan een vriend of vriendin.

Wilt u meer weten over een maaltijdbox of direct een maaltijdbox bestellen? Bekijk dan onze maaltijdbox aanbiedingen of gebruik onze maaltijdbox vergelijken tool. Zo kies jij de maaltijdbox die bij jou past en betaal je nooit teveel. Je kunt je ook altijd aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van al het nieuws rondom boodschappenboxen / foodboxen en kun je profiteren van leuke aanbiedingen.