Vegan Masters

Ben jij veganist? Wil jij meer weten over de veganistische leefstijl? Zoek jij naar een gemakkelijke manier om meer VEGAN-inspiratie in je dagelijkse maaltijden te brengen? Dan moet je de maaltijdboxen van Vegan Masters zekers overwegen. Dit bedrijf uit Amsterdam focust zich namelijk volledig op deze populaire leefstijl. Met een compleet assortiment aan gerechten is er voor iedereen wel iets te kiezen (vergelijkbaar met Kooc). Op deze pagina kun je alles vinden over dit nieuwe merk.

Waarom kiezen voor Vegan Masters?

Steeds meer mensen kiezen voor een vegetarische of veganistische leefstijl. In de praktijk blijkt dit lastig om vol te houden. Een van de meest voorkomende redenen is dat men gewoonweg geen inspiratie heeft om elke week nieuwe recepten te koken. Juist dat is een groot voordeel van de vegan-maaltijdbox van bijvoorbeeld Ekomenu. Met Vegan Masters haal je juist nog een stukje extra gemak in huis doordat de maaltijden kant-en-klaar zijn. Hieronder lees je kort nog een aantal voordelen van Vegan Masters:

  • Je kunt als bestellen vanaf €20.
  • Een ruim assortiment een maaltijden.
  • Het aanbod wordt steeds verder uitgebreid.
  • Goede kwaliteit, goede porties, prima prijs.
  • Draag bij aan een betere wereld.

Welke maaltijden kan ik kiezen?

Op de website van Vegan Masters vind je een aantal productgroepen. Voor elk type maaltijd is een eigen chef aangesteld die de smaken / gerechten bedenkt, de producten selecteert en ook de maaltijd bereidt. Er wordt onderscheid gemaakt tussen Curries, Pastas, Pizzas, Poké bowls, Wereldgerechten, Salades, Sandwiches, Wraps, Burgers en Pastries. Enkele van deze gerechten zijn samengevoegd in een maaltijdpakket. In de tabel hieronder kun je deze boxen bekijken:

Product Beschrijving Prijs
BBQ-box (seizoensafhankelijk) No Way Burger, Don’t Be Chicken Burger, Karma Shoarma, Pizza Tropical Jack en 6 Party Bites. €36,95
Introductiebox Rainbow Wrap, Poké Bowl – Summer Bowl, Pizza – Tropical Jack, Curry – Pink Heart en de Pasta Veggie Overload €27,95
Bestsellers box Vegan wrap, Gezonde sandwich, Forever green pizza en Green dream +Pink heart kant en klaar vegan-gerecht. €29,50

vegan masters maaltijdbox

Hoe kan ik gerechten bestellen?

Via de website van Vegan Masters kun je eenvoudig en snel de producten die je wilt bestellen aanklikken en afrekenen. Je maakt daarbij geen account aan. Bij elke bestelling vul je opnieuw je gegevens in. Je ontvangt een bevestigingsmail met daarin alle details en de gekozen bezorgdag. Op de dag zelf krijg je een mail van de bezorger met een tijdsindicatie voor levering. Indien je niet thuis bent wordt er direct telefonisch contact gezocht voor een oplossing. De producten zijn erg vers en gekoeld wanneer je ze in ontvangst neemt. In een handig doos zitten alle maaltijden vervolgens los verpakt met daarop de houdbaarheidsdatum (na bezorgen een dag of 3/4). Bewaar ze daarom in de koelkast en wacht niet te lang met consumeren.

Is veganistisch eten lekker?

De vraag of vegan-food lekker is moet je niet stellen aan mensen die dit al jaren eten. Hetzelfde geldt voor mensen die al hun hele leven vlees of vis eten. Wat je gewend bent is toch je smaakreferentie. Wij hebben zelf verschillende gerechten van Vegan Masters geproefd / getest en zijn erg enthousiast over de frisheid en volledigheid van de smaak van de maaltijden. Natuurlijk smaakt een veganistische maaltijd anders dan een vleesgerecht, wat ook te verklaren valt door het ingrediënt gebruik. Er wordt gebruik gemaakt van veel verse groenten zoals kool, wortel, komkommer, avocado, mais etc. De maaltijden van Vegan Masters bevatten ook geen kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Een heel puur product dus!

Kortingscode april 2024

Op dit moment hebben we geen actiecode beschikbaar. Wel zijn er standaard enkele producten in de aanbieding. Bijvoorbeeld de introductie box van €35,40 voor €27,95 (20% korting) en de bestsellers box van €32,95 voor €29,95 (een voordeel van 10%). Zodra er een actieve Vegan Masters kortingscode is gevonden plaatsen we die op deze pagina. Kom dus regelmatig terug naar maaltijdbox.net voor de beste acties van april 2024.

Review & Ervaringen

  • Rainbow Wrap: een heerlijke frisse wrap die goed vult. Lekker als lunch of als avondeten i.c.m. een andere gerecht.
  • Poké Bowl – Summer Bowl: handig om mee te nemen naar je werk of sport. De wasabidressing is een heerlijke toevoeging.
  • Pizza – Tropical Jack: de pizzabodem is heerlijk. Mag iets rijkelijker belegt worden. De barbecuesaus is naar smaak toe te voegen.
  • Curry – Pink Heart: een maaltijd die iets smaakvoller kan. Eenvoudig op te warmen in magnetron of oven.
  • Pasta Veggie Overload: lekkere veganistische Italiaanse maaltijd met voldoende groente. Prima portie.