Versh Maaltijdbox

Bilder & de Clerq zijn in maart 2020 met een nieuwe goedkope maaltijdbox op de markt gekomen; de Versh box. Deze aanbieder wil de maaltijdbox toegankelijk maken voor een breder publiek. Niet alleen de tweeverdieners, maar ook de gezinnen die graag wat willen besparen op hun boodschappen maar wel het gemak willen ervaren van zo’n verse box aan huis. Op dit moment kun je een 2 persoons box en 4 persoons box bestellen. Op deze pagina vind je alle relevantie informatie die je wilt weten voordat je een bestelling gaat plaatsen.

Hoe werkt de Versh box?

Stel je eens voor; een wekelijkse box met daarin 3 standaard gerechten voor een vaste lage prijs aan huis bezorgd. De voordelen? Geen schreeuwerige reclames, geen dure verpakkingen of mobiele apps. Alle simpel, snel en overzichtelijk. Dat is Versh! Nadelen zijn er ook: geen vrije keuze in de gerechten, slechts 1 bezorgmoment per week en basis gerechten die niet heel erg zullen verassen. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare boxen:

Type Maaltijden Kosten Prijs per maaltijd
2 persoons box 3 gerechten €32,50 €5,42
4 persoons box 4 gerechten €50,00 €4,17

Wat zit er in de Versh box?

In je box ontvang je elke week 3 maaltijden. Deze zijn vooraf vermeld op de website. Na het plaatsen van je bestelling kun je dit niet aanpassen (er wordt gewerkt met een vast aanbod). Alles is zoveel mogelijk geportioneerd, wat maakt dat je weinig hoeft weg te gooien. Er wordt gewerkt met duurzaam verpakkingsmateriaal en altijd supervershe groenten en fruit. Doordat ze direct bij de boer inkopen heb je seizoensgroenten voor een lage prijs. Vaak ook lokaal (in Nederland) geteeld. De receptenkaart is digitaal te downloaden.

versh box maaltijden

Moet je een abonnement afsluiten?
Nee, je sluit enkele een flexibel lidmaatschap af. Wat betekend dat? Je kunt altijd pauzeren of opzeggen. Wanneer je wil laat je een box bezorgen. Sla je liever een week over? Dan kun je dat altijd (vroegtijdig, voor donderdagavond) kenbaar maken in je account. De klantenservice kan je daarbij ook ondersteunen.

Hoe wordt de box thuisbezorgd?
De Versh maaltijdbox wordt aan huis geleverd met PostNL. De levering vindt plaatst op woensdagavond tussen 5 uur en 9 uur ‘avonds. De bezorgkosten zitten bij de verkoopprijs inbegrepen. Bestellen voor woensdag kan tot de donderdag ervoor 23:59.

Wat is de kwaliteit van de ingrediënten?
Versh werkt uitsluitend met goede betrouwbare leveranciers. Alles komt rechtstreeks van de boer zodat ze maximale versheid kunnen garanderen in je box. Binnen enkele dagen na de oogst vind jij de verse groenten al op je bord terug.

Waarom kan deze versh maaltijdbox zo goedkoop zijn?
Ten eerste natuurlijk het beperkt aanbod van maaltijden. Slechts 3 per week, zonder vrij keuze. Verder zijn de verpakking en de recepten erg summier. Tevens zijn de contactmogelijkheden met deze leverancier minimalistisch. Uitsluitend via mail. Wellicht dat dit in de toekomst nog veranderd.