Afvallen met een maaltijdbox

Sta jij op het punt om te beginnen met de strijd tegen de kilo’s? Vind het het moeilijk om in de supermarkt alleen gezonde dingen te kopen? Weet je niet zo goed hoe je gezond moet koken? Heb je problemen met het vinden van tijd om je gezonde boodschappen te kopen? Vind je het lastig om elke week weer nieuwe recepten te bedenken zodat je gevarieerd blijft eten? Dit zijn zomaar een aantal vragen waar wij direct een hele mooie oplossing voor hebben; Afvallen met een maaltijdbox. In deze post leggen we uit hoe je gewicht kunt verliezen met een maaltijdbox en waarom dit zo effectief werkt. Al veel mensen zijn je voorgegaan dus start ook direct met afvallen. Bestel je maaltijdbox, kook en eet gezond, en je gaat vanzelf afvallen!

Hoe kan ik afvallen?

Afvallen is niet iets dat iedereen zomaar kan. Het kost je veel tijd en je moet er 100% voor gaan. Veel mensen kunnen afvallen door gezonder te leven, en daarbij niet meer te hoeven sporten. Als jij de koeken en chips laat staan dan scheelt dat al een hele boel. Vette suikerhoudende drankjes moet je ook aan de kant doen. Wat er dan overblijft is je ontbijt, lunch en avondeten. Tussendoor een stuk fruit is prima. Gezond ontbijten kan direct met de Hello Fresh ontbijtbox. Maar wil je gezond en gevarieerd avondeten, dan moet je misschien wat meer research doen. Wij gaan je hierbij helpen. Uiteindelijk is goede voeding namelijk de basis voor een gezonde levensstijl.

Biologische afvallen
Gezond eten begint bij de herkomst van de producten. Bespoten producten zijn minder goed voor je. Het wil niet perse zeggen dat je hiervan gaat afvallen, echter is het wel veel gezonder voor je. Het is daarom aan te raden eens een box te testen van willem en drees. Zij hebben verschillende pakketten in hun assortiment in diverse grootes. Zo eet niet alleen jij gezond, maar ook je gezin/kinderen.

Vegetarisch afvallen
Ook zijn er mensen die aangeven flink te zijn afgevallen door volledig vegetarisch te eten. Door vlees en vis over te slaan, en dit te vervangen voor meer groente, eet je gezonder. Of dit in de praktijk haalbaar is heeft met veel factoren te maken. Mocht je eens een vegetarische maaltijdbox willen proberen dan hebben wij daarvoor informatie beschikbaar op onze website.

Diëten met een maaltijdbox

Het kiezen van een geschikt dieet is soms lastig. Gelukkig zijn er steeds met aanbieders die je daarbij ondersteunen. Denk dan aan Ekomenu met hun “mijn persoonlijke menu” bijvoorbeeld. Op basis van een gekozen levensstijl kun jij recepten kiezen die aansluiten bij o.a. je allergieën. Ook de standaard recepten van HelloFresh worden steeds gezonder. Je kunt per recept bekijken wat de voedingswaarden zijn en je eetpatroon daarop aanpassen.

Gewicht verliezen door gezonde boodschappen

Samenvattend kunnen we zeggen dat wij ons niet kunnen vinden in de vegetarische aanpak. Wij vinden hebt belangrijk om bewust af te vallen. Dit betekend niet dat je niks meer mag. Door te sporten en normaal te eten kun je een hele boel bereiken. We nemen als voorbeeld de de Familiebox of de marley spoon maaltijdbox. Deze boxen bevatten nooit extreem vette gerechten en zijn altijd voorzien van goede groente. Door zo’n box te bestellen weet je dat je gezond en gevarieerd eet. Onze visie is dat je daarmee gemakkelijk een paar kilo kunt afvallen. Gewicht verliezen met een maaltijdbox is dus mogelijk!

P.s. ook fruit is gezond
Het is misschien een open deur maar voldoende fruit eten is belangrijk, dat weet iedereen. Soms kan het alleen moeilijk zijn om altijd een paar stukken fruit op voorraad te hebben. Als je een drukke week hebt kan het erbij inschieten om inkopen te doen. Daarom is fruit.nl gelanceerd. Dit bedrijf bied een fruitbox aan die elke week of om de week bij jou wordt bezorgd. Je kunt zelf aangeven hoeveel stukken fruit er in de box moeten zitten. Zo heb je toch 100% controle over je fruitconsumptie, lekker toch? Trouwens, ben je bekend met de koolhydraatarme maaltijdbox of maaltijdbox weight watchers? Deze boxen zijn erg geschikt voor een gezondere levensstijl en om wat kilo’s kwijt te raken.