Maaltijdbox Overzicht

Ben jij benieuwd welke maaltijdbox aanbieders er in Nederland zijn? Vindt je het lastig om zelf te zoeken naar informatie om te beslissen welke box voor jou geschikt is? Geen probleem, dat werk hebben wij voor jou gedaan. Wij hebben voor jou een overzicht van de beste en meest populaire maaltijdboxen verzameld. Je kunt je boodschappenbox direct bestellen of eerst meer informatie, ervaringen en achtergronden van een specifieke maaltijdbox lezen. In onderstaand overzicht hebben wij 7 maaltijdboxen opgenomen. Dit is een mix van lokaal opererende bedrijven, landelijke merken, biologische maaltijdboxen, vegetarische maaltijdboxen, fruitboxen en snackboxen. Heb jij na het lezen en bekijken van deze foodboxen nog vragen of mis je een bepaalde box? Neem dan contact met ons op om het overzicht van maaltijdboxen nog actueler te maken.

Alle maaltijdboxen

Zoals je in de tabel hierboven kunt lezen zijn er veel verschillende maaltijdboxen. Enkele van de genoemde pakketten zijn ook snackboxen of delicatesseboxen. Niet allemaal bieden ze een abonnement of zijn ze het gehele jaar verkrijgbaar. De fruitboxen zijn op een andere pagina binnen maaltijdbox.net te vergelijken. Neem ook eens een kijkje op onze aanbiedingen pagina. Hier vind je alle actuele kortingscodes en actie waarmee je een maaltijdbox voordelig kunt uitproberen. Zeker de moeite waard! In de tabel hierboven kun je de beste spelers van dit moment bekijken. Natuurlijk zijn er nog meer leveranciers. Hierover bloggen we regelmatig. Hou onze nieuwsberichten daarom goed in de gaten voor acties rondom de goedkoopste boxen.

In de lijst van box-aanbieders op deze pagina kun je direct zien of ze een vegetarische box hebben. Soms kun je ook kiezen of je deels vega-maaltijden wilt ontvangen. Daarnaast hebben we de optie biologisch meegenomen in het overzicht. Dit is vooral handig voor mensen die uitsluitend BIO-keurmerk producten willen eten. Doorgaans zijn deze gezonder en lekkerder dan normale groenten / vlees & vis. Bij bijna alle aanbieders, behalve de Krat, kun je zelf recepten kiezen. De beoordelingen zijn gebaseerd op onze reviews. Zo kun je zien dat HelloFresh en Marley spoon als beste boxen uit de bus komen. Wanneer je specifiek op zoek bent naar maaltijdboxen geschikt voor kinderen of boxen voor diëten of bepaalde levensstijlen raden we je aan extra goed te vergelijken.

Box onderzoeken en tests
Regelmatig doen onze medewerkers onderzoek naar de verschillende aanbieders. Op basis van deze tests kunnen we de vragen die jullie hebben beter beantwoorden. Recentelijk zijn er nog twee onderzoeken gepubliceerd die je mogelijk interessant vindt. Het gaat hier om de beste box en gezondste box van februari 2020. Ook hebben we wat informatie voor je verzameld indien je op zoek bent naar mogelijkheden rondom afvallen en een gezonde levensstijl.