Nu ook kant-en-klaar maaltijden bij Ekomenu

Misschien wil jij ook wel eens een kant-en-klaar maaltijd proberen. Waarom? Omdat je soms gewoon geen tijd hebt om zelf te koken. Ook als zijn de snelle maaltijden van bijvoorbeeld HelloFresh en Marley Spoon binnen 20 minuten klaar; toch mag het soms net iets sneller. Eerder berichten we al over de nieuwe box van Ekomenu waarbij je zelf je gerechten kunt kiezen. Ook hebben we je daarbij bijgepraat over de nieuwe fruitbox van Ekomenu. Toch hebben ze nu weer iets nieuws geïntroduceerd.

Kant en klaar gerechten mee-bestellen

Een jaar geleden schreven we over kooc. Een nieuwe aanbieder van gezonde maaltijden die je alleen nog maar hoeft op te warmen. Deze maaltijden worden verkocht bij onder andere een bekende biologische supermarkt. Deze biologische supermarkt wilt met het aanbieden van dit product voldoen aan de groeiende vraag naar biologische en gezond gemak.

Via kooc.nl kun je 12 verschillende gezonde kant en klaar maaltijden bestellen. In de winkels liggen ze ook. Weliswaar niet alle 12, maar een wisselende selectie. Als het ‘ekomenu keuzemenu’ kiest kun je in de laatste stap, tussen de fruitboxen, nu ook 3 verschillende kooc maaltijden toevoegen aan je bestellingen. De kosten zijn vergelijkbaar met de winkelprijs, en ze worden gratis thuisbezorgd bij je bestellingen. Stel dat je normaal een box hebt voor 3 dagen, 2 personen; dan kun je nu nog 2 kant en klaar maaltijden toevoegen om ook de andere dagen van de week eenvoudig te kunnen eten. Let op: dit is geen abonnement. Je zult het dus elke week handmatig moeten bestellen.

Ekomenu updates Augustus 2018

Wist je trouwens dat Ekomenu de laatste maanden bezig is geweest hun website te optimaliseren? Het is erg eenvoudig geworden om zelf je recepten te kiezen en een box te bestellen. Er zijn duidelijke recepten en foto’s beschikbaar om je gerechten zonder moeite te kunnen kiezen en bereiden. Heb jij zelf foto’s gemaakt die je met ons wilt delen? Stuur deze dan naar onze klantenservice. Eventueel kun je ook kiezen voor mealhero (specialist op het gebied van vriesverse maaltijden) en natuurlijk Factor Meals (leverancier van verse opwarmgerechten).

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.