marley-spoon-box-actie

Zelf recepten kiezen bij Ekomenu

Ekomenu biedt nu 100% flexibel recepten kiezen. Je kan kiezen uit maar liefst 15 recepten en biedt daarmee de ruimste keuze van alle maaltijdboxen. Je kiest eerst een gezonde leefstijl die op jouw situatie van toepassing is, vervolgens kies je de recepten waar jij je lekker bij voelt. Je kan de recepten direct al bij je eerste bestelling kiezen! Om het makkelijk te maken adviseren ze jou afhankelijk van je leefstijl een aantal gerechten (bijvoorbeeld 3 of 4 per week). Maar je kan dit volledig zelf aanpassen, of uitbreiden met nog meer gerechten. Bijzonder: je kan per gerecht kiezen voor gerechten voor 2 of voor 4 personen. Je krijgt ze apart verpakt in een unieke maaltijdzak thuisbezorgd.

Ekomenu introduceert daarnaast ook een allergenen-alert. Dit betekent dat je in je account je allergieën kan aangeven. Je kunt kiezen uit maar liefst 25 allergenen. Je krijgt een signaal als een gerecht dat je gekozen hebt niet past in jouw allergenen-profiel. Super handig dus als je bewust wilt eten en goed op je voeding wilt letten. Hiermee laat Ekomenu zien graag mee te willen denken om jouw persoonlijke eetgewoontes te verbeteren en gemakkelijker te maken.


stap 2 ekomenu - kies je gerechten


Mijn persoonlijke Ekomenu menu

Je kan wekelijks zoveel gerechten kiezen als je wilt in “Mijn persoonlijke menu” van Ekomenu. Houdt dan wel rekening met de houdbaarheid. De gerechten met een 5’je erbij zijn langer houdbaar (ten minste 5 dagen na levering). Als je 7 gerechten besteld per week kan dit voor problemen zorgen natuurlijk. Maak je een keer geen persoonlijke keuze en je hebt niet gepauzeerd? Dan is dat geen probleem. Ekomenu bezorgd dan geadviseerde gerechten passend bij jouw gezonde leefstijl die je vooraf hebt geselecteerd. Mijn persoonlijk Menu wordt gratis thuisbezorgd door PostNL en/of kan worden afgehaald bij een van de 100 Ekoplaza-afhaalpunten. Het prijsniveau van deze box ligt rond de 42 euro (3 maaltijden 2 personen), gelijk aan de special menu’s van Ekomenu te weten Koolhydraatarm, Glutenvrij, Lactosevrij, 9 maanden, Diabetes en Afvallen. Mijn Persoonlijk Menu is ietsje duurder dan de vertrouwde namen zoals Variatie, Vegetarisch of Vegan. Maar je kunt nu dan ook alle gerechten kiezen, inclusief de specials. En alles is nog steeds 100% biologisch ook. Bekijk direct of er een kortingsactie bij Ekomenu is waar jij van kunt profiteren.

Tip: Er is nu ook een fruitbox bij Ekomenu. Een kleine en een grote zak fruit voor €15 / €23 euro per week. Zo hoef je er zelf niet meer aan te denken om langs de groenteboer te gaan. Gemakkelijk elke week gratis thuisbezorgd.