Nieuwe Allerhande box met losse maaltijdzakken

Wellicht is het je ontgaan, maar Albert Heijn heeft hun allerhande box volledig vernieuwd. Vroeger spraken we over de inspiratiebox en familiebox, maar deze boxen bestaan niet meer. Albert Heijn gaat het over een ander boeg gooien. Meer flexibiliteit en geen vaste abonnementen. Het maakt namelijk niet meer uit of je nu voor 2 of 4 personenen wilt bestellen, en of je nu 2, 3 of 4 maaltijden per week wilt afnemen. In deze blog praten we je bij hoe het nieuwe AH box concept precies in z’n werk gaat.

AH maaltijdzakken kiezen

Op de website van albert heijn is het duidelijk; er is niet meer een standaard box. Vanaf Augustus 2018 heb je namelijk volledige vrijheid. Elke week zijn er namelijk 8 gerechten beschikbaar die je kunt toevoegen aan je online bestelling op ah.nl. Of je nu 1 of 7 gerechten wilt afnemen, alles is mogelijk. Stel je wilt 2 dagen eten met 4 personenen, en 4 dagen met 2 personen, dan kun je dat eenvoudig aanklikken. Dus kosten per maaltijd liggen tussen de €9,95 en €15 voor 2 personenen en €15 tot €20 voor 4 personen. Een voordeel van de oude allerhande box was dat deze gratis werd thuisbezorgd en er een kortingscode van €10 beschikbaar was. Bij deze losse maaltijdzakken is dat helaas een ander verhaal.

Mogelijkheden voor bezorgen en afhalen

Je maaltijdbox kun je gratis laten bezorgen met een kortingscode of door actieproducten toe te voegen aan je bestelling. Het minimale orderbedrag is wel €70. Ook kun je kiezen voor afhalen bij een AH pick-up-point. In de toekomst zullen de losse gerechten ook in de supermarkten van Appie te koop worden aangeboden. Het is natuurlijk wel gemakkelijker om het online te bestellen en thuis te laten bezorgen.

Voorbeelden van gerechten

  • Krui­di­ge kip­ta­ji­ne met cous­cous
  • To­sta­da’s met avo­ca­do, ei & to­ma­ten­sal­sa
  • Mal­se kip met aard­ap­pel & kool­ra­bi­sa­la­de
  • Pas­ta­sa­la­de fe­ta, wor­tel & si­naas­ap­pel
  • Sla­wraps met Mexi­caan­se groen­te
  • Ve­ga cur­ry tan­door­i broc­co­li & spi­na­zie
  • Noe­del­sa­la­de gar­na­len & cur­ry­dres­sing

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.