Mathijs maaltijdbox wordt de Familiebox

Voor de vaste klanten van de Mathijs maaltijdbox zal het geen verrassing zijn; hun favoriete box is overgenomen door Bilder & De Clercq en gaat voortaan door het leven als Familiebox. Veel zal er niet veranderen. Met Mathijs maaltijdbox hebben destijds vooral veel gezinnen met kinderen kennisgemaakt met het concept van de maaltijdbox. De familiebox zal dit voortzetten door de sterke focus op het gezin te behouden. Veel kindvriendelijke recepten die gemakkelijk te bereiden zijn. In deze blog zullen we verder ingaan op deze verandering.

De nieuwe familiebox

De bekende kok, Mathijs Vrieze, die zich in het verleden heeft verbonden aan de Mathijs maaltijdbox is volledig gestopt met deze maaltijdbox. Het bedrijf zocht een overname kandidaat en heeft deze gevonden in Bilder en de Clercq. Met defamiliebox.nl proberen ze nu hun nieuwe concept in de markt te zetten. Met een foodbox, broodbox en fruitbox. Er zijn op dit moment 3 soorten kookboxen te bestellen met eigenlijk allemaal dezelfde gerechten. Je kunt kiezen voor small, medium of large (aantal personen). Daarnaast kun je ook qua inhoud 2, 3 of 4 gerechten kiezen (aantal maaltijden). De bezorging blijft alleen mogelijk op maandag maar is volledig gratis. De prijs varieert van €35 tot €75, afhankelijk van welke gezinsbox je kiest.

Alternatieve boxen

De fruitbox van Bilder & De Clercq is handig voor gezinnen die hun kinderen altijd voldoende fruit willen laten eten. Met het fruitpakket zijn er altijd voldoende gezonde snacks in huis. Daarnaast kun je natuurlijk ook de broodbox bestellen. Hierin zit heerlijk vers brood om mee te kunnen ontbijten of lunchen. Het brood moet je wel zelf afbakken natuurlijk.

Korting
Op dit moment hebben wij twee hele unieke acties met de familiebox. Je kunt namelijk direct €25 korting krijgen op een box van jou keuze, maar ook kiezen voor 4 keer 25% korting. Zo kun je nu wel heel voordelig gezond koken voor je gezin. Let op: deze box is natuurlijk niet puur en alleen voor mensen met kinderen. Voor je samen of alleen, dan kun je met de kleine box ook prima uit de voeten!