Kerst maaltijdbox met LeBox – Een heerlijke kerstmaaltijd!

De kerst zit er weer aan te komen. Dat belooft een boel gezelligheid in huis, gecombineerd met heerlijk eten. Maar wat voor lekkers zet jij op tafel? Een van de maaltijdbox aanbieders, Lebox, komt met een verassende box die zeker in de smaak zal vallen.

Kerstdiner met een maaltijdbox

Wil je deze kerst, of voor een andere gelegenheid, zonder stress een heerlijk 4-gangendiner van hoge kwaliteit op tafel toveren? Dan maak je met de aanschaf van LeBox een goede keuze. De box bestel je eenvoudig via de site van LeBox. LeBox is een initiatief van B&S Internet Meat Services, specialist in vlees van hoge kwaliteit. Een groot stuk vlees ontbreekt uiteraard niet in de maaltijdbox. De ingrediënten worden verpakt in een stevige doos en gekoeld thuisbezorgd. Bij de meeste gerechten zitten ook meerdere flessen wijn om je kerstdiner helemaal compleet te maken. Er is ook een hellofresh kerstbox beschikbaar. Wil je meer informatie lezen over lebox? Neem dan eens een kijkje op hun website via lebox.nl. Bekijk hier ook alle andere boxen.

kerstmaaltijdbox lebox

Maaltijdbox met de kerst

Bij de recepten zitten receptkaarten voor een eenvoudige bereiding. Verwacht niet dat het zo simpel is als een standaard maaltijdbox met 1-gang, maar echt moeilijk wordt het geen moment. Door de afwisseling tussen koude en warme gerechten en elementen van de maaltijd die je een dag van te voren kunt maken, valt de hoeveelheid kooktijd voor een kerstdiner ook enorm mee. Over de smaak kunnen we kort zijn: uitmuntend! Smaken die uitstekend op elkaar zijn afgestemd en een goede afwisseling tussen warm en koud. Heel mals vlees en een gerechten in goede combinatie met de wijnen. De prijs van al dat moois? Prijzen beginnen vanaf 95 euro. Daarvoor krijgt je zeer veel ingrediënten, wijn en grote stukken vlees. Alles van goede kwaliteit en deels biologisch. Lees meer over de Allerhande kerstbox en hellofresh kerstbox.

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.