albert-heijn-kerstbox

HelloFresh Kerstbox

Kerst met Hellofresh! Ook dit jaar heeft Hellofresh weer gedacht aan de kerstdagen. Met een reeks van drie verschillende kerstboxen kun je ook dit jaar weer genieten van heerlijke hellofresh gerechten tijdens de kerstdagen. Je hoeft niet zelf meer naar de supermarkt om je boodschappen te bestellen. Met de Hellofresh kerstbox ben jij klaar voor de gezellige donkere dagen rond 23, 24 en 25 december. Je zet de heerlijkste gerechten op tafel waarmee je jouw familie kunt verrassen. Samen met Hellofresh wordt de kerst een feest. In dit nieuwsbericht lees jij alles over de verschillende maaltijdboxen.

Hellofresh Kerstbox Original

Als eerste is er de Hellofresh Kerstbox Original. Met de Kerstbox Original heb je direct alles in huis om deze kerst met de hele familie van een driegangendiner te genieten. Je leest het goed; een heerlijk 3 gangen diner. Een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Vorig jaar kon je met deze box o.a. genieten van een lichtgebonden preisoep met stokvis, een hertenbiefstuk en stoofpeertjes en een heerlijk chocoladedessert na. Dit jaar is deze box weer net zo’n knaller. Bekijk daarom de Hellofresh Kerstbox Original. Er zijn ook bijpassende wijnen beschikbaar.

Hellofresh Kerstbox Deluxe

Ten tweede kun je kiezen voor de Hellofresh Kerstbox Deluxe. Met de Kerstbox Deluxe heb je direct alles in huis om deze kerst met de hele familie van een viergangendiner te genieten. Het gaat hier dus om een uitgebreid 4 gangen diner. Je vind een extra tussengerecht naar heerlijke starters, hoofdgerechten en nagerechten. Het afgelopen jaar konden klanten van HelloFresh genieten van een salade met runderbavette en salsa verde. Daarna een lichtgebonden preisoep met stokvis en als Main gerecht hertenbiefstuk met stoofpeertjes. Ook deze box werdt afgesloten met een chocoladedessert. De bereidingstijd valt erg mee. Ga maar uit van zo’n 60 minuten. Bekijk hier alles van kerst 2018.

Hellofresh Kerst Gourmetbox

Als laatste is er ook nog de Hellofresh Kerst Gourmetbox. Met deze Kerstbox heb je direct alles in huis om deze kerst met de hele familie te gourmetten. Ja, lekker gourmetten met hellofresh samen met je familieleden. De box is geschikt voor de hele familie. Naast vlees, vis en andere heerlijke producten vind je ook sausjes en diverse kruiden. Net even iets anders dan de normale boxen. Je ontvangt veel verschillende soorten vlees en vis wat maakt dat deze kerstbox erg divers is. Voor iedereen een culinaire verrassing. Zelf bakken, zelf koken, zelf bepalen hoe je iets gebakken wilt hebben. Met de Kerst Gourmetbox van HelloFresh is dat allemaal mogelijk. Bestel direct een HelloFresh kerstbox! Bekijk ook de allerhande albert heijn kerstbox.

Kerst maaltijden van Hello Fresh in 2018

Het plaatsen van een bestelling gaat gewoon via de site van hellofresh. Je bestel dan de foodbox voor de kerstdagen met een paar muisklikken. Heb je al een account? Log dan in. Ben je een nieuwe gebruiker? Kies dan voor het maken van een nieuw account. Je klikt vervolgens de box van jou keuze aan en klikt een geschikt bestel moment aan. Dit bepaald wanneer jij de maaltijdbox van Hellofresh thuisbezorgd krijgt. De kerstbox wordt gekoeld geleverd zodat de kwaliteit van de ingredienten erg hoog is. In de box vind je instructies hoe de gerechten gekookt / bereidt moeten worden.

Korting op de Hellofresh Kerstbox

Wil jij korting op de kerstbox van Hellofresh? Hou dan deze pagina in de gaten. Wij hebben namelijk unieke hellofresh kortingscodes waarmee jij de box tijdens de kerstdagen goedkoper kunt aanschaffen. Zo worden de kerstdagen natuurlijk helemaal genieten. Zo kun je soms bijvoorbeeld €10 of €20 korting krijgen op je maaltijdbox. Zo rond december zullen deze aanbiedingen er vast weer zijn. Houd daarom onze website in de gaten voor actiescodes of scherpe hellofresh kerst aanbiedingen. Bekijk onze kortingscode hellofresh pagina voor meer info.

Met de kerstdagen wil jij er natuurlijk ook van genieten: heerlijk dineren met familie en vrienden. Maar het kost vaak zoveel tijd om die inkopen te doen. Waarom verven je jezelf dit jaar niet een keer? Koop een speciale kerst maaltijdbox van hellofresh. Met dit kerst boodschappenpakket ga je gegarandeerd knallend het jaar uit. Je gasten zullen niet weten wat ze proeven. De meegeleverde recepten van HelloFresh zullen weer fantastisch zijn. Of het nou voor 2, 3, 4, 5 of 6 personen is. Je vind een geschikte kerstbox bij hello fresh.

Hellofresh tijdens de kerstdagen

Speciaal voor de kerst heeft HelloFresh een drietal boxen geïntroduceerd. Elke maaltijdbox is net even iets anders dan de normale boxen hellofresh. Voor de kerst wil je natuurlijk ook net even wat meer uitpakken. Ze boxen zijn beschikbaar vanaf 29 euro en direct via internet te bestellen. Deze kerstboxen van HelloFresh zijn als eenmalige maaltijdboxen te bestellen en ga je geen abonnement aan, je kunt de kerstboxen tot 20 December bestellen om vervolgens naar keuze op 23 of 24 December de box gratis thuisbezorgd te krijgen. Lees meer over HelloFresh. Hieronder vindt je een overzicht van de 3 tijdelijke kerst maaltijdboxen. Ook dit jaar zijn er speciale kerstmaaltijden te koop.

HelloFresh kerstbox

Hello Fresh bestellen

HelloFresh heeft dus 3 verschillende boxen voor de Kerst. De Kerstbox Original, de Kerstbox Deluxe en de Kerstbox Gourmet. Bij de Kerstbox Original is het voorgerecht een lichtgebonden preisoep met stokvis. Het hoofdgerecht bestaat uit een hertenbiefstuk en stoofpeertjes en de maaltijd wordt afgesloten met een chocoladedessert. Bij de Deluxe-versie bestaat het menu uit een salade met runderbavette en salsa verde, een lichtgebonden preisoep met stokvis en als hoofdgerecht hertenbiefstuk met stoofpeertjes. De maaltijd wordt afgesloten met een chocoladedessert. Ook is nog wat extra’s voor bij de koffie. De Gourmet box bevat een selectie van stukjes vlees en vis en vegetarische gerechtjes. Daarnaast bevat de box ingrediënten om zelf marinade, sausjes, kruidenboter en een dessert te maken. Ook hier worden de recepten meegeleverd. De maaltijdboxen zijn al te bestellen tot uiterlijk 16 december. De boxen worden 23 of 24 december bezorgd. Een doos voor 4 personen kost tussen de 59 en 89 euro.