marley-spoon-box-actie

Getest: Albert Heijn Maaltijdbox Review

Wie kent de supermarkt niet; Albert Heijn is een begrip in Nederland. Met bijna 1000 winkels de grootste supermarkt van ons land. Met de komst van de Allerhande box zijn ze ook actief geworden met een eigen maaltijdbox. De inspiratiebox (2 personen) hebben we al eerder getest. In dit artikel lees je onze ervaringen met de familiebox van AH. Een box voor 4 personen die je al voor slechts €37,50 in huis kunt halen. We bespreken de voordelen van deze foodbox en laten je zien hoe je hem met korting kunt bestellen.

Familiebox Albert Heijn

Een jaar geleden was er slechts 1 soort box te krijgen bij AH. Deze box hete de allerhande box. Tegenwoordig heb je al consument meer te kiezen. Naast de inspiratiebox is er een familiebox. Het woord zegt het al; kindvriendelijk en voor het hele gezin. Twee volwassenen en twee kinderen kunnen gemakkelijk van de porties eten. Soms blijft er zelfs genoeg over voor een 5de persoon. Op de website van Albert Heijn kun je de box bestellen en helemaal zelfs samenstellen. Je mag drie gerechten kiezen uit een selectie van vier. In de toekomst zal dit meer worden zodat je meer keus hebt. Wil je vis, vlees of vegetarische gerechten? Alles is mogelijk.

Andere boodschappen erbij bestellen
Nadat je de familiebox hebt gesteld kunt je ook nog andere boodschappen bijbestellen. Dit is direct het grote voordeel van AH. Omdat de supermarkt naar een maaltijdbox natuurlijk een volledig assortiment aan supermarktartikelen online verkoopt heb je alle bij de kant. 1 bestelling voor al je boodschappen (inclusief foodbox). Is dat niet makkelijk? Elke dag kun jij de familiebox laten bezorgen (uitgezonderd zondag). Ook kun je er voor kiezen om de familiebox af te halen bij een AH filiaal in de buurt. Je kunt dan eventueel daar nog wat extra inkopen doen.

De familiebox bestellen

De webshop ah.nl biedt zoals aangegeven twee opties voor bestellen (de inspiratie en familie maaltijdbox). Daarnaast de opties bezorgen of afhalen (pick-up-point). Wanneer je kiest voor bezorgen kun je zelf een moment selecteren. Bijvoorbeeld zaterdag tussen 2 en 4 uur ‘s middags of dinsdag in de avond tussen 21:00 en 22:00. AH werkt met een eigen bezorgservice. Er rijdt dus een Albert Heijn busje jouw straat in om de familiebox af te leveren. Wanneer je de box hebt ontvangen leg je alle ingredienten in de koelkast om de kwaliteit te kunnen behouden. Op elke receptenkaart staat precies welke producten je nodig hebt om het desbetreffende gerecht te kunnen koken (zie foto’s hieronder).

Indiase kipspiesjes met broccoli en frisse yoghurtsaus

Pasta met Paprika gehadktsaus en gebakken groenten

Knapperige taco’s met kalkoen en kleurige salade

Review familiebox

Wij zijn er enthousiast over deze box. Vooral de eenvoud waarmee je hem besteld, de prijs en de productkwaliteit. Verder is het super handig dat je de andere boodschappen van AH erbij kun bestellen. Ook mogelijkheid om 1 recept te wisselen is ideaal. De smaak en porties van de maaltijden is goed. Er is voor iedereen in het gezin voldoende te eten. De producten zijn vers en worden goed gekoeld geleverd. De bezorging kun je zelf volgen in je AH account. De recepten zijn eenvoudig opgeschreven waardoor je precies weet hoe je een gerecht moet koken. Daarvoor hoef je dus geen chefkok te zijn. Overtuigd en wil je deze box zelf ook eens proberen? Maak dan gebruik van de allerhande kortingscode. Hiermee krijg je direct €10 korting op je eerste familiebox!