Gratis Kommetjes bij Allerhande box

Bij Albert Heijn hebben ze weer een leuke actie bedacht. Bij bestelling van een Allerhande box (je kunt kiezen uit de inspiratiebox en familiebox) ontvang je vier weken lang een leuk cadeau. Dit cadeau is een uniek kommetje. Elke week ontvang je tijdens de actieperiode zo’n leuk bamboe kommetje. De vier kommen zijn identiek en kosten geen geld. Zo’n gratis cadeau maakt het uitproberen van deze AH maaltijdbox natuurlijk interessanter. Leer hieronder wat de actie inhoud en wat het verschil is tussen de twee boxen. Veel spaarplezier!

Inspiratiebox Kommetjes

inspiratiebox albert heijn kommetjes
In de inspiratiebox vind je 3 gerechten voor twee personen. Deze week met o.a. Boerenkoolstamppot met uitgebakken chorizo, Snelle tagliatelle met gehaktballetjes in romige mosterdsaus of Ribkarbonade met geurige salie en rodekoolsalade. Maar ook kun je kiezen voor Ovenschotel met appel, spruiten en kruidige salami. Deze gerechten zijn allemaal binnen 30 minuten te maken. Nu te bestellen van €37,50 voor €27,50. Je ontvangt elke week een AH kommetje bij deze box. Gemiddeld ben je zo’n €6,25 per persoon per gerecht kwijt.

Familiebox Kommetjes

familiebox kommetjes ah box
De familiebox is erg geschikt voor gezinnen van 4 personen. Twee volwassenen en twee kinderen bijvoorbeeld. Deze week vind je o.a. Verse tortelloni met tonijn en tomatensaus, Scharrelkipdijfilet met gemengde groenten en spek, Boerenkoolstamppot met uitgebakken chorizo en Varkensfiletlapjes met mosterdjus en snijboontjes. Het koken van deze recepten kost je ook zo’n 30 minuten. Soms sneller! Je bent voordelig uit met €4,08 per persoon per gerecht. Ook hier ontvang je zo’n leuk gratis kommetje bij de bestelling. En dat vier weken lang!

Hoe zien de kommetjes eruit?
De kommetjes zijn wit en zijn gemaakt van bamboe. Ze hebben een diameter van 14,5 centimeter en zijn zo’n 6 centimeter hoog. Normaal kosten deze kommen €6. Ze zijn speciaal voor deze actie ontwikkeld, dus je kunt ze niet ergens anders kopen. De unieke kommen kunnen ook hete gerechten als soep aan. Ook kun je ze in de vaatwasser schoonmaken. Looptijd van de kommetjes actie: van maandag 27 februari tot zondag 26 maart (week 9 t/m week 12). Een foto van de kommetjes hebben we hieronder geplaatst.


albert heijn kommetje allerhande box


Korting op de Allerhande Box?
Wil jij weten of er korting op de allerhande box te krijgen is? Op dit moment is er een leuke actie waarbij je €10 korting krijgt op je eerst Albert Heijn box. Natuurlijk krijg je daar een gratis kommetje bij. Je kunt dan een van de gerechten uit de maaltijdbox proberen te serveren in een van de bakjes. Leuk toch? Niet altijd eten van een standaard bord maar ook eens iets anders. Bekijk de allerhande kortingscode.