Vitameals Maaltijdbox

We hebben weer iets nieuws; de Vitameals maaltijdbox. Het bedrijf achter deze boxen, genaamd Vitadis, is een nieuwe speler in deze markt. Je kent dit bedrijf misschien wel van hun afval programma’s. Met de focus op gezond en verantwoord speelt deze foodbox zeker in op een nieuwe trend in deze markt. Vitadis gelooft in gezonde maaltijden aan huis. Niet meer alleen via hun recepten, maar juist met hun eigen boodschappenpakket. Alles in een handig box thuis. Je hoeft het alleen nog maar klaar te maken.

Voordelen Vitameals box

Het grote voordeel van Vitameals is de flexibiliteit in het kiezen van gerechten en recepten. Je bent vrij om zelf de boxen samen te stellen. Ze hebben verschillende groepen en thema’s waar je uit kunt kiezen. Wie denkt dat je bij gezond koken vaak lang in de keuken staat heeft het mis. De meeste gerechten zet je binnen 25 minuten op tafel. Wil je niet direct een abonnement dan is er een proefbox te bestellen. Zo maak je met korting kennis met de Vitameals foodbox. De boxen worden in NL en BE gratis thuisbezorgd op woensdag en vrijdag. De recepten komen vanuit het eigen Vitadis recepten-team. Lees hieronder welke verschillende boxen er beschikbaar zijn.
vitameals maaltijdbox

Welke Vitameals Maaltijdboxen zijn er?

Hieronder vind je een overzicht van alle maaltijdboxen van Vitameals. De meeste boxen zijn verkrijgbaar met 2 tot 5 gerechten. Je maakt hierin zelf een keuze. Wil je een week bijvoorbeeld 2 gerechten met Vitadis koken dan is dat mogelijk. Een andere week minder tijd om zelf boodschappen te doen? Laat dan een box met 4 of 5 gerechten komen. Maximaal en gezond en ongelofelijk flexibel dus. Hieronder vind je boxen met actuele prijs voor de kleinste versie van de desbetreffende maaltijdbox. We hebben ook aangegeven voor hoeveel personen de box te bestellen is.

Biologische box – vanaf €52
(1, 2 of 4 personen)
Wil jij beginnen met biologisch koken? Deze box voldoet aan Europese regelgeving en bevat uitsluiten hoge kwaliteit biologische producten.

E-nummer vrije box – vanaf €52
(2 tot 6 personen)
Je kent het wel; je loopt in de supermarkt en ziet op elke verpakking e-nummers staan. Met deze box is dat vanaf vandaag verleden tijd.

Gezonde variatie box – vanaf €49
(1, 2 of 4 personen)
Een mix van vlees, vis en graanproducten? Dan zit je goed met deze gezonde maaltijdbox van Vitameals. Elke week verrassende Hollandse recepten.

Glutenvrije box – vanaf €49
(2, 3 of 4 personen)
Heb jij een glutenallergie of wil je glutenvrij koken voor vrienden? Dan kan het lastig zijn goede recepten te vinden. Met deze Glutenvrije maaltijdbox ben je in een keer klaar.

Koolhydraatarme box – vanaf €49
(2 tot 6 personen)
Wil je gezond afvallen dan moet je letten op koolhydraat arm eten. Minder eiwitten maar toch voedzaam. Deze box stilt je honger op een verantwoorde manier.

Paleo box – vanaf €55
(2 tot 6 personen)
Ben jij gek op puur natuur? Alleen nog koken met natuurlijke voedingstoffen? Dan is de Paleo box voor jouw ideaal. Hij sluit op aan praktisch elk Paleo dieet.

Sous vide box – vanaf €43
(Alleen 2 personen)
Heb je geen tijd om te koken? Wil je binnen 10 minuten een lekker maaltijd op tafel zetten? Bestel dan de Sous vide box. Een snelle hap, maar toch gezond.

Vega box – vanaf €49
(1, 2 of 4 personen)
Ben je vegetarisch of wil je meer vegetarisch koken? De box bevat zuivelproducten maar geen vis of vlees. Voor veganisten is deze box dus niet geschikt. Wil je als vegetarische eter toch verrast blijven en niet elke week dezelfde maaltijden eten? Dan is dit zeker een goede optie.

Try out box – vanaf €29
(2 tot 6 personen)
Weet je nog niet precies wat je wilt bestellen? Nog nooit eerder een maaltijdbox abonnement gehad? Kies dan voor de Try out box. Deze foodbox kun je gewoon eenmalig testen om te kijken of de Vitameals producten bij jou passen. Ben je enthousiast? Dan kun je een nieuwe Vitameals maaltijdbox bestellen.

Korting Vitameals Maaltijdbox

Op dit moment is de vitameals nog niet via ons te bestellen. Zodra er een Vitameals kortingscode beschikbaar is zullen we deze uiteraard plaatsen op maaltijdbox.net. Voor de actuele aanbiedingen verwijzen we je graag door naar hun website. Wist je dat wij ook speciale maaltijdbox aanbiedingen hebben? Zo bestel je hellofresh of marley spoon met korting. Soms wel €20 korting of een 50% aanbieding.

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.