marley-spoon-box-actie

HelloFresh flexibele en gemakkelijke maaltijdbox

Ja, je leest het goed: HelloFresh is een flexibele en gemakkelijke maaltijdbox. Was dit altijd zo? Nee. Waarom? HelloFresh is de grootste maaltijdbox aanbieder van Nederland. Ze zijn ook al actief in ons land sinds het ontstaan van deze markt. Logisch ook dat elke misstap dan onder een vergrootglas wordt gelegd. Er is veel kritiek geweest op het beleid van HelloFresh. Consumenten konden maar moeilijk hun abonnement opzeggen en verkoop gebeurde op een agressieve manier. Tegenwoordig is dit totaal anders. In dit artikel nemen we je mee door de grootste veranderen die er de laatste maanden zijn doorgevoerd. (Tip: bestel hem nu met een kortingscode)

Hellofresh deze week

Ten eerste zijn de recepten op de schop gegaan. De kookinstucties zijn erg verbeterd. Op een duidelijke manier wordt er uitgelegd wat je moet doen en hoe je dat moet doen. Zo weet je zeker dat elk recept uiteindelijk ook een succes wordt. Wanneer je de box besteld op hellofresh.nl kun je nu ook een keuze maken uit maar liefst 10 gerechten. Stel: je besteld een hellofresh box voor 4 personen met 3 gerechten. Je kunt dan zelf uit de 10 voorgestelde maaltijden van deze week 3 gerechten kiezen die jij wel wilt proberen. Hoe handig is dat?
hellofresh deze week

HelloFresh opzeggen

De grootste problemen ontstonden vorig jaar door de abonnementsstructuur van de foodbox. Tegenwoordig kun je de box erg gemakkelijk pauzeren of opzeggen. Wil je een weekje even geen HelloFresh maaltijd ontvangen? Dan pauzeer je de levering voor 1, 2 of 3 weken. Wil je even tijdelijk helemaal stoppen met HelloFresh? Ook dan kun je gewoon via je online account de wijzigingen in je voorkeur doorgeven. Flexibititeit staat dus echt voorop de laatste maanden. Zoals ook te zien in de TV reclames in Mei 2017. Met een duidelijke agendafunctie op de site is het ook gelijk duidelijk wanneer je de maaltijdbox thuisbezorgd kunt verwachten.

Box Update

Op dit moment wordt er nog gewerkt met een aantal verschillende boxen. De Originalbox, Veggiebox, Familiebox en Ontbijtbox. Ook is er een fruitbox en wijnbox. Die laatste twee kun je alleen kopen als je ook een HelloFresh maaltijdbox afneemt. Deze week bestel je bijvoorbeeld Braziliaanse visstoof met rijst, limoen en verse koriander, Couscous met gehakballetjes, rode saus en frisse salade of Romige groentelasagne met aubergine, spinazie en een zelfgemaakte roomsaus. Voor de kinderen is er Aardappelschotel met kipworstjes, courgette, verse dille en crème fraîche of Fusilli met kipgehaktballetjes, rode pesto en een frisse salade van veldsla en radicchio. Vegeratische liefhebber kiezen deze week voor Risotto van orzo met paddenstoelen, kruidenkaas en verse basilicum of Zomerse krieltjessalade met gele tomaten, oude komijnekaas en sinaasappel-oreganodressing. Kortom: er is genoeg te kiezen!