Familiebox Albert Heijn

Let op: deze box bestaat niet meer in zijn huidige vorm (vanaf Mei 2018). Albert Heijn heeft een nieuw concept geïntroduceerd welke op deze pagina te vinden is.

Sinds een aantal weken heeft Albert Heijn een nieuwe maaltijdbox; de familiebox. Met deze box focust AH zich volledig op de Nederlandse gezinnen. Deze maaltijdbox wordt zorgvuldig samengesteld door een team van foodspecialisten van AH. De box is wekelijks te bestellen en heeft genoeg ingredienten voor 4 tot 5 personen. Kenmerkend is dat de box zeer kindvriendelijk is en daarnaast erg leerzaam is voor de beginnende en gevorderde keukenprins(es). Wil jij meer weten over de familiebox? Wij hebben alle belangrijke punten van deze Albert Heijn box voor jou op een rijtje gezet. Daarnaast kun je de familiebox direct bestellen door hieronder op de bestelknop te klikken. Altijd met een aantrekkelijke korting.

Gratis bezorging
Bekijk code
allerhande-box-logo-2019

Gratis bezorging

Bestel 3 maaltijden en laat je boodschappen gratis bezorgen
Bekijk kortingscode

Allerhande Familiebox bestellen

In de Familiebox vind je alle recepten en ingrediënten voor 3 super verse gerechten. Elke week weer vernieuwd. Je bestelt hem eenvoudig op de website van AH en hij wordt gratis bij je thuisbezorgd. Natuurlijk kun je hem ook ophalen in deze Albert Heijn. Is dat niet ideaal? Voor gezinnen is het belangrijk dat koken niet te veel tijd in beslag neemt. Nou, met dit gezinspakket lukt dat wel. De allerhande expert hebben jaren lang ervaring opgedaan met het ontwikkelen van eenvoudige maar smaakvolle recepten, en dat is geslaagd. Jij kookt simpele maar overheerlijk gerechten in soms minder dan 20 minuten. Kindvriendelijk en goede porties. Voor gezinnen kan het soms lastig zijn om iedereen op eetgebied “te vriend” te houden. Daar heeft Albert Heijn iets op gevonden. Wekelijks kies je vooraf uit een selectie van 4 gerechten de 3 meest aansprekende uit. Zo eten jij en je gezinsleden nooit meer iets wat ze niet lekker vinden.

Wat kost de familiebox?
De kosten van de familiebox zijn €49,00. Dat is dus slechts €4,08 per portie. Als je vandaag besteld word jouw familiebox volledig gratis bij je thuisbezorgd tot in de keuken en krijg je nog €10 extra korting. Bovendien bestel je de extra boodschappen van AH gratis mee. Door deze actie betaal je nu slechts €39 voor de familiebox. Daar kun je hem toch niet voor laten liggen? Klik hieronder op de groene knop.

Korting Albert Heijn Familiebox

Hieronder geven we een overzicht van alle familiebox acties die er op dit moment (september 2016) zijn. Door hieronder direct op de kortingscode te klikken bezoek je de website van Albert Heijn en kun je de kortingscodes direct toepassen. Zo kun je de familiebox op een voordelige manier verkrijgen. Er zijn bij Albert Heijn veel verschillende spaaracties waarvan je kunt profiteren. Wacht niet tot de actiecode verlopen is en koop de box direct:

Actuele Kortingscode Familiebox
In 2016 hebben we een nieuwe familiebox kortingscode beschikbaar. Deze actiecode vul je in tijdens het bestelproces. Wanneer je alle boodschappen plus je maaltijdbox in de winkelwagen hebt kun je de bestelling gaan afrekenen en een bezorgmoment selecteren. Hier vind je ook een veld waar je “AHBOX11916” kunt invullen. Zo kun je de familiebox direct €10 goedkoper bij je thuis laten bezorgen.

Hoe groot is een familie box?
De familiebox van Albert Heijn is een grote maaltijdbox voor 4 personen. Dit kunnen 4 volwassenen zijn, of bijvoorbeeld 2 ouders en 2 kinderen. De porties zijn voldoende om met het gehele gezin van te eten. Vind je de familiebox te groot? Dan kun je altijd nog overstappen op de inspiratiebox. Smullen met het hele gezin van een maaltijdbox, dat klinkt toch ideaal. Met deze foodbox hoef je niet meer naar de supermarkt. Kook heerlijke gerechten voor 4 personen. Je familie zal versteld staan van de vernieuwende en heerlijk gerechten.

familiebox-albert-heijn-gerechten

Koken met de familiebox
Koken uit deze albert heijn maaltijdbox is genieten. Je hele gezien zal vrolijk kijken als jij de gerechten opdient. Dit komt omdat de recepten erg toegankelijk zijn voor iedereen. Ze zijn uitgesproken maar wel zorgvuldig uitgekozen. De familie-maaltijden staan vaak binnen 30 minuten al op tafel. Dat maakt dat dit een geschikte oplossing is voor drukken situaties als gezinnen met bijvoorbeeld jonge kinderen. Je hoeft zelf niet meer na te denken over wat er op tafel komt. Bestel de familiebox vandaag nog; het hele gezin zal je dankbaar zijn. Voor gezinnen is dit pakket nu ook nog eens voordeliger te bestellen met €10 korting.


Gratis bezorging
Bekijk code
allerhande-box-logo-2019

Gratis bezorging

Bestel 3 maaltijden en laat je boodschappen gratis bezorgen
Bekijk kortingscode


Wat kun je zoal verwachten in de familiebox? Nou bijvoorbeeld de volgende gerechten: Andijviestamppot, Bloemkool met amandelen, Blauwkaas lasagna, Kool gehakt lasagne, Mexicaans diner, Pasta Gorgonzola met Ham, Pasta Groene Pesto, Pita spitskool met gehaktbal, Veganistische producten, Spekmaaltijdsalade, Tagliatelle rucola en ham, Zwarte bonen stoofpotje en ga zo maar door. Altijd met de focus op het gezin. Loopt het water je al in de mond? Probeer hem dan nu zelf uit.