Een kerstupdate van HelloFresh voor 2018

De kerst is in aantocht (eerder schreven we al over de kerstboxen van dit jaar) en dus veel nieuws te melden. In dit artikel praten we je kort bij over het HelloFresh kerstdiner. Er zijn namelijk twee nieuwe boxen aangekondigd; de HelloFresh kerstbox en HelloFresh Gourmetbox voor kerst. Hieronder vind je meer informatie over deze twee pakketten. Zo vind je de meer info over de inhoud, recepten, ingrediënten en de kosten.

De Kerstbox

Ten eerste is de HelloFresh kerstbox aangekondigd. Dit is een viergangen diner voor 2, 4, 6 of 8 personen met optie voor bijpassend wijnpakket. Deze box bevat de volgende recepten / gangen:

  • Starter: Tartaar van gerookte zalm met kruidenolie en crostini.
  • Tussengerecht: Romanesco-soep met geroosterde hazelnoten, rode basilicum en baguette.
  • Hoofdgerecht: Kalkoenrollade met cranberrychutney met geroosterde aardappelen en geglaceerde groenten.
  • Toetje: Eton mess van meringue, room en passievrucht.

Prijzen

  • 2 couverts: €29.98 /p/p (boxprijs €59,96)
  • 4 couverts: €22.49 /p/p (boxprijs €89,96)
  • 6 couverts: €18.32 /p/p (boxprijs €109,92)
  • 8 couverts: €16.24 /p/p (boxprijs €129,92)
  • Wijnbox:  (3 verschillende wijnen x2) €39,95 per pakket

De Gourmet Box

Deze kerst is er ook een heuse gourmetbox. Deze box is een uitbreiding op de normale kerstbox. Beschikbaar voor 2 tot 8 personen en ook deze heeft een bijpassende wijnbox. Wat kun je zoal verwachten als je deze gourmetbox voor de kerst besteld?

  1. Oven-geroosterde krieltjes met verse rozemarijn en tijm
  2. Champignon-omelet met verse bladpeterselie
  3. Verse kruidenboter met baguette
  4. Pannenkoeken
  5. Vlees- en gevogeltekwartet met hazelnootboter
  6. Vistrio met garnalen met citroenmarinade en soja-sesamdip
  7. Verse kruidenboter met baguette
  8. Groene salade met rode paprika en pijnboompitten
  9. Groentespiesjes met pestodressing

Prijzen

  • 2 couverts: €19.98 / p/p (boxprijs €39,96)
  • 4 couverts: €17.49 / p/p (boxprijs €69,96)
  • 6 couverts: €14.99 / p/p (boxprijs €89,94)
  • 8 couverts: €13.74 / p/p (boxprijs €109,92)
  • Wijnbox: (6 flessen, 3×2) €29.95 per pakket.

Wanneer worden de boxen geleverd?
De boxen kun je vanaf vandaag al bestellen. De levering vindt plaats rond 23 en 24 december, vlak voor de kerstdagen dus. Zo heb je verse producten en genoeg tijd voor de voorbereiding. Er worden receptenkaarten meegeleverd. Zorg voor voldoende ruimte in de koelkast, je wilt natuurlijk niet dat je de producten niet koel / vers kunt bewaren. Zeker voor een diner voor 6 / 8 personen (en in het geval van gourmetten) is extra ruimte wel wenselijk.

Hoe werkt de wijnbox voor kerst bij HelloFresh?
De speciale wijnpakketten zijn een unieke aanvulling op het diner. Het kan de feestdagen nog leuker, lekkerder en onvergetelijker maken. De wijnboxen zijn verschillend per soort kerstbox. In het wijnarrangement bij de hellofresh kerstbox van 2018 zitten Palombe blanc, Hoya de Cadenas en Château de Valcombe. In die van de gourmetbox zitten Sierra Salinas, Maison le Bosquet blanc en Marques del Turia tinto.

Jan Michel

Hallo, mijn naam is Jan Michel. Sinds 2015 ben ik bezig met het verzamelen van informatie over maaltijdboxen. Ik vergelijk de verschillende aanbieders, test de boxen, hou de prijzen in de gaten en schrijf reviews. Daarnaast beantwoord ik alle vragen over de abonnementen, recepten en de actuele kortingsacties. Je kunt mij altijd een mail sturen via info@maaltijdbox.net. Eventueel kun je me ook benaderen via Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin.