marley-spoon-box-actie

Afvallen met de DNA maaltijdbox

Belangrijk: de startdatum voor deze speciale box is uitgesteld. Wij verwachten hier op korte termijn meer informatie over te kunnen plaatsen. Houdt onze nieuwbericht daarom goed in de gaten.

Wil jij het gemak van de maaltijdbox combineren met afvallen? Dan is het tijd voor de DNA foodbox! Een samenwerking tussen Omnigen, DNAisyou en Bilder & De Clercq (bekend van de Familiebox). In deze blog praten we je bij over alle ontwikkeling rondom dit nieuw product dat in September 2018 gelanceerd is. De DNA foodbox is ervoor bedoeld om op basis van jou DNA inzicht te geven in je persoonlijk en unieke voedingsbehoefte om optimaal af te kunnen vallen. Dit is namelijk voor iedereen anders. Het ene dieet werkt wel bij persoon A maar niet bij persoon B. Je persoonlijke DNA structuur is daar de schuldige van.

De DNA Foodbox

Deze DNA-box is meer dan alleen een maaltijdbox. Je ontvangt namelijk een pakket met daarin voor 7 dagen per week een ontbijt en lunch. Compleet afgestemd op je persoonlijke profiel en gedoseerd om af te kunnen vallen. Daarnaast ontvang je voor 5 dagen per week een avondmaaltijd. Je hebt dus de vrijheid om 2 dagen per week zelf te kiezen wat je op tafel zet. Alles wordt gratis bij je thuisbezorgd, 12 weken lang. Het dieet wordt gekenmerkt door gemak, eenvoud en plezier. Om het concept verder te verduidelijken hebben we hieronder een stappenplan geplaatst:

  1. Bekijk op dnafoodbox.com of het concept past bij jou persoonlijke wensen om af te vallen.
  2. De prijs van dit totaalconcept is €100 per week. Weet dus waar je aan begint (aangezien het 12 weken duurt).
  3. Bestel de DNA foodbox om de DNA-kit te ontvangen. Deze stuur je terug met je zelf afgenomen wangslijmvlies.
  4. Specialisten van Omnigen zullen je data analyseren en stellen een dna-profiel op.
  5. Voedingsexperts van Bilder & de Clercq creëren een persoonlijk recepten profiel.
  6. Je krijgt online toegang tot je eigen account via het DNAisyou portaal. Zo krijg je ook inzicht in je genetische achtergrond.
  7. Vanaf nu krijg je 12 weken lang de DNA afslank foodbox thuisbezorgd.
  8. Je ontvangt precies alle producten, ingredienten en recepten die passen bij jou genetische profiel. De juiste hoeveelheden eiwitten, koolhydraten en vetten in de juiste porties.

Afvallen met deze persoonlijke maaltijdbox?

Is het zeker dat je zult afvallen met deze box? Daar zijn wij ook erg benieuwd naar. Je zult naast je eetpatroon ook moeten letten op bewegen bijvoorbeeld. Regelmatig sporten is erg belangrijk. De eerste paar kilo’s zullen er snel af vliegen, voor de rest zul je meer inspanning moeten leveren. Toch is het misschien wel haalbaar om in 12 weken een kilo of 6-8 kwijt te kunnen raken door deze wetenschappelijke benadering. Het nadeel van deze box is dat deze geschikt is voor 1 persoon. Je kunt er dus niet met je hele gezin van eten. Ook is het niet geschikt voor mensen met speciale allergieën. Het is een leuk experiment en erg leerzaam. Na de eerste 12 weken kun je de recepten die je hebt ontvangen zelf opnieuw maken en het dieet voortzetten.