marley-spoon-box-actie

Wijnbox Allerhande – Wine in Tubes Albert Heijn

Ben jij al bekend met de wijboxen van Albert Heijn? Inmiddels zijn de aardig bekend geworden. Op ah.nl kun je namelijk kiezen uit een ruim assortiment Gall en Gall wijnen. De speciale boxen bevatten bijvoorbeeld 6 flessen rode wijn, witte wijn of rose. Ook zijn er combinaties te maken van meerdere wijnen. De hoogste korting is te behalen bij het bestellen van 6 of 12 flessen. De Wine in Tubes van Albert Heijn is een nieuw product. Een leuk artikel om cadeau te geven of te krijgen. Ben jij een liefhebber van wijn? Lees dan zeker even verder:

AH Wine in Tubes

In het Nederlands heet het “wijn in buisjes”. Een proeverij van 3 verschillende wijnen voor twee personen. Vo0r slechts €9,95 haal jij deze luxe wijnbox al in huis. In de box zitten 3 wijnen: Porcupine Ridge Merlot, Castaño Macabeo Bio en Puklavec&Friends Cabernet Sauvignon&Merlot. Op termijn zal het aanbod wisselen / variëren. In deze box zitten 6 tubes van 100 ml. Eigenlijk 6 volle glazen met luxe wijn. Je kunt alleen genieten of met z’n tweeën. Albert Heijn heeft voor jou een simpel stappenplan gemaak om maximaal te genieten van deze smaken.

  1. Pak de tubes voorzichtig uit de verpakking en leg ze op tafel.
  2. Kies een groot wijnglas, maak hem goed schoon (kamertemperatuur).
  3. Schenk de wijn in het glas en laat deze vervolgens ronddraaien in het glas.
  4. Probeer te kijke naar de kleur en ervaar de geur.
  5. Slurp de wijn krachtig naar binnen en proef de smaak.
  6. Bepaal vervolgens je oordeel. Lekker? Genieten? Fantastisch?
  7. Overtuigd van de smaak? Bestel dan online een grotere fles.

wine in tubes albert heijn

Wijnboxen van Albert Heijn

Naast deze specifieke proefbox van wijnen bieden ze op ah.nl zogezegd nog een hele boel andere boxen aan. Wat te denken van de Les Peyrautins Chardonnay uit 2017, Circus Valpolicella Ripasso uit 2013, Cordier Bourgogne Blanc uit 2016, La Fleur Laroze Grand Cru uit 2014 of de Contino Rioja Reserva uit 2008? Of ga je liever voor een biologische wijn als Castano Monastrell Bio, Cono Sur Organic Cabernet Sauvignon Carménère of Terra Viva Organic Sangiovese? Aan jou de keuze. Er zijn wijnboxen voor de zomer, kerst of om het leven te vieren met vrienden. Eventueel kun je zelf een box samenstellen op wijnbox.ah.nl, mogelijkheden genoeg. En het is ideaal dat je deze kun laten bezorgen bij je Allerhande box bestelling. Zo hoef je dus zelf ook niet meer naar de supermarkt.