marley-spoon-box-actie

Decemberboxen van Albert Heijn

Ook dit jaar kun jij bij Albert Heijn terecht voor weer een aantal heerlijke boxen in de decembermaand. Zowel voor sinterklaas, kerst als oud en nieuw is er genoeg te kiezen. Heerlijk gourmetten of dineren met een inspirerende en verassende allerhande box. Albert Heijn kan het in december 2018 weer allemaal voor je regelen. Kort samengevat introduceren ze deze maand de volgende boxen:

  • AH Dinerbox
  • AH Gourmetbox
  • AH Kerstbox
  • AH Wijbox voor de kerst

In dit artikel bespreken we even kort al deze boxen (zoals de prijzen, inhoud, besteldata en bezorging). Verder kun je eventueel direct een decemberbox van Appie bestellen op ah.nl.

Al­ler­han­de Box Di­ner­box

Op dit moment is bekend dat er twee dinerboxen van Albert Heijn beschikbaar komen. Eentje voor de periode 30-november t/m 1 december, en een voor de periode 7 december – 8 december. Het gaat dus om de eerste twee weekenden van December. Deze box is een soort AH kerstbox. Het bied je de mogelijkheid een heerlijk 3 gangen diner op tafel te zetten (voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht). Het gaat daarbij om warm gerookte zalm met groene asperges, gebraden runderlende met paddenstoelenroomsaus en geroosterde groenten met feta, homemade plaattaart met peer en mascarpone. Als bonus krijg je daar tijdelijk een aantal leuke servetten van AH bij. Houd er rekening mee dat je de dinerboxen op tijd besteld (minimaal 5 dagen voor de levering). En natuurlijk geldt: OP=OP. De kosten van deze box zijn €55 (minder dan €14 per persoon). De box is 4 dagen houdbaar en alle recepten worden meegeleverd. Eventueel kun je natuurlijk ook je andere Albert Heijn boodschappen voor december bijbestellen.
allerhande dinerbox 2018

Al­ler­han­de Gour­met­box Sint (speciaal voor sinterklaas)

Deze box is leverbaar van 30 november t/m 4 december 2018. Wacht dus niet te lang met bestellen. Je kunt de box laten thuisbezorgen of zelf afhalen in de winkels van AH. Wel zo handig misschien als je nog wat pepernoten of ander lekkers voor sinterklaas nodig hebt. De box is 4 dagen houdbaar. In de box vind je 185 g garnalen, 200 g kipfilet, 300 g rundergehakt & ca. 120 gram ontbijtspek voor slavinkjes, 140 g roomkaas gourmethapjes, 2 biefstukken, 200 g mini gourmet zalmblokjes, diverse groenten, 4 eieren, pannenkoekenbeslag, halfvolle melk en 2 Franse baguettes. Daarnaast ook nog diverse ingredienten om sauzen te maken. De kosten voor 4 personen zijn €55. Dat is slechts €13,75 per persoon.
allerhande gourmetbox 2018

AH Gour­metwijn­box

Dit product is vanaf vrijdag 30 november 2018 online toe te voegen aan je bestelling. Dit kun je doen tot 1 januari 2019. In de box zitten 6 heerlijke wijnen.
– 3 keer een Fat bastard Chardonnay: een volle, zachte witte wijn.
– 3 keer een Campo Viejo Rioja Cosecha: een soepele, fruitige rode wijn.
De prijs van de box is tijdelijk slechts €20. Zeker een aanrader voor iedereen die een goed glas witte wijn of rode wijn tijdens de feestdagen wel kan waarderen.

De allerhande kerstbox 2019

Op dit moment zijn de details van de kerstbox van Albert Heijn voor december 2019 nog niet bekend. Zodra deze informatie is gedeeld zullen we dit uiteraard op deze pagina plaatsen. Wel kunnen we zeggen dat de verwachting is dat ze komen met een 2 en 4 persoonsbox. In dit pakket zit vermoedelijk een 4 gangen diner met hoge kwaliteit ingredienten en recepten samengesteld door het allerhande team.